- 31 Aralık 2014
- 152
- 97
- 18
- 35
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.181
Canım günde iki defa test yapman yeterli bence silikleşmeye başlayınca ilişki olsun diyolar hakkımızda hayırlısı inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz bende attım acaba bu akşam mı yarın mı olsun ilişkikoyulaşana kadar yapmaya devam edicem değilmi. günde kaç kez yapıyim?
canım ben 26 günde bir adet oluyorum 12. gün akıntım gelir normalde bugun 10. günbende 3 4gündür yapıyorum daha hünüz çift çizgiyi görmedim bence sibel seninde yum gününe var hangi gün çatlıyor tahmiminin varmı senin...
tatlım bence daha çatlama olmamış sende de bende de akıntıyı iyi kontrol edicez uzayan akıntı gelmesi lazım. t çizgisinin daha koyu olması lazım değilmi kızlar ?Canım günde iki defa test yapman yeterli bence silikleşmeye başlayınca ilişki olsun diyolar hakkımızda hayırlısı inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz bende attım acaba bu akşam mı yarın mı olsun ilişki
canım dünkü testinde t çizgisi koyumuydu senin en koyu hali bumuKızlar bende attım testi yorumlarmısınız sizce çatlama olmuş mu
Canım ben dün test yapmadım az önce çamaşırımda bi islaklık hissettim hemen gidip test yaptım her iki çizgi aynı koyulukta bide bişey soracam ben Aralık 27 de adet oldum peki saymaya adetin birinci gününden mi başlıyoruz öyleyse benim bugün 14. Günüm olurcanım dünkü testinde t çizgisi koyumuydu senin en koyu hali bumu
Aramıza hoşgeldin inşallah sende istediğin cinsiyete kavuşursunarkadaşlar merhaba, önceden yazılanları tek tek okudum. benimde bir kızım var. cinsiyet önemli değildi, plansız yapmıştık. buradakileri okuyunca kızımla ilgili herşeyin tuttuğunu farkettim. ikinci çocuğu düşünmeye başladık. erkek istiyoruz, inş kısmet olur. Allah herkese gönlüne göre versin.
Sibel ben 28 gündeevet canım 1. gününden başlıyorsun. ama keşke dünde test yapsaydın silikleştimi yoksa yenimi koyulaştı bunu nerden bilicez şimdiakşama tekrar test yap bakalım yumurta akı gibi akıntın varmı ? kaç günde bir adet görüyorsun
Sibel ben 28 günde bir adet oluyorum aday oldugum günleri de sayarsak 34 oluyor ben 15 Eylül'de 25 Ekim'de 23 Kasımda 27 Aralıkda oldum bu şekilde adet tarihlerim not almıştım daevet canım 1. gününden başlıyorsun. ama keşke dünde test yapsaydın silikleştimi yoksa yenimi koyulaştı bunu nerden bilicez şimdiakşama tekrar test yap bakalım yumurta akı gibi akıntın varmı ? kaç günde bir adet görüyorsun
canım bu verdiğn tarihlere göre 28 gün olmuyor sadece 15 eylül 25 ekim arası 40 gün canım bir yanlışlık olmasın bu işte sonraki 32, en son 34 gün döngün bu şekilde. 34 den 14 çıkar 20. gün falan ortalama yumurtlama günün oluyor ama erken yumurtluyorsan onu bilemem. daha önceki aylarda övülasyon testi yapmışmıydın koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün yaptıysan?Sibel ben 28 günde bir adet oluyorum aday oldugum günleri de sayarsak 34 oluyor ben 15 Eylül'de 25 Ekim'de 23 Kasımda 27 Aralıkda oldum bu şekilde adet tarihlerim not almıştım da
evet canım şimdi sabah akşam yapıcam bakalım inşallah kaçırmamSinerjik benimde öyle koyuydu.4 saate bir yaptım 10 saat sonra koyulaştı.sen de sıvı almadan idrarı tutarak yap bence.
Sibel senin koyulaşmamış daha.12.günse her gün sabah yap inşallah ihmal etme.ben de çok bilgili değilim ama pik yapması lazım.
Ben daha önce test yapmadım hiç haklısın adetlerim düzensiz biraz bende anlamadım yaa karın ağrım vardı biraz bide ıslaklık hissedince ben akşam tekrar yapıyım o zaman koyuluğu devam etmeli dimicanım bu verdiğn tarihlere göre 28 gün olmuyor sadece 15 eylül 25 ekim arası 40 gün canım bir yanlışlık olmasın bu işte sonraki 32, en son 34 gün döngün bu şekilde. 34 den 14 çıkar 20. gün falan ortalama yumurtlama günün oluyor ama erken yumurtluyorsan onu bilemem. daha önceki aylarda övülasyon testi yapmışmıydın koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün yaptıysan?
evet canım erkek bebek istiyordun sen de değilmi? sabah akşam tekrarla testi t çizgisi c den daha koyu olmalı foto atarsın burdan değerlendiririz canım riske atmaBen daha önce test yapmadım hiç haklısın adetlerim düzensiz biraz bende anlamadım yaa karın ağrım vardı biraz bide ıslaklık hissedince ben akşam tekrar yapıyım o zaman koyuluğu devam etmeli dimi
yarar tabi canım iç bol bol :))arkadaşlar ben daha önce zayıflattığı söylenenalkali su dan almıştım. şimdi içmeye başladım. sizce işe yarar mı ph için?
kaçıncı gün bugün bence akıntı ve kasık hassasiyetide önemli bu testler biraz kafa karıştırıyor...Kızlar bende attım testi yorumlarmısınız sizce çatlama olmuş mu
devam et biraz daha teste daha 10 günmüş dr a gidecekmisin...canım ben 26 günde bir adet oluyorum 12. gün akıntım gelir normalde bugun 10. gün
hayır canım dr döktüğüm paralar yeter artık gitmicem. evde kendim takip edip deneme yapıcam sonrasınıda dua edip Allah'a bırakıcam hakkımda hayırlısı neyse o olsun erkek çocuk sahibi olalım derken ruh sağlığımdan olucamdevam et biraz daha teste daha 10 günmüş dr a gidecekmisin...
bende fotu yükliycem ama yapamadım nasıl oluyorhayır canım dr döktüğüm paralar yeter artık gitmicem. evde kendim takip edip deneme yapıcam sonrasınıda dua edip Allah'a bırakıcam hakkımda hayırlısı neyse o olsun erkek çocuk sahibi olalım derken ruh sağlığımdan olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?