Süper Anneler - 2011

Canm hamile kalacagn aymi kullaniyosun oncesimi?hamile kalacagn ay iliskiye kadarmi?oncesinde kullanrsan bisonraki ay ph yenidenmi dusuyo?hemsireydin galiba dimi?
sabırcım hamile kalmadan önceki ay kullancaksın diye biliyorum ben önceki sayfalarda okuduğum öyleydi adetliykende kullanılıyor evet martta düşünüyorsan başla işte şimdi...

sabırcım hamile kalmadan önceki ay kullancaksın diye biliyorum ben önceki sayfalarda okuduğum öyleydi adetliykende kullanılıyor evet martta düşünüyorsan başla işte şimdi...
Tamam canm suan hastanedeyim,kan degerlerine b12 ye,sodyum potasyum,seker,kolaestrol tahlili icin sabah kan vermistm,onlara baktrcam simdi,kalp hastasi olunca bunlar cok onemli bacm

Canm hamile kalacagn aymi kullaniyosun oncesimi?hamile kalacagn ay iliskiye kadarmi?oncesinde kullanrsan bisonraki ay ph yenidenmi dusuyo?hemsireydin galiba dimi?
yok kuzum hemşire değilim :) ama hemşire kankam var onunla araştırmıştık o da kız bebek istiyodu. ben denemeden 1 ay öncesi bir operasyon geçirmiştim rahimde yara vardı o yakıldı hemen başladım fitile 12 gün kullandım sonra adet oldum dr aradım adet oldum napim diye oda devam et dedi adetliyken de kullandım sonrasında yum gününü takip ettim ve hamile kaldım ona göre ayarlamıştım.

Canm az once sonuclari aldm,prolaktin hormonu 14,9 b12 eksik cikti 280 az once igne oldum,biokadn fitili aldm,bugun kullanmaya baslim ozaman bitene kadar,adetliykende kullanm,bide b12 erkek cocuk icn onemlimydi?sod potasym normal cikti

b 12 de al iç canım ama 1 ayda depolanırmı bilmiyorum çokta önemli olduğunu sanmıyorum ama yınede al bir kutu iç ne zararı olucak ki için rahat etsin benexsol var b12 bende kullandım bir dönem. fitilede hemen başla

Canm ben ignesini oluym,dodex,doktr al acilde yaptr dedi,yaptrdm,ayda bir yeterli dedi

Kizlar bakamadim buraya mide bulantilarim çok fenaa. Biokadin fitil adetliyken bile kullanilabiliyo dr kullan demisti bana. Kiz bebek icinse flora fitilleri ph ı 5.5 yapiyo dengeliyo yani.
ya tamam kullancam ama fitili ne zaman kullanayım kız için ilişkiden 3 gün önce mi başlayım adet bitiminde başlayım bi de hemen erimiyo onlar akşam 6 gibi koysam iyimi

gece yatarken at fitili
Aslında ben hemşireyim daha öncede kullandım fitil gece yatarken sadece ilişkiyle aynı zaman oluyo henüz çözülmemiş de oluyo ondan yakın olmasın dedim zaten vagiflora kullandım daha önce ondan alcam henüz adet olmadım olayım öyle alcam ama inşsllah olmam ☺daha günüme var ovu testine göre 15 şubat normal siklusa göre 20si olmam lazım

inşallah olmassın canım hadi inşallah :)

cnm kız bbekl isteyen hamile arkadaşın neler yapıyor bende kızım olsun istiyorum

kızlar ya ben yoksa şimdimi yumurtluycam akıntım çoğaldı yine hafif agrımda oluyor ama akıntı daha fazla bugün 19.gün 14.günde bilenler vardır yum 20 mm idi testte pozitifdi denemede yapmıştık 15.gün sabahı dahada deneme yapmadık sizce böyle bir şey olurmu?? bugun akşam başladı belirti pazardan bu yana yoktu yoksa adetmi olucam ???

bebek yerlesiyor olabilir yaa

Canm bende anlamadm bu aknti olayini,p.tesi sabah uzayan akntı geldi,ikide dr gittm catlams yok yum dedi,11. gunmdu,sonra 5 de bol sivi geldydi,üçgün sonra yine aknti geldi ve iki gun surdu,acaba ynemi yumurtladm desem,e üç gun once dr hicmi goremedi,nasl üç gunde olustuda catladi,cok karisik bu isler yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…