- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.041
Kızlar bugündr gittim çok şukur kese gorundu...
İzmirrr ya allahmı soylettı bir kızım var 3 yaşında...buda inşallah erkek olur ama ağzını açan kız diyorrr....rabbime dua ediyorum inşallah burda herkes sağlıkla dileğine ulaşır....kızım daha bilincinde değil söylemedim..Maşallah eyham.çok sevindim.2 kızın vardı değil mi?küçükler mi?farkındalar mı bebişin.benim büyük kız hiç istemiyor ne yapacağız bilmem.
Canım çok hayırlı olsun değişmez inşallah sen ph ölçmüşmüydün sen mi eşin mi orgazm oldukızlar nasılsınız bu sabah dr randevum vardı kendi drum bebeği erkeğe benzetti hatta %70 dedi. ptesi günü ikili testim var ayrıntılı ultrasona giricem kızımda da aynı doktor yapmıştı ayrıntılıyı ve %100 demişti inşallah kesin bir şey söyler emin değilim garip bir heyecan var içimde bana dua edin bacılarım
İzmirrr ya allahmı soylettı bir kızım var 3 yaşında...buda inşallah erkek olur ama ağzını açan kız diyorrr....rabbime dua ediyorum inşallah burda herkes sağlıkla dileğine ulaşır....kızım daha bilincinde değil söylemedim..
gözün aydın canım sevincini çok hissediyorum hayırlı olsun, inş.darısı burda tüm isteyenlere benim kide 10.haftada inş.2 hafta sonrada ben bir müjde verebilirim...kızlar nasılsınız bu sabah dr randevum vardı kendi drum bebeği erkeğe benzetti hatta %70 dedi. ptesi günü ikili testim var ayrıntılı ultrasona giricem kızımda da aynı doktor yapmıştı ayrıntılıyı ve %100 demişti inşallah kesin bir şey söyler emin değilim garip bir heyecan var içimde bana dua edin bacılarım
gözün aydın olsun canım...rabbim gönlündekini göbüşüne versin...........Kızlar bugündr gittim çok şukur kese gorundu...
Canım hayırlı olsun sevindim inşallah değişmez %70 demiş daha ne olsun sağlıklı hayırlı olsun oğluşun darısı bana ve burda tüm isteyenlere..kızlar nasılsınız bu sabah dr randevum vardı kendi drum bebeği erkeğe benzetti hatta %70 dedi. ptesi günü ikili testim var ayrıntılı ultrasona giricem kızımda da aynı doktor yapmıştı ayrıntılıyı ve %100 demişti inşallah kesin bir şey söyler emin değilim garip bir heyecan var içimde bana dua edin bacılarım
Rüyandamı gördün izmir ayy keşke ama benim bugün 27.gündü lekeler gelmeye başladı regli olucam büyük ihtimal sancımda var inşallah bir diğer aya çıkar rüyan 2 ay oldu denemeye başlayalı olmuyor niye hemen hamile kalamıyorum ben.05QHazal seni gördüm rüyamda.yani yazını gördüm:) hamileyim yazmıştın.bu ay akışına bıraktım sadece yeşil çay limon içtim diyorsun.hayırlısı inşallah.
Kızlar dahaöncede yazmıştım amagormeyenler ler vardır dıye bırdaha yazayım dedım 39 40 yaşlarında dogum yapan kımse varmı çevrenızde yada akrabalarınızda
ilk çift çizgiden sonra 35 36 saat arasında oldu tek ilişki oldu canım. amin kuzum hepimizin gönlündeki olsun inşallah
gözün aydın oğlunu saglıkla al kucagına darısı burdaki isteyen herkesin başına.senin önceki nick neydi hatırlıyamadım bir kızın mı vardı ?inşallah değişmez bizimki de kuzum valla şaşkınlık mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum imkansızı başarmışım gibi geliyor aslında rabbim emretti ol dedi ve oldu ptesi netleşir inşallah gijnijim şu ezan saatlerinde bana dua et bacım
lenarin sağol canım sen topiğe pek gelmediğin için görmemişsin demekki. RABBİM nasip ederse erkek olacak inşallah. herkes çok sevindi ve inanoyorumki herşey karşılıklı burada aynı yola girdik hep birlikte birbirimiz içinde sevinşyoruz haliylegijnij mesajdan oglun olacagini anliyorum. cok sevindim, eminim bu topikteki herkes kendisininki olmus kadar sevinmistir
ben daha hiçbirşey almadım eşim izin vermiyor cinsyetten dolayı değil önceden olan düşükler yüzünden korkuyor hala benimseyemedim dedi. mayıs ayını bekliyorum şöyle 7 aylık olalım ozaman halledecez inşallah. RABBİM sanada nasip etsin buradaki tüm arkadaşlarada inşallahCanım 20haftafan sonra değişmez ne mutlu sana git bol bol mavi mavi şeyler al...valla ben
Öğrenir oğrenmez gidip alışveriş yapacammm içinde uhde kaldı
çok şükür canım gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla hayırla inşallahKızlar bugündr gittim çok şukur kese gorundu...
benim ortanca kızım kazayla olmuştu ben bunlarada inanmıyorum. herkeste farklı oluyor bencekızlar geçen gün liseden arkadaşımı gördüm biz beraber hamileydik yani ben küçük kızıma hamişken oda ilk kızına hamişti ana bir baktım göbek kocaman çok şaşırdım kala kaldım bu necesaret bebegi henüz bir yaşında ve kendisi dogurdu doguracak tabi ben sormadım cinsietini annem yanımdaydı bebegin erkek mi olacak ddi evet doktor öyle dedi ama bilmioruz ya o bilmiyoruz kelimesini yanına koyuyorlar ya sinir oluyorum neyse ya neden erken düşündünkü ddigimde kazayla kaldım demezmi demekki kazayla kalanların çogu erkek oluyor iki arkadaşımda iki kızdan sonra kazayla erkek bebege hamiş kaldılar neyse kızlar çıkıyorum bu arada klavyem bozuk ne kadarı dogru ekrana gitti bilmiyorum
Sağol canım....keseyi merak ettim sağdamı diye....ama tam ortada sanki senin nasıldıgözün aydın olsun canım...rabbim gönlündekini göbüşüne versin...........
Valla keseyi daha yeni gorduk 2 hafta sonra gel dedi dr ozaman gorunur heralde of ya bu stres beni oldurur bide kese yuvarlak yada fasulye diyebir bilgi var senin ilk gorundugunde nasıldı hatırlıyonmuEyham benim kese soldaydı ama kesenin nerede olduğu önemli değil kesenin içinde bebeğin ne tarafta olduğu önemli. Bebek kese içinde sağdaysa erkek soldaysa kız. Bununla ilgili bir topik var bak incele istersen. Bebeğin kesesine göre cinsiyet tahmini diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?