- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.561
İstisnalar vardır belki ama ben ilk Çocuğumun kız olmasını istemiştim 5 yaşına gelince ikinciye karar verdim onunda kız olmasını istedim arkadaş olurlar iyi anlaşırlar diye. Zaten 3 çocuk düşünüyorduk esimle Rabbim verirse 3.de erkek olur diyodum.ikinci kızımı büyütürken bunaldim Vazgeçtim 3. Çocuktan kızların bana yeter dedim.ama baktım eşim bide oğlumuz olsa fena mi olur diyo ozaman araştırmaya başladım yöntem isini.takdir yine Rabbimin o ol demezse olmaz.eşim 10 erkek 1 kız toplam 11 kardeş haliyle kizi olsun çok istiyordu ama yinede gönül değişiklik istiyor.Rabbim bizede erkek çocuk nasip etsin inşallah ama kızı olmayanları görünce daha çok dua ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı kız evlat nasip etsin diye.kız çocuk başka.
İnşallah canım ya takmamaya çalışıyorum ama olmuyo 10.günüm bugün aklımda hep var ama artık genelde sağlıklı hayırlı olsun yeter diyorum çok faxla sorunlu gebe ve sorunlu bebek hastam var yani engelli bu ara.onlara baktıkça sadece sağlık demeye başladımPoi inşallah bu sefer tutar. Ne zamanki kız olmasından değilde yeteki bir evladım daha olsun oğlum kardeşiz kalmasın cinsiyeti ne olursa olsun dersen ozaman olacak inşallah. Burada bu şekilde olupta istediği cinsiyeti bulan çok kişiye şahid olduk
Evet canım aynen öyle bende takıntı haline geldi çok dua ediyorum bu takıntımın geçmesi için...allah sabır versin ama en azından sen hert meyvenin adına bakmışsın oglunda var kızlarında önemli olan bu benm oglum var birde kızım olsa 3düşündügümde cins,yet, pekte önemli olmaz benm için ama sen karnında erkek bebek kaybettiğin i,ç,n ondanda istemişsin
Hayırlı olsun bacım inşallah gölündeki bebeye kavuşursunkızlar nasılsınız.?ben dr.a gittim 6 haftalık olmuş çok şükür...darısı tüm isteyenlere...
Slm canım bende size dua ediyorum inşallah sizinde prensesiniz olur kızlar çok cilveli oluyor erkekler nasıl oluyor tatmadıkda inşallah onunda tadına bakarızam,n canım inşallah hayırlı saglıklı bir kızın olur birbirimize dua edelim bir arkladaşım birbirine edilen dualar kabul oluyormuş çünkü birbirimizin günahsız agzıyla dua etmiş saylıyormuş ben hep kız isteyen arkadaşlarıma teker teker dua ediyorum :)
Slm hanzade denemelere hazırlanıyorsun galiba hayırlı olsun gönlündekine kavuşursun inşallah canımYok canım zannetmiyorum tahminen şekerim. Allah ne verdiyse içirecem ona o görür gününü kesinlikle ikna edemedim onu test yapmaya... ama benim gijnijim gibi sorunum olabilir .çünkü oda bıraktığı ay hamile kalıyor aynen bende hemen kalırım aynı onun gibi 2de düşüğüm var bitanesi erkekti cinsiyeti belli olmuştu,herhalde kalitesi yok diye düşünüyorum .:))birde tüp bebek tedavisi nde bu tarz ilaçlar kullanırlar vede genelde spermler kuvvetlendimi hepte erkek olur bebekler ...eczaneden alınacaklarıda alıp yarın başlatacam onu burun kırın ediyo ama dinlemicem onu ...Ha birde spermmdeki xler y lerden daha güçlü zaten hayattaki duruşumuzda öyle değilmi ...bu yüzden taktik gijnijim in taktiği hadi bakalım
Canımsın erkek isteyenlere etmiyomuşun(((((((
canım hemen hemen aynı şeyleri yapmışız bizde çift çizgiyi gördüğümüz gece ve bir gün sonra ilişki oldu...6 haftalık hamişim...salih erkek evladı tüm isteyenere ve bize....bu arada benim iki kızım var...Herkese iyi geceler. Ovulasyon testiyle, çift çizgi gördüğüm gün ve ertesi gün ilişki yaşadık. Hamile kalmadan(hala net değil hamile olup olmadığım) 2 ay önce et yemeklerini arttırdım, 1 ay kalada sadece ben süt ürünlerini bir miktar azalttım. Evlendiğimizden beri evde zaten ph ı 8 olan bir su kullanıyorduk. Bugün test yaptırdım hcg 12 hamile olabilirim yani. Eğer hamileysem cinsiyetinide buraya yazıcam mutlaka. Yaptıklarımdanda anlaşılacağı üzere erkek bebek istemiştim ama nasip bakalım. Ama dediğim gibi diyet işine çok girmedim ben sadece biraz dikkat etmeye çalıştım.
Aminnnnnnnn.... Canım reyhanım özlettin kendini... dualarınızı bekliyorum evet canım karar verdik çok heyecanlıyım ...beni az çok tanıyosan panik ve heyecanlıyımdır ,rabbim yardım etsin bana genişlik ferahlık verir İnşanlahhh ...sen neler yapıyorsun tatlım ...Slm hanzade denemelere hazırlanıyorsun galiba hayırlı olsun gönlündekine kavuşursun inşallah canım
Canım ben şuna birazda inanıyorum. Senin dediğin örnek te evet adamın y lerinde ciddi bir sıkıntı var... bu olaylar kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum gerçekden çoğusunda sık ilişki ve kız ...çinsel perhiz yum anı ve genel olarak yüzde 85 erkek ozaman şöyle diyebiliriz yum anında ve kızı bulanlar da spermde ki sıkıntı sebebiyet verebiliyor ...hani takviye gerekebiliyor .keşke eşimi ikna edebilsemde sperm testini yaptırabilsem en azından gijnijim in gittiği yoldan gönlüm rahat bir şekilde gidebilirdim .şayet ben 3 kızımdada yum takibi bilmiyor dum adetten sonra denemelerle kızlara hamile kaldım bu yüzden yum çat anı beni umutlandırarak bu yola girdim tam karar vermiş değilim gün aşırı mı ??..çat anımı ??..ben inanıyorum ki mayısta sizlerinde fikirleriyle bu olaya karar vericem konuyu çok uzattım ama bir örnekte bizim komşumuzundan :))adam ilk evliliğinden 5 tane kızı oldu. İkinci evliliğindende enteresan 5 tane oğlu oldu. Burdada herhalde kadının ph ı önemli bir rol oynadı gibime geliyor, siz nedersiniz kızlaaaar...Poi ben önceden yazmıştım bilmiyorum okudunmu hiç? Annemlerin bir komşusu var adam 4 evlilik yapmış 4 kadından 23 kızı var hiç erkek yok. Sizce dediğin gibi hiçmi bu kızlar çat anına denk gelmemiş?
Amiinnn n özellikle kızı olup erkek isteyenlere erkek, oğlu olup kız isteyenlere kız versin inşallah. Benim ilk bebeğim olduğu için çokta üzerinde durmadimcanım hemen hemen aynı şeyleri yapmışız bizde çift çizgiyi gördüğümüz gece ve bir gün sonra ilişki oldu...6 haftalık hamişim...salih erkek evladı tüm isteyenere ve bize....bu arada benim iki kızım var...
Dualarım sizinle canım inşallah seninde bir paşan olur bana gelince ben kocayı ikna edemiyorum bende vaZ gecemiyorum çok istiyorum elimde deyil hergünüm her saatim her dakikam erkek bebek düşüncesi ile geçiyor saolsun çevrenin çok payıvar düşünmede delirttiler beni neyapacagımı bilmiyorum zeyno gibi oldum eşim istemiyorAminnnnnnnn.... Canım reyhanım özlettin kendini... dualarınızı bekliyorum evet canım karar verdik çok heyecanlıyım ...beni az çok tanıyosan panik ve heyecanlıyımdır ,rabbim yardım etsin bana genişlik ferahlık verir İnşanlahhh ...sen neler yapıyorsun tatlım ...
iyilik sağlık cnm..sende ne var ne yokherkese selamnasılsınız kızlar uzun zaman oldu ya özlemişim buraları
bebek büyüdükce olur..Kızlar karnıma belime iğneler batıyor sanki neden olur bilen varmı
Teşekkür ederim cnm devam ederse ararımbebek büyüdükce olur..
laka falan yoksa korkma..eğer istersen dr sor yinede ama bende de çok olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?