- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.221
Sabır herkesin farklı benim şöyle oluyor çatlamadan önce en az 1 en çok 8 gün(2 ay önce oldu sadece 1 kez) genelde 3 gün süren uzayan akıntım ve ıslaklığım oluyor .7 aydır çok takipteyim.bu arada hangi tarafsa o tarafta ara ara ağrılar giriyor kasığıma sonra ağrı şiddetleniyor hatta oturamıyorum bile 6-7 saat çok ağrım oluyo.ağrım bitince çatlıyor sonra kremsi akıntı başlıyor .ağustostan beri hep böyle son 2 aydırda ovu testi beni doğruladı çok şiddetli ağrımda hep pozitif verdi sonra silikleşti durum bu ama herkesin farklıBacm ağri oldugu zamanmi catliyo?bnim pazar gunu oyleden sonra sag kasigm cok agridi hatta bacagmi bile oynatamadm,biraz surdu ozaman,p.tesi sabh sunen aknti geldi,oylenden sonra ikide dr gittim yum yok catlams ddi,aksam beştede sulu bol islaklik oldu,simdi pazar gunumu catlamş oluyo?erkek cocuk icin ağrinin oldugu günmü iliski olmali peki?yorumlarmisin?tşk
ben gg dan laboquick aldım 50 adet kapıda ödeme bilmiyorum ama diğer sitelerde de var bunlardanNe marka aldın canım kapıda ödeme varmıydı..
bende bu ay ilk defa uzayan akıntıyı gördüm 13.gün akşam ondan önce kaçırdım yumu diyordum akıntı beni umutlandırdı 14.gün dr da yum 20 m diyince kaçırmamışım dedim dr a hatta sonra akıntı kıvamlı olmaya devam etti rengi kremdende koyuydu bende çok iyi hatırlıyorum. 15.gün sabah 6 gibi hem ıslaklık hemde o akıntı vardı bende ağrı o güne kadar devam etti herkesde farklı dediğin gibi ay ay kendini en güzeli takip etmek başkaları seni beni bilemez en güzel kendini anlamak vücudunu çözmek...Sabır herkesin farklı benim şöyle oluyor çatlamadan önce en az 1 en çok 8 gün(2 ay önce oldu sadece 1 kez) genelde 3 gün süren uzayan akıntım ve ıslaklığım oluyor .7 aydır çok takipteyim.bu arada hangi tarafsa o tarafta ara ara ağrılar giriyor kasığıma sonra ağrı şiddetleniyor hatta oturamıyorum bile 6-7 saat çok ağrım oluyo.ağrım bitince çatlıyor sonra kremsi akıntı başlıyor .ağustostan beri hep böyle son 2 aydırda ovu testi beni doğruladı çok şiddetli ağrımda hep pozitif verdi sonra silikleşti durum bu ama herkesin farklı
canım ateş evin ısısına göre bile değişiyor bence annemin evindeydim 12.güne kadar hep düşüktü bir kere yükseldi kendi evim hamam gibi buraya geldim yüksek sürekli...Ateş topiğine bende baktım. Yum. Sonra ateş yükseliyor. Ateş yüksekse y ler ölüyormuş. Bu yüzden denemeden önceki aylar ne zaman düşüp ne zaman yükseldiği takip edilmeli, deneme yapılacak ayda ateş yükselmeden deneme yapılmalı.
sağol canım çok teşekkür ederim RABBİM snada gönlündekini nasip etsin inşallahinanmıyourm hayırlı olsun. çok sevindim senin adınaa
canım yum çatladıktan sonra ateş yükseliyor. ben senin ateşini hatırlamıyorum. ama şuda var mesela test bazen silikleşmez ama aslında yum çatlamıştır çatlama hormonu kişinin vücudunda çok sonradan idrarar geçer. birde benim bildiğim yum 22,23 ml olunca çatlar 20 çok erken ve o gün senin daha silikleşmemişti teste göre daha çatlamasına vardı. şimdi bana göre yöntem ile deneme yapacak kişi en az üç veya dört ay önceden gerek ateş olsun gerek test olsun başlamalıki tam çat anını bulabilsin. herkesin bünyesi yağısı farklı her test herkeste aynı olmaya bilir. şunuda unutma bu sitede dört dörtlük deneyipte tam çat anını blupta kızı olanda var yumdan önce yapıpta oğlu olanda var. orkidemi okumuşsundur ben onunla hala görüşüyorum tam 6,7 yıl boyunca bu yöntemleri araştırdı hatta o ilişki geesi yumurta yapmış vajinasına kusursuz yaptı herşeyi ama kızı oldu. oysa erkek olacağından yüzde yüz emindim dedi ph değeri bile 10 muş sen düşün yani. bence bu satten sonra senin tevekkül etme zamanın emin ol nasibinde ne varsa o olacak belki bunla rşuan size saçma geliyor ama inan başta bizde sizin gibiydik ne zamanki bu yöntemler bzden maddi manevi çok şey götürdü ozaman artık herşeyi oluruna bıraktık ozaman nasip oldu. bu şekilde olupta istediği cinsiyete kavuşan çok olduyorum yapan cuteheattı gijnij şimdi baktım o 14.gün çatlamış diyor şimdi yum çatladıktan öncemi ateş yükseliyor çatladıktan sonramı yada yerinde devammı ediyor yada derece derece yükseliyormu...?? sence yum ne zman çatladı senin ogünkü yorumun benim için önemli oldu çatlamamış dedin sabah olsun demiştin bende öyle yaptım hemen hemen ...
sağol canım çok teşekkür ederim RABBİM sanada gönlğndekini nasip etsin inşallahRabbım mutlulugunu daım etsın gıjnıj cım, hrseyı hakkettın. sımdı tadını cıkar kırkbırkere massallah.
canım keçi boynuzu pekmezinde şeker olduğu için tavsiye edilmiyor normal eczanelerden özü diye istersen verirler zaten evicapı normal hap gibi kullandı. sipariş verdiğim sitede maca yı bakımstore diye bir site adı yeşil kapaklı olanından sipariş ver. dur kodunuda yazayım sana farklı çeşitleride var çünkü nright maca o sitede tel no al bu kodu söyle o şekil hemen siparişi alıyor birgün sonra elinde olur. biz deneme hemen yapamdık diye eşim 5 ay kullanmak zorunda kaldı deneme yapsaydık belki daha kısa zamanda kullanırdı yalnız şu var. ilk bu ilaçları kullandığı zaman sperm çok düşüyor iki veya üç aydan sonra yükseliyor biz eşime her ay est yaptığımız için bilyorum doktorumuzda öyle demişti korkmayın sonradan iki katı yükselecek die. ona göre aklında bulunsunCanım maça kapsülü ve keciboynuzu özünü internette hangi siteden aldığını yazar misin istersen ozelden at mutlaka alicam proxsedi 5 ay mi kullandı esin.Biray kullandiririm denemeden önce fazlası beni zorlar maalesef.bide evicapi sac bakimi için kullanmistim delerek.esin hapgibi yuttu dimi
canım benim çok sağol seninkinide RABBİM bağışlasın inşallah. inan biz eşimle daha hala çok sevinemiyoruz ya değişirse ya doktor yanlış gördüyse birde son kızımda sebepsiz ölü bebejler oldu hatırlıyorsun birde geçen yıl iki düşük derken hayal kırıklığı olmasın diye çok kaptırmıyoruz kendimizi. ama bazen oğlum oğluşum diye sevmekte çok güzelmiş diyorum. inanın ben çok dua ediyorum herkese hatta kv pazartesi umreye gidecek sen bende çok istedin içten samimi olarak ne olur orada aynı şekilde arkadaşlarım içinde iste diyorum ki yaparda o yönden çok içten duada ederGijnij güzel haberini aldık ve çoook sevindik..Allah sağlıklı ve hayırlı bir bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..eee nasılsın neler hissediyorsun mükemmel bir duygu değilmi rüya gibi ..Allah ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın ..okadar sevindimki test hayırli olsun
canım şu ateşte tablo yapıyorsunya o tabloyu yaptığında tablo sana yum çatladıktan üç gün sonra habr veriyor belki ateşini ölçüp siteye atsan oradakiler daha önce yorum yapabilirler. birde ateşi sabah 6 ile 8 arasında yataktan hiçbirşekilde kalkmadan dil altından ölçüyorsunuz bu şekilde kesin sonuç veriyor. birde evin ısısı bilmem nesine görede ateş farklılık göstermiyor. birde evet ateş yükselmeden deneme yapmak lazım ateş yüksel olunca spermleri öldürüyor.Anladigim kadaryla atesin yukseldiyse 3 gun önce yum çatladimi demek oluyo ozaman bacm?oyleyse ates olcerek hamile kalmak isteyen birisi ates yukselmeden deneme yapmali,ates yukseldiginde yaparsa yumu kacrmis oluyo dimi.dogru anlamşmiyim
Canım ateşimi yazmıştım burda kimse görmedi ateş topiğindede paylaştım dün sizede demiştim ... ben zaten yum 20 m de çatladı demiyorumki yum nerdeyse 24 saat önce 20m idi dr un dedğine göre 14.gün 11.30 da... 15.gün sabahına kadarda yum 22 m olmazmı 2 m büyüdüğüne göre sen sabah dene demiştin pik olsa bile yada biraz silikse yap dedin bende kendimide kontrol ederek denedim ateşimde 1 gün öncesinden yüksekti ...tabiki bir kusursuz Allah orkidim kusursuz olduğunu düşünyordur ama önce Allah istiycek birde orkdm in dr kontrol şansı yoku dedğine göre yurt dışında olduğu için...bizide biraz anlayın biz yöntemleri yeni deniyoruz sizde bizim gibi yöntemde inat etmişssiniz anladığım kadarıyla baktınız olmamış haline bırakmışsınız tabiki duamı hiç bırakmıyor Allahıma tevekkül ediyorum birde ben yönteme çoki nansaydım herşeyi kusursuz yapmaya çalışırdım bir iki kişi yuma daha var iyi silinsin demesine rağmen ben denedim istesem o gün yine dr a giderdim...canım yum çatladıktan sonra ateş yükseliyor. ben senin ateşini hatırlamıyorum. ama şuda var mesela test bazen silikleşmez ama aslında yum çatlamıştır çatlama hormonu kişinin vücudunda çok sonradan idrarar geçer. birde benim bildiğim yum 22,23 ml olunca çatlar 20 çok erken ve o gün senin daha silikleşmemişti teste göre daha çatlamasına vardı. şimdi bana göre yöntem ile deneme yapacak kişi en az üç veya dört ay önceden gerek ateş olsun gerek test olsun başlamalıki tam çat anını bulabilsin. herkesin bünyesi yağısı farklı her test herkeste aynı olmaya bilir. şunuda unutma bu sitede dört dörtlük deneyipte tam çat anını blupta kızı olanda var yumdan önce yapıpta oğlu olanda var. orkidemi okumuşsundur ben onunla hala görüşüyorum tam 6,7 yıl boyunca bu yöntemleri araştırdı hatta o ilişki geesi yumurta yapmış vajinasına kusursuz yaptı herşeyi ama kızı oldu. oysa erkek olacağından yüzde yüz emindim dedi ph değeri bile 10 muş sen düşün yani. bence bu satten sonra senin tevekkül etme zamanın emin ol nasibinde ne varsa o olacak belki bunla rşuan size saçma geliyor ama inan başta bizde sizin gibiydik ne zamanki bu yöntemler bzden maddi manevi çok şey götürdü ozaman artık herşeyi oluruna bıraktık ozaman nasip oldu. bu şekilde olupta istediği cinsiyete kavuşan çok oldu
.
canım coooooookkkkk sevindim anlatamam ne yazacağımı inan bilmiyorum şükürler olsunKızlar yoldayım ama size yazamadan edemedim netimde pek iyi değil. Doktordan çıktım şimdi Allah nasip ederse oğlumuz olacak. Hepinizden Allah razı olsun çok dua ettiniz bana bende size ediyorum edicemde inşallah. En kısa zamanda yazıcam size yine
canım coooooookkkkk sevindim anlatamam ne yazacağımı inan bilmiyorum şükürler olsun
bende sizleri canım iyi gidiyo son gittiğim doktor erkeğe benzetti inanamadım sonraki kontrolü iple cekiyorum inan şuan ağlıyorum gijnije cook sevindimçatladım bacım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? sizleri çok özledim
bende sizleri canım iyi gidiyo son gittiğim doktor erkeğe benzetti inanamadım sonraki kontrolü iple cekiyorum inan şuan ağlıyorum gijnije cook sevindim
yok bacım girmedim detaylıyadetaylıya girdin mi oradaki doktor ne dedi? bende hala inanamıyorum detaylıdaki doktor ne diyecek çok merak ediyorum açıkcası onuda bekliyorum birde kızsa diye düşünüyorum..
defnem inan sizleri cok iyi anlıyorum en azından sizinkilere ilk baştan erkek dediler benimkini kıza benzettiler biliyorsun benim şokumu bir düşünsene hala inanamıyorum tabiki MEVLAM IN gücü herseye kadir ama ben hala muallaktayım bir başka doktora hemen gitmek istemedim devlete gittim pek ilhilenmedi göremiyorum pozisyonu uygun değil dedi oynamasını bile beklemedi bir dk bile sürmedi muayene tekrar özele gideyim dedim sonra korktum bu kadar ultrason cocuğa zarar ederse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?