• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Iyi diyim iyi olayim canim migde bulantilarim hala devam ediyor yorgunlukta aynen kizlarimin 2 side hasta onlarla ilgileniyorum surekli bugun konrrole gidecegim bakalim ne diycek korkuyorum gitmeye ayrica 2.kizimda kiz olacagini hissettim ilk kizimda kiz istemistim zaten bundada karma karisik duygularim gidip geliyorum ...sen benden ondesin galiba gun olarak 11+7 oldum ben dr erkegemi benzetti hadi insallah canim sevindim insallah oyledir darisi bana ve tum isteyenlere...
Hade güzel haberlerle gel inşallah rabbim gönlümüzdekini nasip etsin mutlaka yaz merak ettim şimdi doktor söylemezse hocam bi tahmin etseniz de kızlarınada geçmiş olsun

benim 2 kızım var 3. çocuğu yapmaya çok kararlıydım çin takvimine göre ekim kasım aralık aylarını bekliyordum ekim ayı geldi çattı ama ben şuan çok kararsızım adetim bitmek üzere ne yapacağım bilmiyorum ben çalışıyorum eşim de boş ver ne yapacaksın yeter 2 tane çalışıyorsun da zor olur boşver diyor kafam çok karışık bana bir akıl verin ilerde pişman olur muyum yapmadığıma bilmiyorum işte
Bencede canim yapmak istiyorsan 3 cocuk en ideali ilerde keske yapsaydım demezsin bende 3,bebege hamileyim

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 2.çocugu düsünüyorum kızım olsun istiyorum neler yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.
Hosgeldin canim bende kiz istiyorum insallan allah nasip ederse adetten sonra ustune 5 gun saydim sik iliski oldu 3 gun yumurtlamaya gelmeden biraktim yalniz 30 gunde bir adet oluyorum senin 25 gunde o yzuden yumurtlama zamanini bulup oyle yapman gerekiyor

Hosgeldin canim bende kiz istiyorum insallan allah nasip ederse adetten sonra ustune 5 gun saydim sik iliski oldu 3 gun yumurtlamaya gelmeden biraktim yalniz 30 gunde bir adet oluyorum senin 25 gunde o yzuden yumurtlama zamanini bulup oyle yapman gerekiyor

Amin allah herkesin gönlüne göre versin 1oglum var benimde 25günde bir adet oluyorum 25_14 yaptıgımda 11.gun olarak cıkıyo test falan kullanmadım ekim 16sı gibi adet olucam 6 gün falan süruyor oyuzden ben 7,8,9 gibi yapıp diger gunler korunsam olurmu acaba ovulasyona 2gun kala bırakıcam yani.

Amin allah herkesin gönlüne göre versin 1oglum var benimde 25günde bir adet oluyorum 25_14 yaptıgımda 11.gun olarak cıkıyo test falan kullanmadım ekim 16sı gibi adet olucam 6 gün falan süruyor oyuzden ben 7,8,9 gibi yapıp diger gunler korunsam olurmu acaba ovulasyona 2gun kala bırakıcam yani.
Canim olur tabii ama o 7,8,9 gunlerine gelmeden y leri azaltmaya calis yani adetten hemen sonra iliskiye basla spermdeki y lerin azalmasi icin ama korunmali olacak 7,8,9 gunler korunmayacaksin bide kesinlikle orgazm olma hicbir iliskinde zevk almamaya calis iliski derin olmasin yani sen ustte ol iliski sonrasi soluna yat

Selverrr senin ilk denemedemi tuttu inşallah kızın olur.
Evet canim benim daha oncede kiz denemelerimde kızımı tutturdum fakat 34 haftalik kaybettim simdi yine ayni sekilde denemelrim oldu 2 oglum var rabbim yine nasip edecek insallah

merhaba , bende yaklaşık 1,5 yıldır 2.bebeğim olsun istiyorum.8 yaşında kızım var.bir kız daha istiyorum.ama hala hamile kalamadım.kızımda tedavi ile olmuştu.acaba cinsiyet ayırdığım için mi olmuyor dedim.tövbe dedim.ama olmuyor.herşey normal tüm testlerimiz.kızım klomen ve pregnyl tedavisi ile olmuştu.34. saatte ilişki ile. bu ayın 16 sını bekliyorum eğer olmazsa tekrar klomen ve pregnyl başlayacağım.34 .saat ilişki.Allah inşallah bir kız daha nasip eder bana.2 kızım 1 oğlum olsun isterdim hep.ama yaş 34.yapabilir miyim.3.çocuğu bilmiyorum.

Tecrübeli kız anneleri bize anlatırsa onlardanda bi fikir almış oluriz onlar kızlara nasıl hamile kalmış

arkadaşım , ben klomen ve pregnyl ile 34.saat ilişki sonrasına canım kızıma kavuştum.erken yumurtlama olmuştu o ay 8.gün iğnemi olmuştum.Allah sanada nasip etsin.

merhaba , bende yaklaşık 1,5 yıldır 2.bebeğim olsun istiyorum.8 yaşında kızım var.bir kız daha istiyorum.ama hala hamile kalamadım.kızımda tedavi ile olmuştu.acaba cinsiyet ayırdığım için mi olmuyor dedim.tövbe dedim.ama olmuyor.herşey normal tüm testlerimiz.kızım klomen ve pregnyl tedavisi ile olmuştu.34. saatte ilişki ile. bu ayın 16 sını bekliyorum eğer olmazsa tekrar klomen ve pregnyl başlayacağım.34 .saat ilişki.Allah inşallah bir kız daha nasip eder bana.2 kızım 1 oğlum olsun isterdim hep.ama yaş 34.yapabilir miyim.3.çocuğu bilmiyorum.
Allahım en kısa zamanda 2.kızını da nasip eder inşallah benim de iki kızım var 3. çocuğu düşünüyorum ben de bakalım artık hayırlısı olsun

Back