- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.601
merhabalar bu konuda yalnız değilsiniz :) benim de 2kızım var 3.bebeği isitoryz.cesaret işi aslında bi akıl geliyo bi akıl gidiyoMerhaba bayanlar konuya cok dahil degilim ama benimde 2 kizim var 3. Cocuk istiyorum haliyle erkek olmasini istiyorum ama yapmayada cesaretim yok cok dusunuyorum ama karar veremiyorum(
Bende düşünüyorum iki kızım var ama. Bi kaç sefer denedim olmadı.bakalım ne zaman tutar.
Evet ikiz biri kız biri erkek dedi önceki Dr amacanım senin ikiz değil miydi?
Di mi ama :) bacak vs göremeyince bilemiyo insan ama zaten sadece genital kısmı çekti ondan heralde bakın ikizlerim olcak erkek olanın resmini yüklemiştim kız olan da dümdüz hiç çıkıntı yokBaya belli tam bir erkek☺
Merhaba sizden görünce bende indirdim programı inşallah tutar ovulasyona yakin kız ovulasyon ve sonrası erkek çıkıyor bizim bilgilerimize göre aynısını gösteriyor oğluma baktım yaşım ve ayını girdigimde dogru çıktı bu ay icinde kız gösteriyor insallah doğrudur.bi de bayanlar bişey sorucam ladytimer takvimini kullanıyorum.yumurtlamayı 4 gün gösteriyor.ilk 2 günü kız diğğer 2 günü erkkek gösteriyor.bunun doğruluk payı var mıdır acaba?
Canım hoşgeldın. Ben ıkı gundur faceye gıremıyorum. Bırdenbıre kesıldı cunku. Sanırım facedekı gruba sende gelmişsin. Bebegın hayırlı olsun canım. Nerelerdesın yoktun coktandırKizlar merhabalar.. beni eskiler tanir.. D dorti @gijnij @Hanzade123 @apranxx @eylulungulu @SchahSultan daha ismini hatirlayamadigim arkadaslarim... 2. Kizim 15 aylik ve kazayla hamile kalmisim.. eylulde. Bebegim vok kucuk ama aklimdan aldirmak hic gecmedi.. nezaman hamile kaldigimi da bilmiyorum cunku korunuyoduk guya.. neyse Allah boyle uygun gorduyse vardir bi bi bildigi dedik.. Allaha emanet olun...ilk fotoyu atarim belki yorum yapmak isteyen olur.. herkezi optum
ben bu ay yumurtlamaya göre deniycem ama önce dr.a gidicem yumurta çatlamayı takip edicem.hamile kalırmıyım orası meçhul tabiMerhaba sizden görünce bende indirdim programı inşallah tutar ovulasyona yakin kız ovulasyon ve sonrası erkek çıkıyor bizim bilgilerimize göre aynısını gösteriyor oğluma baktım yaşım ve ayını girdigimde dogru çıktı bu ay icinde kız gösteriyor insallah doğrudur.
hadi gözün aydın bak biri kız biri erkek çıktı tam gönlüne göre. :)Di mi ama :) bacak vs göremeyince bilemiyo insan ama zaten sadece genital kısmı çekti ondan heralde bakın ikizlerim olcak erkek olanın resmini yüklemiştim kız olan da dümdüz hiç çıkıntı yok
aaa hang, doktor canım adını atabilir misin? istanbul mu? yolk kesesi teorisini türkiyede bilen pek yok cünkü.canım öyle diyolar erkek kendini çbuk belli ediyormuş doktorum ben 8 haftalıkken erkek dedi ama bi daha geldiğinde kesin söylerim dedi %95 erkek demişti.bi daha gittiğimde kesin erkek dedi. bazı doktorlar biliyor.kız kardeşime de 8 haftalıkken kız demiş ama onun doktoru açıklamış demişki yolk kesesi bebeğin solundaysa %95 kız demiş nitekim kız doğurdu.belki benimkide ona göre erken söylemişti benim denemeler devam 12 gün var adete
Benimki bağlarbaşında dilek yağmur du özel muayehane ama o yolk kesesi falan demedi direkt %95 erkek dedi 8 haftalıktı 2004 yılında.hala orda biliyorum.kardeşim izmirde o da özel muayehaneye gidiyor salih bey adı ama istersen soyadını öğrenirim onunki direkt yolk kesesinin yerine göre diye belirtmiş o da %95 demişaaa hang, doktor canım adını atabilir misin? istanbul mu? yolk kesesi teorisini türkiyede bilen pek yok cünkü.
İnşallah sağlıkla gelsinler de detaylıya bi gireyim o Zaman içim rahatlıycakhadi gözün aydın bak biri kız biri erkek çıktı tam gönlüne göre. :)
doktoru araştırdım herkes cok memnun kalmış. 2. hamileliğimde onunla olmayı planlıyorum. iyiki bahsetmişsin bu doktordan. tam istediğim gibi.Benimki bağlarbaşında dilek yağmur du özel muayehane ama o yolk kesesi falan demedi direkt %95 erkek dedi 8 haftalıktı 2004 yılında.hala orda biliyorum.kardeşim izmirde o da özel muayehaneye gidiyor salih bey adı ama istersen soyadını öğrenirim onunki direkt yolk kesesinin yerine göre diye belirtmiş o da %95 demiş
çok iyiydi o zmn bende normal doğum yaptım çok memnun kaldım ancak şu aralar maddi sıkıntıdan gebelik olursa malesef ona gidemicemdoktoru araştırdım herkes cok memnun kalmış. 2. hamileliğimde onunla olmayı planlıyorum. iyiki bahsetmişsin bu doktordan. tam istediğim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?