- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.521
Canım gözün aydın çok sevindim senin için darısı bana...hepinizde ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZİNDE GÖNLÜNÜZDEKİNİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH
Sağol arkadaşım inş banada sanada tüm isteyenlere nasip etsin rabbimÖmrüm darısı sana insallah.sen duayı tevekkülü bırakma bacım.rabbim ol dese olur.imkansız yok mucize çok.mevlam son an da güldürsün seni inşallah.canı gönülden dua ediyorum hep sana ve tüm isteyenlere.
canm hayırlı olsun inan çok ama çok sevindim rabbim salih bir erkek evlat etsin......darısı tüm isteyenlere bizlere...Kizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
aslında bende bu şekilde not almıştım ama erkek için alkali olması gerektiği için ben de besin listelerini inceledim
http://alkalist.com/asit-alkali-tablosu/
http://www.quantumdanismanlik.com/nefes_koclugu.php?nefes_koclugu=76
bu yüzden bu tabloyu ve başka tabloları inceleyince maden suyunun ve kahvenin yüksek asidik olduğu yazıyor. o zaman ben sodayı diyetten çıkartırım.
Kizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
Canımsın nasıl sevindim bilemezsin, sana ilk kızmı demişti ki bu kadar büyüdükden sonramı belli oldu.bu kaçıncı çoçuğun,,, darısı ömrümün başına inşallah.geçen de kuzenime 4,5 aylıkken kız dedi dr, buraların en profesyonel dr. U sonra erkekmiş bebeğiniz dedi dr. Ne kadar sevindiler ilk bebekte tarif edemem oğlan yani damat tek erkekmişde erkeği garantilediler seviç leri o yüzden... Eee ozaman biz Neyapalım.... Yani... Canım banada dua edermisin bendemayıs gibi deneme düşünüyorum benimde 3 kızım var bu 4.olacak a llahın izniyle... sen canım neler yapmıştın yazarmısın bizlere... Rabbim sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh...Kizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
Sen kız istiyosun değilmi eşin sodayı çok mu sever oğullarının dönemlerindede çokmu soda kola tüketirdi.. Canımcım,,,,eşin ömrümün cinsiyet tahminine kızmı demişti sanki öyle bişi anımsıyorum. Buda doğru çıkarsa pes yani... Bravo ona.
hayırlı olsun cnm..Kizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
Canım çok güldüm... Millet erkek buylamıyo seninde 2 tane olsa çokmu, etrafımda 3 cüyüde erkek edip sevinenler var. Böyle anormal uc insanlar var... Örneğin ben bir oğlum olsa 2.yi mutlaka kız beklerdim kız olmasa Olmaz diyenlerdenim... Aslında bu kuzularımız Rabbimin bize hediyeleri... Kv min 3 oğlu var hali perişan 80 yaşında yapayalnızzz, annemin 2 oğlu var evini bile aldılar elinden kızının yani damarın boş bir dairesi vardı oraya taşındı 6 yıldır ablam bakımını yapıyor... Ablamın 3 oğlu var acınacak hali var... Rahatsız landığında altından aylarca biz temizledik.bunlar hayatın gerçekleri, hani biz ler çok erkek çocuk istiyoruz ama başımıza yağ süreceğinden değil başka bir meyvenin de tadına bakalım diye, rabbim sana inşanlah hayırlı bir kız çocuğu verirde mutlu olursun.. eşin benim için erkek demişti inşallah hhhh gerçekleşir.ay unuttum ama sanki ömrüme erkek demişti birde kız dur ogulların deme bir oglum var eşim sodayı normald eçok içmez bu ay içesi tuttu sodayı ben çok içerim ama bugün bşr hamşiel arkadaşımda cinbsiyeti ögrendim eşim onuda tutturdu ay inşallah bendede tahminde yanılır
Canım çok güldüm... Millet erkek buylamıyo seninde 2 tane olsa çokmu, etrafımda 3 cüyüde erkek edip sevinenler var. Böyle anormal uc insanlar var... Örneğin ben bir oğlum olsa 2.yi mutlaka kız beklerdim kız olmasa Olmaz diyenlerdenim... Aslında bu kuzularımız Rabbimin bize hediyeleri... Kv min 3 oğlu var hali perişan 80 yaşında yapayalnızzz, annemin 2 oğlu var evini bile aldılar elinden kızının yani damarın boş bir dairesi vardı oraya taşındı 6 yıldır ablam bakımını yapıyor... Ablamın 3 oğlu var acınacak hali var... Rahatsız landığında altından aylarca biz temizledik.bunlar hayatın gerçekleri, hani biz ler çok erkek çocuk istiyoruz ama başımıza yağ süreceğinden değil başka bir meyvenin de tadına bakalım diye, rabbim sana inşanlah hayırlı bir kız çocuğu verirde mutlu olursun.. eşin benim için erkek demişti inşallah hhhh gerçekleşir.
hanzade senın de eşinde sperm azlıgı sorunu mu var?
cnm sen test yaptırdınmı esıne, yoksa dırekmı kullancan? bende almayı dusunuyorum oyuzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?