- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.181
Evet. Bir haftaTek deneme mi olmuştu senin? Kaç gün geçti üzerinden.
canım ben geçen hafta gittim dr.9+2 haftalık dediğim gibi ultrason çıktısında bişey belli değil hatta dr.söylüyor şurası şu burası bu falan yani bişey anlamadım sanırım benim dr.un ultrasonu sizinkiler kadar net değil 2 hafta sonra ense kalınlığı için gidecem ondakini atayım belki o zaman belli olur...Asosyalci canım bebeğin nubuna göre yorum istiyorsan 11,12,13 haftalık fotosu olması lazım. Ama kese için diyorsan kese yorumları pek doğru çıkmıyor yinede istiyorsan at bakalım belki yorum yapılır.
canım bende ilişkinin üzerinden 6 gün geçince kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı bence bekle ilişkiden 2 hafta sonra ovulasyon testinde pozitif çıktı...Evet. Bir hafta
Bacm sen daaapazar gunu deneme yapmistin galiba,hayrlisiEvet. Bir hafta
canım ilk ay aralık ayı testi sanırım beceremedim acemilik olduocak ayında 15 tatilde evde de olunca vakitte vardı internetten aldığım testi yaptım çift yumurta olmadı bildiğim kadarıyla,yalnız biz gece 2.30 ve aynı günün akşamı 6.30 da yaptı yani iki kere denedik..Bilmek yetmiyor bazen canım.en azından bana yetmedi:) testler çok karışık çıktı.küçüğüm hasta onu bırakacak yerim yok gidemedim dr.aAralıkta da deneme yapmıştım biliyorsun olmadı.benim kolay olmuyor.hayırlısı canım.Rabbim verecekse vesile kılıyor bazı şeyleri.vermeyecekse engel.Sen ne zaman gideceksin kontrola.tek denemi olmuştu iki deneme mi?
izmircim yanlış anlama biliyodun derken ben senden tavsiyeler alıyordum o sebepten dedim canım...
ya hiç sorma her gece rüyalar görüyorum sabah eşime yorumlayınca sen iyice kaptırdın deyiveriyor...cinsiyete takmış durumdayım okulda ki 3 arkadaş hariç kimseye söylemedim olur ki sorarlarda iyice stres olurum diye..bide herkes akıl vermeye kalkacak ne gerek vardı bilmem ne...bide ne bileyim dostumuz kadar kıskananımız da var..haset bir duygu beni olumsuz etkilenmesinden korkuyorum kayınvalideme de dememdim..çok stresli bir iş..bakalım rabbim isteğimize sağlıklı bir şekilde kavuştursun.Yok canım yanlış anlamadım.bildiğimi de bilmez oldum.testler hormonlarım şaşırttı beni.bu ay da olmazsa artık son diyeceğim sanırım bu olaya.insanın kalbi dayanmaz saat hesabı sonra cinsiyeti ögrenme vs.Allahım hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.
Bu arada ne kadar sessizleşti buralar.denemeleri bıraktı herhalde herkes.konuşacak kimse yok.nerdesiniz yol arkadaşlarııı?
Henüz belli olmaz bence.10.gün de hcg ye baktırırsın.
canım bende ilişkinin üzerinden 6 gün geçince kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı bence bekle ilişkiden 2 hafta sonra ovulasyon testinde pozitif çıktı...
Perşembe deneme yapmıştım. Testin üzerinde ilişkiden beş gün sonra belli olur diyor. O yüzden hayal kırıklığı oldu.Bacm sen daaapazar gunu deneme yapmistin galiba,hayrlisi
Evet. İngilizce. Bencede herkes dağılmış. Geriii dönünnnBen burdayım.ama diğerleri başka topiğe mi kaçtı yoksa.
Sen öğretmensin değil mi goahead?branşın ne?
Bende burdayım canım hala sıkkın hiç içimden nişi yazmak gelmiyor sizi okuyorum ama.11.günüm bugün yine doktora gittim hiç yum yokmuş salı günü tekrar çağırdı görcez
Arkadaslar iyi Akşamlar.Ben de uzun bir aradan sonra tekrardan kadınlar kulubundeyim.1 tane oğlum var ve Onun bir kız kardeşi Olmasını cok istiyorum.Neler yapmam gerektiğiyle ilgili bilgileriniDen yararlanmak istiyorum
Hoşgeldin.eski sayfaları da oku bencede. :)Arkadaslar iyi Akşamlar.Ben de uzun bir aradan sonra tekrardan kadınlar kulubundeyim.1 tane oğlum var ve Onun bir kız kardeşi Olmasını cok istiyorum.Neler yapmam gerektiğiyle ilgili bilgileriniDen yararlanmak istiyorum
Cok teşekkür ederim öncelikle,aslında okudum biraz ama okadar cok sayfa var ki güncel paylaşımlar daha etkili olur diye düşünüyorum.Iyi akşamlar hoşgeldin:)kız isteyen arkadaşlar var.onlar yardımcı olabilirler ama topiğin eski sayfalarını okuyabilirsen faydalı olabilir.
Oğlun da hamile kalırken yumurtlama günü takip etmiş miydin?
Hosnulduk, yaa aslında önceden hic istegim yoktu ama simdi bir kızım Olmasını cok ama cok istiyorum.insallah Allah hepimizin gönlüne göre verirHoşgeldin.eski sayfaları da oku bencede. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?