- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.021
oğlun var mı canım? yani tek çocuk mu senin ki.. başka ne belirtin oldu? takvimler fln tuttu muBENİM KIZIMDA HİÇ BULANTIM OLMADI HAMİLELİĞİM ÇOK İYİ GEÇTİ CANIM
çatladım doğurdunmu nerelerdesin..hiç ses yok senden mayıs annelerinde de yoksun.hepinizde ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZİNDE GÖNLÜNÜZDEKİNİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH
Kızlar ben cumartesi günü gittim dr sağ yumurtalıkda 15.8 ml yum var demişti, çarşambaya çatlar... bugün başka bir dra gittim oda bana sağda 12.ml yum var gelişirmi bilmem soldaki yumunda 17 ml o cumaya anca çatlar dedi. Şok oldum...
Bence bulantının cinsiyetle alakası yok. Ben kızımda çok bulantılıydm, bunda daha az.benim ilk hamileliğimde kız çıkıyordu oğlum oldu, bunda da kız çıkıyor. ben tesadüften ibaret olduğunu düşünüyorum.. ben 7 martta adet oldum. adetimin 6. 9. ve 11. günü ilişki oldu. 12. günde yumurtladım sanıyorum. erken yumurtlama oldu. ve sonrasında 14. gün ilişki oldu. 21. gün hamile olduğumu öğendim. beklenen adete 9 gün kala hamileliğimi 5 liralık testten öğrendim. sizce bunun cinsiyeti nedir?
kızlar, kız bebek belirtisi var mı? yani yaşadığınız farklı belirtiler??? mesela ben oğluma hamileyken çok bulantılıydım ama bunda çok fazla değilim. kızda çok bulantı olur derler ama benim tam aksi olmuştu.
oğlum yok sadece canım turşu suyu ve işkembe çorbası istedi o kadar:))) başka bir şikayetim olmadıoğlun var mı canım? yani tek çocuk mu senin ki.. başka ne belirtin oldu? takvimler fln tuttu mu
bence de..Bence bulantının cinsiyetle alakası yok. Ben kızımda çok bulantılıydm, bunda daha az.
Hanzade yani bir doktorun dediğini diğer doktorun dediği tutmadımı farklımı gördüler ben şubatta martta doktor takibinde yuma baktırdım olmadı tamda çatlama saatlerinde ilişki oldu ama gebe kalamadım çok heyecanlıydım senin gibi. nisandada evde ov testiyle takip ettim dr a gitmeden yine gebe kalamadım umudum azaldı bu ayda düzensiz adet oldum 15 gün sürdü reglim yum yoktu bu ay takipde yapamadım zaten ateşimde bir indi bir çıktı karmakarışık geçti bu ayım anlıycan bugün 19.gün deneme yapmıycam temmuzda denerim kısmet olursa diyorum.pko var bende soğan kürüne başladım 6 gündür içiyorum...İnşaAllah çok beklemeden gebe kalırsın canım benim gibi olmassın rahimde sıkıntın yoksa...Kızlar ben cumartesi günü gittim dr sağ yumurtalıkda 15.8 ml yum var demişti, çarşambaya çatlar... bugün başka bir dra gittim oda bana sağda 12.ml yum var gelişirmi bilmem soldaki yumunda 17 ml o cumaya anca çatlar dedi. Şok oldum...
hanzade inşallah istediğine kavuşursun sende bende tüm isteyenler hadi hayırlısı deneme gün aşırımı yapacaksın?diyet derken ne yaptın dr tuttaramayan yoktur bu diyette demişya sen ne gibi diyetler yapıyosun? 3 aydır bizim olmayınca diyeti falan bıraktık aylarca eve yoğurt almadım peynir yemedim eşim peynir yedi o diyete falan inanmadığı için...Canım merhaba... Ben eşime dr un verdiği diyeti uyguladığımdan sebep, bu ay tutturmak çok istiyorum. Ben şimdiye kadar ne zaman istesem hemen o ay hamile kalmışımdır... Rahimdede bir sıkıntım yok çok şükür, dr bu gün de bana bu diyet i uygulayıpta tutturamayan yok dedi nasıl mutlu oldum bilemezsiniz hevesimi yitirmiştim bu gün moralim dahada düzeldi... Fakat iki dr ayrı ayrı dedi hangisine itimat edeceğim bilmiyorum ama günde üç kezde test yapıyorum . Ben kadınlarda bir yum olur bilirdim. Sağ Sol olayına çok şaşırdım. Perşembe ye tekrar gidecem ilk gittiğime bakalım bu sefer ne dicek. Kızlar yum gelişimi için ne gibi takviye etmem lazım incir yiyorum başka ne yapabilirim.soğan kürü nasıl tarif edermisin.
canım kadınların bazı aylarda çift yumurtladığını bu nedenlede ikiz gebelik olduğunu biliyorum..soğan kürü kist için değilmiydi,acaba erken yumurtlamana neden olmasın...Canım merhaba... Ben eşime dr un verdiği diyeti uyguladığımdan sebep, bu ay tutturmak çok istiyorum. Ben şimdiye kadar ne zaman istesem hemen o ay hamile kalmışımdır... Rahimdede bir sıkıntım yok çok şükür, dr bu gün de bana bu diyet i uygulayıpta tutturamayan yok dedi nasıl mutlu oldum bilemezsiniz hevesimi yitirmiştim bu gün moralim dahada düzeldi... Fakat iki dr ayrı ayrı dedi hangisine itimat edeceğim bilmiyorum ama günde üç kezde test yapıyorum . Ben kadınlarda bir yum olur bilirdim. Sağ Sol olayına çok şaşırdım. Perşembe ye tekrar gidecem ilk gittiğime bakalım bu sefer ne dicek. Kızlar yum gelişimi için ne gibi takviye etmem lazım incir yiyorum başka ne yapabilirim.soğan kürü nasıl tarif edermisin.
canım kız dediler iki farklı dr. bekliyorum alışmaya çalışıyorum...yani üçüncü kız geliyor...Slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız asosyalci bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
Slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız asosyalci bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
Canım bence sakın erteleme,, gelsin paşan yardım eder sana. Benim yavrularım çok aralıklarla girdiler hayatıma çok pişmanım, sürekli sil baştan al baştan. Rabbim sanada kolaylık versin...
Canım ben üçüncü kızımı doğum yaparken dr um bana çok ara vermede eşine bir diyet vereceğim harfiyen uygulayacak 2 ay, bunu yapıpta tutturamayan yok canım, diğer herbir bilgiyi çöpe at. Bu diyeti tek geçerim çok 5 kız üstüne bile bu diyetle erkeği bulanlar oldu... Demişti ben de hep aklımda idi... Ve uyguladım geçen yıl 5 haftalıkken düşük oldu bizde diyeti bozduğumuz için, bebek olayında kapatmışdık. Taki topik erkek bebeklerle şenlenince heveslendim... Ve sıkı bir diyet ve eşime takviye bakalım bu ay tutturabilcekmşyşz, rabbim doğru zamanı buldurur inşallah... Eşim 3 aydır peynir süt yoğurt yumurta hiç tüketmedi bal yemedi, ve kuruyemişde yeşil salata,yeşil fasulye, ıspanak . Yemedi bunlar yasaklı olanlardı...izinlilerse et kayısı hurma incir. Zeytin, kurabiyeler, mercimek kuru fasulye, vb.hanzade inşallah istediğine kavuşursun sende bende tüm isteyenler hadi hayırlısı deneme gün aşırımı yapacaksın?diyet derken ne yaptın dr tuttaramayan yoktur bu diyette demişya sen ne gibi diyetler yapıyosun? 3 aydır bizim olmayınca diyeti falan bıraktık aylarca eve yoğurt almadım peynir yemedim eşim peynir yedi o diyete falan inanmadığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?