Süper Anneler - 2011

günaydın ben adetliyken fitil kullanmaya başladım denemelere başlamadan kaç gün önce fitil kullanmayı bırakmam gerekiyor fitilin bebeğe zararı olur mu bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim

Benim adetim 6gün sürüyor 7.gün basliyinca yler adet suresince bisey yapmadigimiz icin daha cok cogalicak bende bi yerde okumustum belkide bu sitede tam hatirlamiyorum bazi doktor ve hemsireler bu yolla kizi tutturuyolarmis esleri masturbasyon yontemiyle hergun bosaliyolarmis hatta gunde 2kere falanda yazirdu boylelikle yler oliyormus xler kaliyormus bende adettej hemen sonra basliycagim icin onden boyle biseymi yapsak diye dusunuyorum

Birde diet falan uyguladınmı acaba bu ve önceki hamileliğinde ben çok uygulamıyorum ama sodayı kestik ikimizde hergün içiyoduk hergun 1bardak süt ve yogurt yemeye başladık okadar.

Hade güzel haberlerle gel inşallah rabbim gönlümüzdekini nasip etsin mutlaka yaz merak ettim şimdi doktor söylemezse hocam bi tahmin etseniz de kızlarınada geçmiş olsun
Sinerjik dr a gittim daha cok erken cisiyeti soylmek bu haftalarda yanilma payi cok oluyor dedi esimde 2 kizimiz var diyince o zaman kesun konusmak lazim size 16.haftayi bekleyin dedi cok bakmadi usg de canim hemen kalktim zaten buradaki dr larin bakacagi en fazla 2 dk usg de bide ozel hastane en iyisi ozel muayeneye gideceksin

Amin inşallah yani erkek isterken kızmı oldu sizin tam anlayamadım

hayır arkadaşım . ilk bebeğimdi zaten genç kızlığımdan beri hep hayalim ikiz kızlarımın olmasıydı.şimdi 2.kızımı istiyorum.gönlümden geçen o.Allah ne nasip ederse.

calllkusum hamilesin! Çok sevindim. Rabbim gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin. O kadar sabır sebat gösterdin, duadan vazgeçme canım.
Canim cok tesekkur ederim. .
Dua ediyorum,hayirlisi artık biz 8+3 olduk
Sen nasılsın bebeğin nasıl büyümüstür şimdi off tam isirmalik öp benim yerime..

Birde diet falan uyguladınmı acaba bu ve önceki hamileliğinde ben çok uygulamıyorum ama sodayı kestik ikimizde hergün içiyoduk hergun 1bardak süt ve yogurt yemeye başladık okadar.
Diyet uygulamadim Folikasit icmeye basladim bir onceden calsiyum sandoz ictim,magnezyum ictim asidik olabilmek icin taze fasulye,ispanak sebze agirlikli beslendim

Aynen canim tamda dedigin gibi kiz bebek icin adetten sonra ilkbesgun y lleri azaltmak icin herseyi yapabilirsin ama 6,7,8 gunlerde iliski korunmasiz olsun

Aynen canim tamda dedigin gibi kiz bebek icin adetten sonra ilkbesgun y lleri azaltmak icin herseyi yapabilirsin ama 6,7,8 gunlerde iliski korunmasiz olsun
Çok teşekkür ederim rabbim sanada tüm arkadaşlara şu cuma saati gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı edip nasip etsin inşallah

20. Hafta hala emin olamıyorum Dr %90 erkek dediğin ama bi bakar mısınız? Çıkıntı bariz de mi?

Eklentiler

• image.jpeg
    87,9 KB · Görüntüleme: 88
Selam kızlar Nasılsınız uzun zaman oldu. Nasılsınızarkadaslarin çoğu neden ugramadıklarınin sebebini yazmıyorlar ben yazayım bilgisayarım çöktü o sebeple gelemedim ama çok özlemişim burayı ya tabletle yazmakta zahmetli ya kızlar

Kizlar face grubuna gelebilirsiniz ozel mesaj atabilriisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…