Süper Anneler - 2011

amin inşallah allah sweninnde gönlündek,n, nasip etsin

İnşallah canım ya takmamaya çalışıyorum ama olmuyo 10.günüm bugün aklımda hep var ama artık genelde sağlıklı hayırlı olsun yeter diyorum çok faxla sorunlu gebe ve sorunlu bebek hastam var yani engelli bu ara.onlara baktıkça sadece sağlık demeye başladım

Herkese iyi geceler. Ovulasyon testiyle, çift çizgi gördüğüm gün ve ertesi gün ilişki yaşadık. Hamile kalmadan(hala net değil hamile olup olmadığım) 2 ay önce et yemeklerini arttırdım, 1 ay kalada sadece ben süt ürünlerini bir miktar azalttım. Evlendiğimizden beri evde zaten ph ı 8 olan bir su kullanıyorduk. Bugün test yaptırdım hcg 12 hamile olabilirim yani. Eğer hamileysem cinsiyetinide buraya yazıcam mutlaka. Yaptıklarımdanda anlaşılacağı üzere erkek bebek istemiştim ama nasip bakalım. Ama dediğim gibi diyet işine çok girmedim ben sadece biraz dikkat etmeye çalıştım.

Evet canım aynen öyle bende takıntı haline geldi çok dua ediyorum bu takıntımın geçmesi için...

Slm canım bende size dua ediyorum inşallah sizinde prensesiniz olur kızlar çok cilveli oluyor erkekler nasıl oluyor tatmadıkda inşallah onunda tadına bakarız

Slm hanzade denemelere hazırlanıyorsun galiba hayırlı olsun gönlündekine kavuşursun inşallah canım

canım hemen hemen aynı şeyleri yapmışız bizde çift çizgiyi gördüğümüz gece ve bir gün sonra ilişki oldu...6 haftalık hamişim...salih erkek evladı tüm isteyenere ve bize....bu arada benim iki kızım var...

Slm hanzade denemelere hazırlanıyorsun galiba hayırlı olsun gönlündekine kavuşursun inşallah canım
Aminnnnnnnn.... Canım reyhanım özlettin kendini... dualarınızı bekliyorum evet canım karar verdik çok heyecanlıyım ...beni az çok tanıyosan panik ve heyecanlıyımdır ,rabbim yardım etsin bana genişlik ferahlık verir İnşanlahhh ...sen neler yapıyorsun tatlım ...

Canım ben şuna birazda inanıyorum. Senin dediğin örnek te evet adamın y lerinde ciddi bir sıkıntı var... bu olaylar kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum gerçekden çoğusunda sık ilişki ve kız ...çinsel perhiz yum anı ve genel olarak yüzde 85 erkek ozaman şöyle diyebiliriz yum anında ve kızı bulanlar da spermde ki sıkıntı sebebiyet verebiliyor ...hani takviye gerekebiliyor .keşke eşimi ikna edebilsemde sperm testini yaptırabilsem en azından gijnijim in gittiği yoldan gönlüm rahat bir şekilde gidebilirdim .şayet ben 3 kızımdada yum takibi bilmiyor dum adetten sonra denemelerle kızlara hamile kaldım bu yüzden yum çat anı beni umutlandırarak bu yola girdim tam karar vermiş değilim gün aşırı mı ??..çat anımı ??..ben inanıyorum ki mayısta sizlerinde fikirleriyle bu olaya karar vericem konuyu çok uzattım ama bir örnekte bizim komşumuzundan :))adam ilk evliliğinden 5 tane kızı oldu. İkinci evliliğindende enteresan 5 tane oğlu oldu. Burdada herhalde kadının ph ı önemli bir rol oynadı gibime geliyor, siz nedersiniz kızlaaaar...

Amiinnn n özellikle kızı olup erkek isteyenlere erkek, oğlu olup kız isteyenlere kız versin inşallah. Benim ilk bebeğim olduğu için çokta üzerinde durmadim

Eşimin boğaz enfeksyonu var. Çok direndi içmemek için ama sonunda antibiyotik içti. Dr mutlaka iç dedi. Biz bu ay deneme yapacaktık. Bir ay erteleyeyim mi sizce???

Dualarım sizinle canım inşallah seninde bir paşan olur bana gelince ben kocayı ikna edemiyorum bende vaZ gecemiyorum çok istiyorum elimde deyil hergünüm her saatim her dakikam erkek bebek düşüncesi ile geçiyor saolsun çevrenin çok payıvar düşünmede delirttiler beni neyapacagımı bilmiyorum zeyno gibi oldum eşim istemiyor

Kızlar yrdım edin lütfen bugün adetin 11.günü 7.gün ve 10.gün ilişki oldu bugün pembe kan geldi ilk defa peçeye silince bildiğin tam pembe nedir bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…