- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.821
bence git canım çok kötüysen serum takarlar ben ilk kızımda 3 4 gün hastanede sadece serumla beslenmştim 2.kızımda daha rahattım ama herşeyden tiksiniyordum tabi yine 2 aylık olunca geçti sorunlarım...Kızlar çokkkk kotuyum dun geceden beri kusuyorum boğazım parçalandı artık su bile yutamıyom ne yesem çıkarıyom sizce de gitmelimiyim
Canım rüya tabirlerindede yazar kız görürsen erkek olur, erkek görürsen de kız olur... Tersi yani. Örneğin ben üç kızımada erkek görmüştüm. Bende çıkmıştı, hadi hayırlısı bakalım sende çıkacakmı...kızlar, rüyamda erkek bebek görüyorum sürekli. oğlum mu olacak acabakız istiyordum.. rüyalarda çıkan cinsiyet doğru çıkar mı?
insallah canim yaa. Aslinda hamileligimi 3 haftalik öğrendim ruyamda dikis igneleri gordum birsürü ama anlam veremedim. bu ruyadan 3 5 gun sonra ruyamda erkek bebegim oldugunu gordum tabirlere baktim ve dikis igyede baktim ne demek diye kiz cocuk demekmis hamilelikye gorulurse. Insallah allah gonlume gore verir.. kiz bebek belirtilerin neydi senin canim?Canım rüya tabirlerindede yazar kız görürsen erkek olur, erkek görürsen de kız olur... Tersi yani. Örneğin ben üç kızımada erkek görmüştüm. Bende çıkmıştı, hadi hayırlısı bakalım sende çıkacakmı...
canım gittim yeni geldim dr serum taktırdı biraz daha iyiyim çok sağolbence git canım çok kötüysen serum takarlar ben ilk kızımda 3 4 gün hastanede sadece serumla beslenmştim 2.kızımda daha rahattım ama herşeyden tiksiniyordum tabi yine 2 aylık olunca geçti sorunlarım...
Bence hepsi ayni sonucda amac asitli ortami. Yok etmekBende tam bilmiyorum yavagihex i ismarladim ben simdi
ay benimde çok kötu geçiyor bence ikinciside kız benimmmmbence git canım çok kötüysen serum takarlar ben ilk kızımda 3 4 gün hastanede sadece serumla beslenmştim 2.kızımda daha rahattım ama herşeyden tiksiniyordum tabi yine 2 aylık olunca geçti sorunlarım...
bence hemen dr.a gitmelisin bende aynıydım 2 gece hastanede yattım,6 serum verdiler vucutta vitamin depolarım boşalmış..Kızlar çokkkk kotuyum dun geceden beri kusuyorum boğazım parçalandı artık su bile yutamıyom ne yesem çıkarıyom sizce de gitmelimiyim
çok geçmiş olsun...canım gittim yeni geldim dr serum taktırdı biraz daha iyiyim çok sağol
hanzade hepsının mantığı aynı, idrarda ki LH hormonunu olcuyor, galenik, gulenyuz, labaquick.. bunlardan en ucuzu labaquick. bundan al ve daha sık dene canım. günde bi defa olmaz. sen test yaptın, yarım saat sonra koyulaştı. bunu kaçırmış olıuyorsun. oyuzden her 4 saatte bir test yapmak gerekiyor bence.. cat anında degılde ondan 2-3 saat once yapmak gerek bence. cunku ben kendimden gözlemledim. cat zamanında resmen kuruyorum. ama öncesinde acayip ıslağım..Canım hani bu ay belki yum günümü bulabilirim dedim bu testin adı yanlış değilsem galenik içinde 5 tane var ve günde bir defa yapılıyor diye yazıyordu içinde... Eczaneden aldım... Ben beşinciyi bile yapamadım, o kadar yoğundumki o dönemler...neyse zor işler bunlar... Hala karar veremedim... Yum takibimi yapsam yoksa gün aşırımı... Ateşde ölçtüm bu ay onun içinde o topikdeki arkadaşlar farklı bir gün söylediler bana... Kafam anlıcaanız karma karışık rabbim doğruyu bulursun bana...
ha bu arhanzade hepsının mantığı aynı, idrarda ki LH hormonunu olcuyor, galenik, gulenyuz, labaquick.. bunlardan en ucuzu labaquick. bundan al ve daha sık dene canım. günde bi defa olmaz. sen test yaptın, yarım saat sonra koyulaştı. bunu kaçırmış olıuyorsun. oyuzden her 4 saatte bir test yapmak gerekiyor bence.. cat anında degılde ondan 2-3 saat once yapmak gerek bence. cunku ben kendimden gözlemledim. cat zamanında resmen kuruyorum. ama öncesinde acayip ıslağım..
bu nedenle bence çattan once olmalı olacaksa..
nasip..
bende kasım da deneyeceğim. bir kızım var. artık ben elimden geleni yapayım da gerisini rabbim bilir.
ılk 12 de mı gordun, oncesınde de test yaptın mı? neden soruyorum biliyor musun acaba 12 de yaptığın testte yeni mi koyulaşmıştı? bunu merak ettım.arkadaslar dun aksam cift cizgiyi gordum.gece 12de hala koyuydu.gece 2 bucukta tekrar yaptim cizgi siliklesmisti ve deneme yaptik.az once tekrar test yaptim ve ikisi de yine koyuydu.Bu ne demek.tecrubeli arkadaslar lutfen yardim.zamanlama dogru mu siz ce.fotolari da atiyorum.
cok gecmıs olsun eyham, mnik bir can taşıyorsun dikkat et kendinecanım gittim yeni geldim dr serum taktırdı biraz daha iyiyim çok sağol
Canim fotodaki testlerin hepsi ayni gun yapildi 4 saat arayla giderek koyulasti.gece 12 de ikiside koyuydu.gece 2 de siliklesince deneme yaptik birde ogun uzayan akintim da oldu herhalde yumurtlama zamani dedim ve gecikmek istemedim.cunku daha onceki denemede cift cizgiyi gordukten 24 saat sonra deneme olmustu ama hamile kalamadim demekki gec oluyor.zaten olan oldu beklemedeyim allah hakkimizda hayirlisini versin.ılk 12 de mı gordun, oncesınde de test yaptın mı? neden soruyorum biliyor musun acaba 12 de yaptığın testte yeni mi koyulaşmıştı? bunu merak ettım.
2bucukda yaptığın test bozuk olabilir. bence yine test etmeye devam et.
cigdem bende aynen senınki gibi yapacağım. bende 36. saatte catım oluyor, 34-35. saatte ıslaklığım ve ağrıma gore yapacağız. ben kızıma tam cat olduktan sonra kavuştum ama eşimde varikosel vardı yarım saatlık bi operasyon gecırdı ilk ayda kuzum geldi iyi ki de geldi :) guclu kızım :)canım ben sadece yumurtlama günümü tespit ettim çift çizgiden 35 saat sonra ağrımın çok olduğu zamanda tek ilişki oldu canım. başkada bir şey yapmadım takvimlere bakmadım ama çin takvimi yaşıma bir yaş eklediğimde tutuyor. diet falan yapmadım sağ tarafıma yatmıştım. çok dua ettim canım
bence zamanlaman iyi canım, yum gunu olanların cogunun oglu oluyor.Canim fotodaki testlerin hepsi ayni gun yapildi 4 saat arayla giderek koyulasti.gece 12 de ikiside koyuydu.gece 2 de siliklesince deneme yaptik birde ogun uzayan akintim da oldu herhalde yumurtlama zamani dedim ve gecikmek istemedim.cunku daha onceki denemede cift cizgiyi gordukten 24 saat sonra deneme olmustu ama hamile kalamadim demekki gec oluyor.zaten olan oldu beklemedeyim allah hakkimizda hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?