Süper Anneler - 2011

Kızlar çokkkk kotuyum dun geceden beri kusuyorum boğazım parçalandı artık su bile yutamıyom ne yesem çıkarıyom sizce de gitmelimiyim
bence git canım çok kötüysen serum takarlar ben ilk kızımda 3 4 gün hastanede sadece serumla beslenmştim 2.kızımda daha rahattım ama herşeyden tiksiniyordum tabi yine 2 aylık olunca geçti sorunlarım...

arkadaslar dun aksam cift cizgiyi gordum.gece 12de hala koyuydu.gece 2 bucukta tekrar yaptim cizgi siliklesmisti ve deneme yaptik.az once tekrar test yaptim ve ikisi de yine koyuydu.Bu ne demek.tecrubeli arkadaslar lutfen yardim.zamanlama dogru mu siz ce.fotolari da atiyorum.

kızlar, rüyamda erkek bebek görüyorum sürekli. oğlum mu olacak acaba kız istiyordum.. rüyalarda çıkan cinsiyet doğru çıkar mı?
Canım rüya tabirlerindede yazar kız görürsen erkek olur, erkek görürsen de kız olur... Tersi yani. Örneğin ben üç kızımada erkek görmüştüm. Bende çıkmıştı, hadi hayırlısı bakalım sende çıkacakmı...

insallah canim yaa. Aslinda hamileligimi 3 haftalik öğrendim ruyamda dikis igneleri gordum birsürü ama anlam veremedim. bu ruyadan 3 5 gun sonra ruyamda erkek bebegim oldugunu gordum tabirlere baktim ve dikis igyede baktim ne demek diye kiz cocuk demekmis hamilelikye gorulurse. Insallah allah gonlume gore verir.. kiz bebek belirtilerin neydi senin canim?

bence git canım çok kötüysen serum takarlar ben ilk kızımda 3 4 gün hastanede sadece serumla beslenmştim 2.kızımda daha rahattım ama herşeyden tiksiniyordum tabi yine 2 aylık olunca geçti sorunlarım...
canım gittim yeni geldim dr serum taktırdı biraz daha iyiyim çok sağol

ay benimde çok kötu geçiyor bence ikinciside kız benimmmm

Kızlar çokkkk kotuyum dun geceden beri kusuyorum boğazım parçalandı artık su bile yutamıyom ne yesem çıkarıyom sizce de gitmelimiyim
bence hemen dr.a gitmelisin bende aynıydım 2 gece hastanede yattım,6 serum verdiler vucutta vitamin depolarım boşalmış..

hanzade hepsının mantığı aynı, idrarda ki LH hormonunu olcuyor, galenik, gulenyuz, labaquick.. bunlardan en ucuzu labaquick. bundan al ve daha sık dene canım. günde bi defa olmaz. sen test yaptın, yarım saat sonra koyulaştı. bunu kaçırmış olıuyorsun. oyuzden her 4 saatte bir test yapmak gerekiyor bence.. cat anında degılde ondan 2-3 saat once yapmak gerek bence. cunku ben kendimden gözlemledim. cat zamanında resmen kuruyorum. ama öncesinde acayip ıslağım..
bu nedenle bence çattan once olmalı olacaksa..
nasip..
bende kasım da deneyeceğim. bir kızım var. artık ben elimden geleni yapayım da gerisini rabbim bilir.

ha bu ar

ılk 12 de mı gordun, oncesınde de test yaptın mı? neden soruyorum biliyor musun acaba 12 de yaptığın testte yeni mi koyulaşmıştı? bunu merak ettım.

2bucukda yaptığın test bozuk olabilir. bence yine test etmeye devam et.

Canim fotodaki testlerin hepsi ayni gun yapildi 4 saat arayla giderek koyulasti.gece 12 de ikiside koyuydu.gece 2 de siliklesince deneme yaptik birde ogun uzayan akintim da oldu herhalde yumurtlama zamani dedim ve gecikmek istemedim.cunku daha onceki denemede cift cizgiyi gordukten 24 saat sonra deneme olmustu ama hamile kalamadim demekki gec oluyor.zaten olan oldu beklemedeyim allah hakkimizda hayirlisini versin.

cigdem bende aynen senınki gibi yapacağım. bende 36. saatte catım oluyor, 34-35. saatte ıslaklığım ve ağrıma gore yapacağız. ben kızıma tam cat olduktan sonra kavuştum ama eşimde varikosel vardı yarım saatlık bi operasyon gecırdı ilk ayda kuzum geldi iyi ki de geldi :) guclu kızım :)

bence zamanlaman iyi canım, yum gunu olanların cogunun oglu oluyor.

kızlar ben galenik kullanıyorum ama içinde 5 adet var günde sadece 1 tane oluyor ve sonradan silikleşmiyor acaba bu test beni şaşırtırmı? mesela bu ay sadece kendi ovulasyon günümü tesbit etmek için test aldım siklusum 30 ben testlere 13. gün itibariyle başladım ilk gün tek çizgi / 14. gün 2. çizgi hafif var / 15. ve 16. gün 2. çizgi daha belirgindi / 17. gün 2.çizgi hafif silikti / bu durumda hangi gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…