Süper Anneler - 2011

canım çok saol Allah razı olsun darısı sizlerin başına hep dua ediyorum. benim bitane kızım var 3bucuk yaşında şuan teyzesi ellerinden öper :) biokadin fitili drum yazdı biokan tentirdiotun fitil versiyonu alkali bir fitil 14lü.. adetime 15 gün kala başladım bitti adet oldum yanlış hatırlamıyorsam adetlıyken de kullanılabiliyor kullandım mı hatırlamıyorum şuan canım. antibiyotikte kullanmıştım ben vajinal mantar ve enfeksiyon için. adetim bitti erken yumurtladığımı biliyordum zaten 25 günde bir adet görüyordum çünkü 6gün başladım teste her sabah aynı saatte yaptım 9. gün silikti 10. gün koyulaştı 11. günün akşamı saat 10 gibi ilişki oldu yani ilk koyudan 36 saat sonra yaklaşık.. o akşam yumun çatladığını hissettim ağrım vardı ve ıslak akıntım vardı sanırım tam çat anında oldu canım

Benim test silikten koyuya gidiyor.anlamadım ben yaa.kafam iyice karıştı.herhalde çatlamadı daha.kaç gün sonra siliniyor bu test.deneme oldu ama hayırlısı.dualarınızı bekliyorum.

Benim test silikten koyuya gidiyor.anlamadım ben yaa.kafam iyice karıştı.herhalde çatlamadı daha.kaç gün sonra siliniyor bu test.deneme oldu ama hayırlısı.dualarınızı bekliyorum.
Koyulaşıp silikleşip tekrar koyulaşmaz diye biliyorum. Eskiler duruyorsa hepsini birden çekip foto atabilirsen belli olur.

Koyulaşıp silikleşip tekrar koyulaşmaz diye biliyorum. Eskiler duruyorsa hepsini birden çekip foto atabilirsen belli olur.

Hepsini yükledim.sadece 16. Gün sabah 9 40 da su içmişim demekki doğru çıkmadı.Rabbim neyi nasip etmişse onu yaşıyoruz.hayırlısı artık.

hayırlı olsun cok sevındım :)

izmir iki yum olmuş olabilirmi bu ay sende? keşke bir dr gitseydin testler ya bozuk yada çift yum var diye düşünüyoum

Ahh bacım @gijnij hiç sorma yaa.bu nasıl iş anlamadım.geçen salıdan beri sancım var.dün bugün arttı.testlerin tarihi doğru.ama anlaşılmıyor ne olduğu.Rabbim hayırlısını versin hepimize.

izmir iki yum olmuş olabilirmi bu ay sende? keşke bir dr gitseydin testler ya bozuk yada çift yum var diye düşünüyoum
canım ya ben ulrason foto.sunu koymak istiyorum senden cinsiyet için yorum isteyecem ama ultrason çıktısı belli belirsiz benim ki sizlerin ki gibi değil...ne dersin yine de koysammı...

Ahh bacım @gijnij hiç sorma yaa.bu nasıl iş anlamadım.geçen salıdan beri sancım var.dün bugün arttı.testlerin tarihi doğru.ama anlaşılmıyor ne olduğu.Rabbim hayırlısını versin hepimize.
canım sen bilinçliydin bu konuda o kadar araştırdın sen de bende şimdi böyle muallağa düşmende de bir hayır var bence bir dr.görün...çift yumurta oluşmuş olabilir bana da sıkıntı oldu ...

Asosyalci canım bebeğin nubuna göre yorum istiyorsan 11,12,13 haftalık fotosu olması lazım. Ama kese için diyorsan kese yorumları pek doğru çıkmıyor yinede istiyorsan at bakalım belki yorum yapılır.

canım sen bilinçliydin bu konuda o kadar araştırdın sen de bende şimdi böyle muallağa düşmende de bir hayır var bence bir dr.görün...çift yumurta oluşmuş olabilir bana da sıkıntı oldu ...

Bilmek yetmiyor bazen canım.en azından bana yetmedi:) testler çok karışık çıktı.küçüğüm hasta onu bırakacak yerim yok gidemedim dr.aAralıkta da deneme yapmıştım biliyorsun olmadı.benim kolay olmuyor.hayırlısı canım.Rabbim verecekse vesile kılıyor bazı şeyleri.vermeyecekse engel.Sen ne zaman gideceksin kontrola.tek denemi olmuştu iki deneme mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…