- 6 Mart 2012
- 67
- 49
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.581
hayırlı olsun canım Allahım gönlündekini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinBencede canim yapmak istiyorsan 3 cocuk en ideali ilerde keske yapsaydım demezsin bende 3,bebege hamileyim
İnsallah yine nasip ederEvet canim benim daha oncede kiz denemelerimde kızımı tutturdum fakat 34 haftalik kaybettim simdi yine ayni sekilde denemelrim oldu 2 oglum var rabbim yine nasip edecek insallah
Benim adetim 6gün sürüyor 7.gün basliyinca yler adet suresince bisey yapmadigimiz icin daha cok cogalicak bende bi yerde okumustum belkide bu sitede tam hatirlamiyorum bazi doktor ve hemsireler bu yolla kizi tutturuyolarmis esleri masturbasyon yontemiyle hergun bosaliyolarmis hatta gunde 2kere falanda yazirdu boylelikle yler oliyormus xler kaliyormus bende adettej hemen sonra basliycagim icin onden boyle biseymi yapsak diye dusunuyorumCanim olur tabii ama o 7,8,9 gunlerine gelmeden y leri azaltmaya calis yani adetten hemen sonra iliskiye basla spermdeki y lerin azalmasi icin ama korunmali olacak 7,8,9 gunler korunmayacaksin bide kesinlikle orgazm olma hicbir iliskinde zevk almamaya calis iliski derin olmasin yani sen ustte ol iliski sonrasi soluna yat
Amin inşallah yani erkek isterken kızmı oldu sizin tam anlayamadımarkadaşım , ben klomen ve pregnyl ile 34.saat ilişki sonrasına canım kızıma kavuştum.erken yumurtlama olmuştu o ay 8.gün iğnemi olmuştum.Allah sanada nasip etsin.
Birde diet falan uyguladınmı acaba bu ve önceki hamileliğinde ben çok uygulamıyorum ama sodayı kestik ikimizde hergün içiyoduk hergun 1bardak süt ve yogurt yemeye başladık okadar.Canim olur tabii ama o 7,8,9 gunlerine gelmeden y leri azaltmaya calis yani adetten hemen sonra iliskiye basla spermdeki y lerin azalmasi icin ama korunmali olacak 7,8,9 gunler korunmayacaksin bide kesinlikle orgazm olma hicbir iliskinde zevk almamaya calis iliski derin olmasin yani sen ustte ol iliski sonrasi soluna yat
Sinerjik dr a gittim daha cok erken cisiyeti soylmek bu haftalarda yanilma payi cok oluyor dedi esimde 2 kizimiz var diyince o zaman kesun konusmak lazim size 16.haftayi bekleyin dedi cok bakmadi usg de canim hemen kalktim zaten buradaki dr larin bakacagi en fazla 2 dk usg de bide ozel hastane en iyisi ozel muayeneye gideceksinHade güzel haberlerle gel inşallah rabbim gönlümüzdekini nasip etsin mutlaka yaz merak ettim şimdi doktor söylemezse hocam bi tahmin etseniz de kızlarınada geçmiş olsun
Allahım en kısa zamanda 2.kızını da nasip eder inşallah benim de iki kızım var 3. çocuğu düşünüyorum ben de bakalım artık hayırlısı olsun
Amin inşallah yani erkek isterken kızmı oldu sizin tam anlayamadım
Canim cok tesekkur ederim. .calllkusum hamilesin! Çok sevindim. Rabbim gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin. O kadar sabır sebat gösterdin, duadan vazgeçme canım.
Insallah allah gönlünüze göre versinhayır arkadaşım . ilk bebeğimdi zaten genç kızlığımdan beri hep hayalim ikiz kızlarımın olmasıydı.şimdi 2.kızımı istiyorum.gönlümden geçen o.Allah ne nasip ederse.
Amin insallah cumlemizehayırlı olsun canım Allahım gönlündekini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Diyet uygulamadim Folikasit icmeye basladim bir onceden calsiyum sandoz ictim,magnezyum ictim asidik olabilmek icin taze fasulye,ispanak sebze agirlikli beslendimBirde diet falan uyguladınmı acaba bu ve önceki hamileliğinde ben çok uygulamıyorum ama sodayı kestik ikimizde hergün içiyoduk hergun 1bardak süt ve yogurt yemeye başladık okadar.
Aynen canim tamda dedigin gibi kiz bebek icin adetten sonra ilkbesgun y lleri azaltmak icin herseyi yapabilirsin ama 6,7,8 gunlerde iliski korunmasiz olsunBenim adetim 6gün sürüyor 7.gün basliyinca yler adet suresince bisey yapmadigimiz icin daha cok cogalicak bende bi yerde okumustum belkide bu sitede tam hatirlamiyorum bazi doktor ve hemsireler bu yolla kizi tutturuyolarmis esleri masturbasyon yontemiyle hergun bosaliyolarmis hatta gunde 2kere falanda yazirdu boylelikle yler oliyormus xler kaliyormus bende adettej hemen sonra basliycagim icin onden boyle biseymi yapsak diye dusunuyorum
Çok teşekkür ederim rabbim sanada tüm arkadaşlara şu cuma saati gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı edip nasip etsin inşallahAynen canim tamda dedigin gibi kiz bebek icin adetten sonra ilkbesgun y lleri azaltmak icin herseyi yapabilirsin ama 6,7,8 gunlerde iliski korunmasiz olsun
Baya belli tam bir erkek☺20. Hafta hala emin olamıyorum Dr %90 erkek dediğin ama bi bakar mısınız? Çıkıntı bariz de mi?
canım senin ikiz değil miydi?20. Hafta hala emin olamıyorum Dr %90 erkek dediğin ama bi bakar mısınız? Çıkıntı bariz de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?