Süper Anneler - 2011

koyulaşana kadar yapmaya devam edicem değilmi. günde kaç kez yapıyim?
Canım günde iki defa test yapman yeterli bence silikleşmeye başlayınca ilişki olsun diyolar hakkımızda hayırlısı inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz bende attım acaba bu akşam mı yarın mı olsun ilişki

tatlım bence daha çatlama olmamış sende de bende de akıntıyı iyi kontrol edicez uzayan akıntı gelmesi lazım. t çizgisinin daha koyu olması lazım değilmi kızlar ?

canım dünkü testinde t çizgisi koyumuydu senin en koyu hali bumu
Canım ben dün test yapmadım az önce çamaşırımda bi islaklık hissettim hemen gidip test yaptım her iki çizgi aynı koyulukta bide bişey soracam ben Aralık 27 de adet oldum peki saymaya adetin birinci gününden mi başlıyoruz öyleyse benim bugün 14. Günüm olur

evet canım 1. gününden başlıyorsun. ama keşke dünde test yapsaydın silikleştimi yoksa yenimi koyulaştı bunu nerden bilicez şimdi akşama tekrar test yap bakalım yumurta akı gibi akıntın varmı ? kaç günde bir adet görüyorsun

Aramıza hoşgeldin inşallah sende istediğin cinsiyete kavuşursun

Sibel ben 28 günde bir adet oluyorum aday oldugum günleri de sayarsak 34 oluyor ben 15 Eylül'de 25 Ekim'de 23 Kasımda 27 Aralıkda oldum bu şekilde adet tarihlerim not almıştım da

Sibel ben 28 günde bir adet oluyorum aday oldugum günleri de sayarsak 34 oluyor ben 15 Eylül'de 25 Ekim'de 23 Kasımda 27 Aralıkda oldum bu şekilde adet tarihlerim not almıştım da
canım bu verdiğn tarihlere göre 28 gün olmuyor sadece 15 eylül 25 ekim arası 40 gün canım bir yanlışlık olmasın bu işte sonraki 32, en son 34 gün döngün bu şekilde. 34 den 14 çıkar 20. gün falan ortalama yumurtlama günün oluyor ama erken yumurtluyorsan onu bilemem. daha önceki aylarda övülasyon testi yapmışmıydın koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün yaptıysan?

Sinerjik benimde öyle koyuydu.4 saate bir yaptım 10 saat sonra koyulaştı.sen de sıvı almadan idrarı tutarak yap bence.
Sibel senin koyulaşmamış daha.12.günse her gün sabah yap inşallah ihmal etme.ben de çok bilgili değilim ama pik yapması lazım.

evet canım şimdi sabah akşam yapıcam bakalım inşallah kaçırmam

Ben daha önce test yapmadım hiç haklısın adetlerim düzensiz biraz bende anlamadım yaa karın ağrım vardı biraz bide ıslaklık hissedince ben akşam tekrar yapıyım o zaman koyuluğu devam etmeli dimi

arkadaşlar ben daha önce zayıflattığı söylenen alkali su dan almıştım. şimdi içmeye başladım. sizce işe yarar mı ph için?

Ben daha önce test yapmadım hiç haklısın adetlerim düzensiz biraz bende anlamadım yaa karın ağrım vardı biraz bide ıslaklık hissedince ben akşam tekrar yapıyım o zaman koyuluğu devam etmeli dimi
evet canım erkek bebek istiyordun sen de değilmi? sabah akşam tekrarla testi t çizgisi c den daha koyu olmalı foto atarsın burdan değerlendiririz canım riske atma

devam et biraz daha teste daha 10 günmüş dr a gidecekmisin...
hayır canım dr döktüğüm paralar yeter artık gitmicem. evde kendim takip edip deneme yapıcam sonrasınıda dua edip Allah'a bırakıcam hakkımda hayırlısı neyse o olsun erkek çocuk sahibi olalım derken ruh sağlığımdan olucam

bende fotu yükliycem ama yapamadım nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…