Süper Anneler - 2011

öyle tabi senin 1 kızmı benim 2 kızım var 2.de insan rahat oluyor ama 3.düşündürücü ve zor kafama taka taka artık ne olacak bilmiyorum bu ay düşünüyorum ama yapmam gerekenler var yum günümede az kaldı hatim daha bitmedi eşim vitamine başladı hoş takviyelerin çok önemi yok eşim spor yaptığı için hocası önermiş kendi gitti aldı tam bu zmana denk geldi yani bu ay kararsızım şubatta kesin düşünyorum oda çinde 32 kız 31 erkek görünüyor benim normal yaş 31 eklemesem çinde yaşıma 2 kızımda tutuyor yoksa tutmuyor ilk kızım bunlarda boş of gördüğüm rüyalarda kafam çok karıştırıyor ne zormuş Allahım...

E
evet canım erkek bebek istiyordun sen de değilmi? sabah akşam tekrarla testi t çizgisi c den daha koyu olmalı foto atarsın burdan değerlendiririz canım riske atma
Evet canım benimde bi kızım var bir yaşında ikinciyi erkek olsun istiyorum Allah'ın izniyle hepimizin gönlündekini verir Allahım inşallah sabah yaptım t ve c aynı koyulukta yapmaya devam edecem önemli olan en koyu hali mi

Hazal bu gün 15. Gün canım test yaptım koyu karın ağrımda var biraz bu akşam deneme yapmicam sen ne dersin canım yarın olsun mu
valla canım bende çok bilmiyorum ama biraz silinince t çizgisi yapın diyorlar senin tam silinmemiş gibi sanki sen kaç günde adet oluyosun birde adetin bittiği günden sonra 11 gün sayıp yap dedi bana burda özelden konuştuğum bi bayan tanıdığı öyle yapmış oda 15.güne denk geliyor zaten adet başlangıcından oda öyle deniycekmiş ama benim dedim 16.gün çatlıyor iki kere denedim çünkü. sende pko yoksa seninde 15.gün çatlar eşinin de 4 5 gün perhizi olacak onu bilyodursun...ha bide akıntıdan sonra ıslanacak çamaşır dr da öyle demişti bana benim akıntım top top oluyor bi kaç saat önce sonra su geliyor öyle uzayan bi akıntı yok bende sende akıntıda varmış sen kendini daha iyi bilrsin karar senin canım...

arkadaşlar bu testle herkeste aynı olmuyor yani herkeste pik yapacak diye bişey yok size tavsiyem hergün test yapmanız ve en koyu çıkan testen sonraki ilk silik günde ilişki olması.örnek ben hiç pik yapmadı bırakın piki aynı koyulukta bile olmadı.her gün yaptım önce yavaş yavaş koyulaştı ama aynı değildi silikleştiği gun yum çatladığı için yaptık.

benim bir kızım var canım 3 yaşında rabbim esirgesin. haklısın 3. düşündürücü gerçekten ama bir de şöyle düşün canım kader diye bir şey var imanın şartı kadere inanmak eğer kaderinde bir oğlan varsa o mutlaka olur gelir seni bulur bacım. yöntemleri aklımızda bir acabamı sorusu kalmaması için deniyoruz ama kaderde yoksa ne yapsak boş. çin takvimine ve diğer takvimlere inanmıyorum canım boş şeyler bence.

evet canım en koyu halini gördükten sonraki silik hali yani. benım geçen ay en koyu halini gördükten 12saat sonra silikleşmişti o zaman ilişki olabilirdi.

ovülasyon topiğindeki konuyu okuyorum gebe kalmaya çalışıyorlar cinsiyet düşünmüyorlar çogunun ilk bebeği olacak . ilk pozitifi görünce çalışmaya başlayıp 3 gün üst üste deneme yapanların hep oğlu olmuş. koyu çizgiden hemen sonra 2 gün üst üste yapanlarında genelde bebekleri erkek olmuş tek ilişki diye diye gebe kalamıyoruz

arkadaşlar ben daha önce zayıflattığı söylenen alkali su dan almıştım. şimdi içmeye başladım. sizce işe yarar mı ph için?
suya denemeden birkaç ay önce içmeye başlıyorsun ve bol bol soda iç kızılay marka sadesinde ve eşinede içir..he bu arada ben bunları yaparak oğlanı buldum belki beni tanımazsın canım iki aylık olduk paşamız.......

eyyyyy ben bunları çok okudum hatim etmiştim ilk ay denemede bende tek ilişki ve silikleşince yani pikten sonraki gün denemiştim o ay kalamadım sonraki ay pik yaptığı gece veertesi gün oldu hatta kaç kere yazdım pikten önceki gün ben test yapmıştım pik sandım deneme olmuştu sabah piki gördüm o gecede oldu ve ertesi gecede ve kaldım

canım sen hangi ovü testini kullanmıştın. bu laboquık tam pik yapmıyor gibi geldi bana t çizgisi tam koyulaşmıyor c kadar

sizce nasıl niye iki çizgide silik yoksa bozukmu bu testler bi kaç kez daha yapmıştım geçen ay öyle değildi c çizgisi.....bugün 12.gün en son 13.00 da yaptım.ortadaki en son yaptığım yerleri karışmış ...

Eklentiler

• 1469930_1034724186553454_9001033232385253488_n.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 96
Ortadaki testin alt dibine bakınca ikisi eşit gibi ya hatta t daha koyu gibi bu marka test eskilerde mükemmel çıkmış ama son alınanlar kötü yarım çıkıo bi tane daha yapsaydın keşke aynı idrarla

Ortadaki testin alt dibine bakınca ikisi eşit gibi ya hatta t daha koyu gibi bu marka test eskilerde mükemmel çıkmış ama son alınanlar kötü yarım çıkıo bi tane daha yapsaydın keşke aynı idrarla
ortadakini en son yaptım evet o daha koyu iki çizgide gece tekrar yaparım artık şimdi su çok içtim benim bu suyu çok tüketmem fena işte kendimi durduramıyorum 3 saat geçsin yaparım başka markada aldım onlada denerim.sağol poi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…