- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.161
canım çok saol Allah razı olsun darısı sizlerin başına hep dua ediyorum. benim bitane kızım var 3bucuk yaşında şuan teyzesi ellerinden öper :) biokadin fitili drum yazdı biokan tentirdiotun fitil versiyonu alkali bir fitil 14lü.. adetime 15 gün kala başladım bitti adet oldum yanlış hatırlamıyorsam adetlıyken de kullanılabiliyor kullandım mı hatırlamıyorum şuan canım. antibiyotikte kullanmıştım ben vajinal mantar ve enfeksiyon için. adetim bitti erken yumurtladığımı biliyordum zaten 25 günde bir adet görüyordum çünkü 6gün başladım teste her sabah aynı saatte yaptım 9. gün silikti 10. gün koyulaştı 11. günün akşamı saat 10 gibi ilişki oldu yani ilk koyudan 36 saat sonra yaklaşık.. o akşam yumun çatladığını hissettim ağrım vardı ve ıslak akıntım vardı sanırım tam çat anında oldu canımCanım sibel çok sevindik, rabbim tamamına erdirsin, sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh.... Darısı bizlerin başına, senin kaç kızın vardı, merak ettiğim bir kaç konu var biokadin fitil kullandım diyorsun onu sana dr mu yazdı, adetten sonra denemene kadar o ay fitil kullandınmı yoksa bir önceki aymı kullandın, birde yum çatladı damı denemen oldu yani ağrıdan sonramı oldu... Öpüyorum seni sibel çim allaha emanet ol...
yerim onları ben çok tatlılarrrrrr :)Sibel ilk fotoda senin oğlan dikmiş pipiyi havaya. Bizimkide aynen öyle 11 haftalık fotosunda bile net belli oluyor. Diğer fotoda ayağı ile kapatmış
nasıl yani canım bugün yaptınmı koyumu şuan foto at bakalımBenim test silikten koyuya gidiyor.anlamadım ben yaa.kafam iyice karıştı.herhalde çatlamadı daha.kaç gün sonra siliniyor bu test.deneme oldu ama hayırlısı.dualarınızı bekliyorum.
Koyulaşıp silikleşip tekrar koyulaşmaz diye biliyorum. Eskiler duruyorsa hepsini birden çekip foto atabilirsen belli olur.Benim test silikten koyuya gidiyor.anlamadım ben yaa.kafam iyice karıştı.herhalde çatlamadı daha.kaç gün sonra siliniyor bu test.deneme oldu ama hayırlısı.dualarınızı bekliyorum.
Koyulaşıp silikleşip tekrar koyulaşmaz diye biliyorum. Eskiler duruyorsa hepsini birden çekip foto atabilirsen belli olur.
hayırlı olsun cok sevındım :)kızlar bugün ayrıntılıya girdim bebeğimin cinsiyeti kesinleşti % 100 erkek dedi pipiyi bile gösterdi hamdolsun rabbim aratmadan nasip etti bana darısı sizlere bacılarım sizler için dua ediyorum. yumurtlamamın erken olduğunu bile söyledi erken yumurtlamışsın bebek bu yüzden haftasından önde dedi. 11. gün yumurtlamıştım. sorularınız olursa yazın bacılarım
canım benimki 4.haftada belli oldu.............Kızlar, hamilelik en erken ne zaman belli olur???
canım ya ben ulrason foto.sunu koymak istiyorum senden cinsiyet için yorum isteyecem ama ultrason çıktısı belli belirsiz benim ki sizlerin ki gibi değil...ne dersin yine de koysammı...izmir iki yum olmuş olabilirmi bu ay sende? keşke bir dr gitseydin testler ya bozuk yada çift yum var diye düşünüyoum
canım sen bilinçliydin bu konuda o kadar araştırdın sen de bende şimdi böyle muallağa düşmende de bir hayır var bence bir dr.görün...çift yumurta oluşmuş olabilir bana da sıkıntı oldu ...Ahh bacım @gijnij hiç sorma yaa.bu nasıl iş anlamadım.geçen salıdan beri sancım var.dün bugün arttı.testlerin tarihi doğru.ama anlaşılmıyor ne olduğu.Rabbim hayırlısını versin hepimize.
Erken gebelik testi aldım, negatif çıktı.kendimi fazla kaptırmışım. Kısmet
canım sen bilinçliydin bu konuda o kadar araştırdın sen de bende şimdi böyle muallağa düşmende de bir hayır var bence bir dr.görün...çift yumurta oluşmuş olabilir bana da sıkıntı oldu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?