Süper Anneler - 2011

burada biri yazmıştı sanırım adet zamanın hangi ay sancılı ve koyu kırmızı olursa erkek olma ihtimali o ay artıyormuş doğrumu kızlar

ve sonunda adet oldum tutmadı yani çin takvimine göre ocak erkek görünüyor bu ay yoğun çalışacam bakalım 12.günü dr gideyim diyorum takip için sadece bunu yapacam ve bol bol dua bakalaım ne olcak

hayırlısı olsun canım.

eğer ben bu ay hamileysem denediğim şeyi paylaşayım sizlerle
geçen ay reglimin bittiği gün adaçayı yağını 5-6 damla tampona damlatarak gece yatarken vagene koydum o günlerde eşim olmadığı için 5-6 gün kadar yaptım , sabah çıkarttım.yani gece 11:00 gibi koyup sabah 07:00 da çıkarttım.sabahları tampon sapsarı oluyordu.

belkide tıkanıklık vardı bilmiyorum ama eğer hamileysem bunu herkese önereceğim.

burada biri yazmıştı sanırım adet zamanın hangi ay sancılı ve koyu kırmızı olursa erkek olma ihtimali o ay artıyormuş doğrumu kızlar

sanmıyorum en başından beri benim her ay sancılı çok yoğun olur.
ilk kızım var , üstelik kızım çatlatma iğnesinden 36.saat sonraki ilişki ile oldu :)

ozaman cinsiyet hiç düşünmüyordum sağlıklı bir bebeğim olmasıydı dileğim..
doktor ne derse onu yapıyorduk
daha sonralarda buralarda okuyunca klomen + 36.saat sonra pregnyl ile erkek bebeğe kavuşmaya çalışanlar var
bu bende tutmadı :)

cinsiyet olayında artık sadece rabbimin isteği olduğuna inanıyorum
forumu okudukça herkes neler neler yapmış , kavuşanda var istediği cinsiyete kavuşamayan da

Rabbim öncelikle hepimize hayırlı sağlıklı sonra gönlümüzdeki evlatları nasip etsin.

ve sonunda adet oldum tutmadı yani çin takvimine göre ocak erkek görünüyor bu ay yoğun çalışacam bakalım 12.günü dr gideyim diyorum takip için sadece bunu yapacam ve bol bol dua bakalaım ne olcak
çin takvımı gercekten tutuyormu acaba.aslında kıme sorsam tuttu dıyor ama ınsanın kafası karısıyor yınede.

aynen canım bende öyleyim Allah aklımızı fikrimizi korusun
canım hacet namazından sonrada rüyaya yatıyosun o murat ve dilek içinmiş istihare bir şeyin hakkımızda hayırlısı olup olmadığı için yatılan namaz şununla evlenirsem veya bu bir işe girdiğimde hakkımda hayırlımı olacak diye isithare namazı kılıp duasıda var okuyosun yatıyosun 7 gün hacette dedğim gibi murat içinmiş tam muradını görmezmişsin tabi nettete de var bak istersen...

canım çin takvimine inanıyomusun peki nasıl hesaplıyosun benim tutmuyor yaş eklersem direk bakarsam tutuyor herkes yaşını farklı hesaplıyor birde...

canım çin takvimine inanıyomusun peki nasıl hesaplıyosun benim tutmuyor yaş eklersem direk bakarsam tutuyor herkes yaşını farklı hesaplıyor birde...
valla canım otomotik hesaplama var ordan hesapladım 1 ekliyor ordan bence uydurma ama fal işte insan yinede duymak istediği olunca inanmak istiyor:)

ama adçayı kız için değilmi

arkadaşlar merhaba, önceden yazılanları tek tek okudum. benimde bir kızım var. cinsiyet önemli değildi, plansız yapmıştık. buradakileri okuyunca kızımla ilgili herşeyin tuttuğunu farkettim. ikinci çocuğu düşünmeye başladık. erkek istiyoruz, inş kısmet olur. Allah herkese gönlüne göre versin.

sanırım yaptım. adetimin 10. günü bu sabah 10 buçukta yaptığım test çizgi çıktı yorumlarınıza ihtiyacım var çok

bende 3 4gündür yapıyorum daha hünüz çift çizgiyi görmedim bence sibel seninde yum gününe var hangi gün çatlıyor tahmiminin varmı senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…