Süper Anneler - 2011

merhaba arkadaşlar, bende sizlere katılmak istiyorum :) benimde 2 kızm var 3.çocuğu istiyoruz.e malıum insan neyi yoksa onu ister:) bitanede oğlumuz olsun tabi kısmet nasip.4-5 aydır olmadı bi sorun yok diyor dr.dün soğan suyuna başladım.yumurtlama takibi yaptırıcam dr.a.burdan çok şey öğrendim :) sizlerle bu yolda ilerlemek istiyorum

Merhaba bayanlar konuya cok dahil degilim ama benimde 2 kizim var 3. Cocuk istiyorum haliyle erkek olmasini istiyorum ama yapmayada cesaretim yok cok dusunuyorum ama karar veremiyorum (
merhabalar bu konuda yalnız değilsiniz :) benim de 2kızım var 3.bebeği isitoryz.cesaret işi aslında bi akıl geliyo bi akıl gidiyo

bi de bayanlar bişey sorucam ladytimer takvimini kullanıyorum.yumurtlamayı 4 gün gösteriyor.ilk 2 günü kız diğğer 2 günü erkkek gösteriyor.bunun doğruluk payı var mıdır acaba?

bi de bayanlar bişey sorucam ladytimer takvimini kullanıyorum.yumurtlamayı 4 gün gösteriyor.ilk 2 günü kız diğğer 2 günü erkkek gösteriyor.bunun doğruluk payı var mıdır acaba?
Merhaba sizden görünce bende indirdim programı inşallah tutar ovulasyona yakin kız ovulasyon ve sonrası erkek çıkıyor bizim bilgilerimize göre aynısını gösteriyor oğluma baktım yaşım ve ayını girdigimde dogru çıktı bu ay icinde kız gösteriyor insallah doğrudur.

Canım hoşgeldın. Ben ıkı gundur faceye gıremıyorum. Bırdenbıre kesıldı cunku. Sanırım facedekı gruba sende gelmişsin. Bebegın hayırlı olsun canım. Nerelerdesın yoktun coktandır

ben bu ay yumurtlamaya göre deniycem ama önce dr.a gidicem yumurta çatlamayı takip edicem.hamile kalırmıyım orası meçhul tabi

aaa hang, doktor canım adını atabilir misin? istanbul mu? yolk kesesi teorisini türkiyede bilen pek yok cünkü.

Merhabalar hanımlar bende yorumlarınızı tektek okumaya çalışıyorum güzel bilgiler var üç erkek annesiyim deli cesareti kız bebek çok istiyorum facedeki grubun adını yazarmısınız katılmak istiyorum

aaa hang, doktor canım adını atabilir misin? istanbul mu? yolk kesesi teorisini türkiyede bilen pek yok cünkü.
Benimki bağlarbaşında dilek yağmur du özel muayehane ama o yolk kesesi falan demedi direkt %95 erkek dedi 8 haftalıktı 2004 yılında.hala orda biliyorum.kardeşim izmirde o da özel muayehaneye gidiyor salih bey adı ama istersen soyadını öğrenirim onunki direkt yolk kesesinin yerine göre diye belirtmiş o da %95 demiş

doktoru araştırdım herkes cok memnun kalmış. 2. hamileliğimde onunla olmayı planlıyorum. iyiki bahsetmişsin bu doktordan. tam istediğim gibi.

Hayırlı günler Arkadaslar Nasılsıniz ben de heyecan tavan önümüzdeki ay deneyecek inşallah bu ay Dr gidecem yum takibi isteyecem bakalım hayırlısı artık duanizda beni unutmayın nolur Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insallah..

doktoru araştırdım herkes cok memnun kalmış. 2. hamileliğimde onunla olmayı planlıyorum. iyiki bahsetmişsin bu doktordan. tam istediğim gibi.
çok iyiydi o zmn bende normal doğum yaptım çok memnun kaldım ancak şu aralar maddi sıkıntıdan gebelik olursa malesef ona gidemicem

Günaydın arkadaşl, neden gelmiyorsunuz ya, nolur faceden çok buraya gelin, facemiz yok şu an burayida ihmal etmeyin.
Gijni j cnm bana çok lazım Olcan, 25 gün sonra lütfen yalnız birakma♡♡

Merhaba arkadaşlar bende 2,3 güne adet olucam bitiminde denemelere başlıycaz inşallah ama korkmaya başladım oğlum 1.sınıfa başladı ödevleri çok uzun sürüyor yoruldum dio ağlıyo saatlerce sinir harbi yaşıyorum bide ağır bi hamilelik geçirirsem naparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…