Süper Anneler - 2011

Foreverhayat canım sen oğlanı buldun darısı bize inşallah bişey soracam peki sen mi eşin mi önce orgazm oldu biraz anlatırmısın

foverhaya yani 3 gün üstüste yapmışsın demi koyulaştığı gun yani pik denilen şety bu heralde birde diğer 2 gece yani silikleşince doğrumu anladım

offf sıkıldım t ya bunaldım ve tek ilşki olunca olmuyor heralde tutmuyor geçen ay 15.günü yaptım tutmadı geç kaldım işte bu ay 11.günü gideyim diyorum dr ....artık hamile kalmak istiyorum valla kalamayıcam diye korkuyorum artık 3 aydır deniyorum

Bence karşılatır bu testlerde bi bozukluk var gece yap karşılaştır ama bana sorarsan pozitif

Çok güzel tespit bence:)ben de tek denedim olmadı.daha zamanı değilmiş demekki.Senin de dediğin gibi kısmetimizde varsa gelir bulur.topikleri okurken 2 kızı olan biri erkek bebek düşünüyor ama çocuğu küçük.spiral takılıyken hamile kalıyor oğlu oluyor.kaderimizde varsa hayırlısıyla olur.

Bence karşılatır bu testlerde bi bozukluk var gece yap karşılaştır ama bana sorarsan pozitif

Hazal canım ortadaki digerlere göre daha koyu tabi bi kaçtane daha yapıp sonucu beklemelisin benimde bugün t ve c aynı koyuluktaydı
şimdi yine yaptım biraz dahamı bekleseydim yoksa iki ayrı testle yaptım t yine silikdi acaba daha erkenmi bu aykı döngüm uzundu çünkü...

Kızlar günaydın hepinize nasılsınız ben bu sabah yine test yaptım t silik çıktı dün akşam tam koyuyudu şimdi ise silik yani çatlamış anlamına mı geliyor ağrım da yok dün vardı sol yumurtam ağrıyor bunu hissediyorum sizce daha da beklemem lazım mı

kızlar günaydın bi el atın vallahi kafam karıştı bu testtenmidir nedir. 11. günümde test silikleşti sanki napim bekliyimmi yoksa başka bir marka test mi alayım bu ayı da es geçmek istemiyorum artık

Eklentiler

• DSC_0053.JPG
    116 KB · Görüntüleme: 96
kızlar günaydın bi el atın vallahi kafam karıştı bu testtenmidir nedir. 11. günümde test silikleşti sanki napim bekliyimmi yoksa başka bir marka test mi alayım bu ayı da es geçmek istemiyorum artık
güzel bi şekilde azalarak silikleşmiş..
bence deneme yap ..ben daha silikleştiğinde yapmıştım..tek ilişki olmadı bende oyüzden bişey diyemiyom..

markadan markaya değişiyor ben laboguik di..
tam net koyu çizgi çıkmıştı..seninkinin markası ne..

Sibel seninkide silikleşmiş daha fazla beklemek olmaz yumurtanın ömrü 24 saat değil mi o zaman sağlıklı yumurta olmaz çok gecikince ben bu gece deneme yapacam bakalım artık yaa inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz komşum hamile iki günde bir ilişki oldu dedi cinsiyetini öğrendi oğlu olacakmış 13.haftada belli oldu çok tuzlu yemekler yiyor be bi ay öncede fitil kullanmıştı

Bende bu aksam ve yarin aksam iki iliski dusunuyorum bacilar cok heyecan yaptim bak simdi :)
cnm 11. gün erken tabi ama hiç belli etmez.demek erken yumutladın bu ay..
akşam dene hemen yarında bi test yap çizgi kayboluyo gibiyse sabahta yap..
yok silikse tekrar akşamı bekle...
bende ovu.testi kullandığım ilk ay hamile kaldım 2.5 yıl olmadı..çat.iğnesi yum takibi
her yolu denedim..stres olmadığın vede sakin zamanlar önemli.testte ilk koyu çizgi görünce başladım gün aşırı ilişki oldu 3 deneme yaptım..sonra tekrar bir hafta geçti tekrar test yaptımki halen daha çizgi var senin bu çizgi gibi silikti..
sonra o akşamda yaptım..sabah bi baktım çizgi mizgi yok..dedim kaçırdım tüh..
bat günümde kasık batmaları derken ovu testi yaptımki kop koyu hatta kontrol çizgisindende koyu hamiş olduğumu anladım.
şükürler olsun sağlıklı ve erkek ..sık ilişkiye rağmen erkek oldu...RABBİM ne isterse o olur sen rahatla stres etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…