Süper Anneler - 2011

Asosyalci canım bebeğin nubuna göre yorum istiyorsan 11,12,13 haftalık fotosu olması lazım. Ama kese için diyorsan kese yorumları pek doğru çıkmıyor yinede istiyorsan at bakalım belki yorum yapılır.
canım ben geçen hafta gittim dr.9+2 haftalık dediğim gibi ultrason çıktısında bişey belli değil hatta dr.söylüyor şurası şu burası bu falan yani bişey anlamadım sanırım benim dr.un ultrasonu sizinkiler kadar net değil 2 hafta sonra ense kalınlığı için gidecem ondakini atayım belki o zaman belli olur...

canım ilk ay aralık ayı testi sanırım beceremedim acemilik olduocak ayında 15 tatilde evde de olunca vakitte vardı internetten aldığım testi yaptım çift yumurta olmadı bildiğim kadarıyla,yalnız biz gece 2.30 ve aynı günün akşamı 6.30 da yaptı yani iki kere denedik..

izmircim yanlış anlama biliyodun derken ben senden tavsiyeler alıyordum o sebepten dedim canım...

Yok canım yanlış anlamadım.bildiğimi de bilmez oldum.testler hormonlarım şaşırttı beni.bu ay da olmazsa artık son diyeceğim sanırım bu olaya.insanın kalbi dayanmaz saat hesabı sonra cinsiyeti ögrenme vs.Allahım hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.
Bu arada ne kadar sessizleşti buralar.denemeleri bıraktı herhalde herkes.konuşacak kimse yok.nerdesiniz yol arkadaşlarııı?

ya hiç sorma her gece rüyalar görüyorum sabah eşime yorumlayınca sen iyice kaptırdın deyiveriyor...cinsiyete takmış durumdayım okulda ki 3 arkadaş hariç kimseye söylemedim olur ki sorarlarda iyice stres olurum diye..bide herkes akıl vermeye kalkacak ne gerek vardı bilmem ne...bide ne bileyim dostumuz kadar kıskananımız da var..haset bir duygu beni olumsuz etkilenmesinden korkuyorum kayınvalideme de dememdim..çok stresli bir iş..bakalım rabbim isteğimize sağlıklı bir şekilde kavuştursun.

Henüz belli olmaz bence.10.gün de hcg ye baktırırsın.

canım bende ilişkinin üzerinden 6 gün geçince kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı bence bekle ilişkiden 2 hafta sonra ovulasyon testinde pozitif çıktı...

Bacm sen daaapazar gunu deneme yapmistin galiba,hayrlisi
Perşembe deneme yapmıştım. Testin üzerinde ilişkiden beş gün sonra belli olur diyor. O yüzden hayal kırıklığı oldu. Kan testi yaptırmayacam. Adete kadar beklerim artık. Çok sağolun.

Ben burdayım.ama diğerleri başka topiğe mi kaçtı yoksa.
Sen öğretmensin değil mi goahead?branşın ne?

Bende burdayım canım hala sıkkın hiç içimden nişi yazmak gelmiyor sizi okuyorum ama.11.günüm bugün yine doktora gittim hiç yum yokmuş salı günü tekrar çağırdı görcez

Bende burdayım canım hala sıkkın hiç içimden nişi yazmak gelmiyor sizi okuyorum ama.11.günüm bugün yine doktora gittim hiç yum yokmuş salı günü tekrar çağırdı görcez

Poi dogal yöntemler sana sorun olmuş biliyorum ama gijnijin dediği aç karnına incir yemek yumları geliştiriyormuş.bal çörekotu tarçın da var.çok kişi hamile kalmıs bunlarla.
Kaçıncı günde bir adetin.belki erkendir.hemen umutsuzluga kapılma.
Benim de canım çok sıkkın inanki.çift çizgiyi tam göremedim.ama yine nasipte varsa olur.

Arkadaslar iyi Akşamlar.Ben de uzun bir aradan sonra tekrardan kadınlar kulubundeyim.1 tane oğlum var ve Onun bir kız kardeşi Olmasını cok istiyorum.Neler yapmam gerektiğiyle ilgili bilgileriniDen yararlanmak istiyorum

Arkadaslar iyi Akşamlar.Ben de uzun bir aradan sonra tekrardan kadınlar kulubundeyim.1 tane oğlum var ve Onun bir kız kardeşi Olmasını cok istiyorum.Neler yapmam gerektiğiyle ilgili bilgileriniDen yararlanmak istiyorum

Iyi akşamlar hoşgeldin:)kız isteyen arkadaşlar var.onlar yardımcı olabilirler ama topiğin eski sayfalarını okuyabilirsen faydalı olabilir.
Oğlun da hamile kalırken yumurtlama günü takip etmiş miydin?

Hoşgeldin.eski sayfaları da oku bencede. :)

Iyi akşamlar hoşgeldin:)kız isteyen arkadaşlar var.onlar yardımcı olabilirler ama topiğin eski sayfalarını okuyabilirsen faydalı olabilir.
Oğlun da hamile kalırken yumurtlama günü takip etmiş miydin?
Cok teşekkür ederim öncelikle,aslında okudum biraz ama okadar cok sayfa var ki güncel paylaşımlar daha etkili olur diye düşünüyorum.
Oğluma hamile kalırken hic bir şey yapmadım ama oğlum Olmasını istiyodum şükür Rabbim nasip etti insallah bir kız evlat da nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…