Süper Anneler - 2011

Bence bulantının cinsiyetle alakası yok. Ben kızımda çok bulantılıydm, bunda daha az.

Hanzade yani bir doktorun dediğini diğer doktorun dediği tutmadımı farklımı gördüler ben şubatta martta doktor takibinde yuma baktırdım olmadı tamda çatlama saatlerinde ilişki oldu ama gebe kalamadım çok heyecanlıydım senin gibi. nisandada evde ov testiyle takip ettim dr a gitmeden yine gebe kalamadım umudum azaldı bu ayda düzensiz adet oldum 15 gün sürdü reglim yum yoktu bu ay takipde yapamadım zaten ateşimde bir indi bir çıktı karmakarışık geçti bu ayım anlıycan bugün 19.gün deneme yapmıycam temmuzda denerim kısmet olursa diyorum.pko var bende soğan kürüne başladım 6 gündür içiyorum...İnşaAllah çok beklemeden gebe kalırsın canım benim gibi olmassın rahimde sıkıntın yoksa...

Canım merhaba... Ben eşime dr un verdiği diyeti uyguladığımdan sebep, bu ay tutturmak çok istiyorum. Ben şimdiye kadar ne zaman istesem hemen o ay hamile kalmışımdır... Rahimdede bir sıkıntım yok çok şükür, dr bu gün de bana bu diyet i uygulayıpta tutturamayan yok dedi nasıl mutlu oldum bilemezsiniz hevesimi yitirmiştim bu gün moralim dahada düzeldi... Fakat iki dr ayrı ayrı dedi hangisine itimat edeceğim bilmiyorum ama günde üç kezde test yapıyorum . Ben kadınlarda bir yum olur bilirdim. Sağ Sol olayına çok şaşırdım. Perşembe ye tekrar gidecem ilk gittiğime bakalım bu sefer ne dicek. Kızlar yum gelişimi için ne gibi takviye etmem lazım incir yiyorum başka ne yapabilirim.soğan kürü nasıl tarif edermisin.

hanzade inşallah istediğine kavuşursun sende bende tüm isteyenler hadi hayırlısı deneme gün aşırımı yapacaksın?diyet derken ne yaptın dr tuttaramayan yoktur bu diyette demişya sen ne gibi diyetler yapıyosun? 3 aydır bizim olmayınca diyeti falan bıraktık aylarca eve yoğurt almadım peynir yemedim eşim peynir yedi o diyete falan inanmadığı için...

soğan kürünün tarifi nette var canım saracoğlunun kürü ben orta boy soğanın mor olmuycak soğan ince kabuğunu soyup dörde bölüyorum çok soymuycaksın 2 yada 1.5 su bardağı kaynamış klorsuz suya atıyorum 5 dk kaynatıyorum günde 1 defa içiyorum 2 de içen var ılık olacak sıcakda soğukda olmuycak soğan suyu...

Ömrüm sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ben bu aralar çok rahatsızım evden hiçbir yere çıkamıyorum sıkıntı Vs geçmek bilmeyen günler dersler Vs çok bunaldım

canım kadınların bazı aylarda çift yumurtladığını bu nedenlede ikiz gebelik olduğunu biliyorum..soğan kürü kist için değilmiydi,acaba erken yumurtlamana neden olmasın...

Soğan kürü pko içinde kullanılıyor ama hamileliği kolaylaştırmak için de öneriyor Dr.Saraçoglu.
Vücudu alkali yapanların arasında soganı da görünce ph kağıdıyla ölçtüm 8 e yakın.damla su 9 a yakın.
Neo penatron fitil kullandıktan sonra kendi ph ımı 2 yönden de ölçtüm 9 yakın çıktı.
Benim daha önce hep akıntım olurdu.yani asidik vücut ve sık ilişki beni doğruluyor:)o yüzden alkali olmak için ne bulursam içiyorum.kızılay soda,bol su,yeşil çay.
Yakında limonataya da başlayacağım inşallah.
Elimde ph kağıdı düşmüyor.Allahım aklımızı yitirmeden kız isteyene hayırlı sağlıklı kız evlat, erkek isteyene hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip eyle.

Canım ben üçüncü kızımı doğum yaparken dr um bana çok ara vermede eşine bir diyet vereceğim harfiyen uygulayacak 2 ay, bunu yapıpta tutturamayan yok canım, diğer herbir bilgiyi çöpe at. Bu diyeti tek geçerim çok 5 kız üstüne bile bu diyetle erkeği bulanlar oldu... Demişti ben de hep aklımda idi... Ve uyguladım geçen yıl 5 haftalıkken düşük oldu bizde diyeti bozduğumuz için, bebek olayında kapatmışdık. Taki topik erkek bebeklerle şenlenince heveslendim... Ve sıkı bir diyet ve eşime takviye bakalım bu ay tutturabilcekmşyşz, rabbim doğru zamanı buldurur inşallah... Eşim 3 aydır peynir süt yoğurt yumurta hiç tüketmedi bal yemedi, ve kuruyemişde yeşil salata,yeşil fasulye, ıspanak . Yemedi bunlar yasaklı olanlardı...izinlilerse et kayısı hurma incir. Zeytin, kurabiyeler, mercimek kuru fasulye, vb.

Kızlar erkek bebek için turşu kız bebek için Bal yer annemin yöresindekiler. Ve tutar :) turşu alkali yapıyor vajeni sanırım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…