- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.381
Erkekmı ıstıyormuş oda canım. Benım 25 gunde bır oluyor adetım. Ben bu ay erken basladım denemelere. Bencede bu günlerilerı kacırmamak lazım. Artık tek yada ıkı deneme düşünmüyorum ben.yok hala devam 4-6 gün arası sürüyor bugün 5.gün.şimdi bi arkadaş aradı doçente gitmiş bugün.adetinin 14.günü yum çok güzel çarşambaya kadar her gün ilişki demiş adam.2 senedir ikinci için uğraşıyo.geçen ay rahim filmi çekildi.bi de bi gün arayla ilişki derler bu her gün demiş
Arkadasın kac gunde bır adet oluyormuş canımyok hala devam 4-6 gün arası sürüyor bugün 5.gün.şimdi bi arkadaş aradı doçente gitmiş bugün.adetinin 14.günü yum çok güzel çarşambaya kadar her gün ilişki demiş adam.2 senedir ikinci için uğraşıyo.geçen ay rahim filmi çekildi.bi de bi gün arayla ilişki derler bu her gün demiş
Bi kızı var.erkek kız farketmez yeterki olsun diyoErkekmı ıstıyormuş oda canım. Benım 25 gunde bır oluyor adetım. Ben bu ay erken basladım denemelere. Bencede bu günlerilerı kacırmamak lazım. Artık tek yada ıkı deneme düşünmüyorum ben.
Eskiden 25 şimdi 28.30 gün oluyomuş 3 aydırArkadasın kac gunde bır adet oluyormuş canım
Ondandır ozaman 14. Gun yumurtlaması. Cunku benım 25 de bır oluyor oyuzden 11. Gun oluyor yumurta. Ama yanlışda olabılır. Cunku gecen ay tam o gunlerde deneme olmustu ama olmadı.Eskiden 25 şimdi 28.30 gün oluyomuş 3 aydır
Benıde eklermısınKizlar eylül ekim kasim anneleri face grubuma davetlisiniz gelmek isteyen olursa gelebilir oradan da cok sey paylasabiliriz
Canım bende gecen ay 12. Gununde deneme yapmıstım ama olmadı. Bu s fer adetten sonra badladım. Bende 25 gunde oluyorum adetkızlar bugun reglimin 12. gunu.
döngüm 24-25..
az once wc de Yaptigim test bu, o yumurta aki akintimda geldi
Cata yakinim dimi?
Iste bunun ne zaman ilk buhale geldigini bulmak icin si sik test yapmak lazim
Ben evelsi gun yaptim bisi yoktu
Cok ıyı yapmıssın herkes katılır inşsllah daha rahat sohbetler ederızKizlar eylül ekim kasim anneleri face grubuma davetlisiniz gelmek isteyen olursa gelebilir oradan da cok sey paylasabiliriz
Ekledim canimBenıde eklermısın
Insallh canim daha aktif olabilirCok ıyı yapmıssın herkes katılır inşsllah daha rahat sohbetler ederız
benide ekler misiniz kıslar? ama nasıl olcek bu iş ben istek mi gondereyım?Cok ıyı yapmıssın herkes katılır inşsllah daha rahat sohbetler ederız
bi grup buldum ama o grup bahsettiğimiz grup mu? bilemedim:)benide ekler misiniz kıslar? ama nasıl olcek bu iş ben istek mi gondereyım?
Selverr aldın senıde canım facebookun var degılmıbi grup buldum ama o grup bahsettiğimiz grup mu? bilemedim:)
Canim eylul ekim kasim anne ve anne adaylari istek gonder faceni soyle bende eklerimbenide ekler misiniz kıslar? ama nasıl olcek bu iş ben istek mi gondereyım?
Bi kiz bi erkek cocuk yuruyorlarbi grup buldum ama o grup bahsettiğimiz grup mu? bilemedim:)
kızlar bugun reglimin 12. gunu.
döngüm 24-25..
az once wc de Yaptigim test bu, o yumurta aki akintimda geldi
Cata yakinim dimi?
Iste bunun ne zaman ilk buhale geldigini bulmak icin si sik test yapmak lazim
Ben evelsi gun yaptim bisi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?