Süper Anneler - 2011

Arkadaşlar benim de 3 kızım var bide oğlum olsun çok istiyorum. sırf hamile kalmak
için kızımı sütten kestim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Sutten kesme annesi nasibini alma

kızlar bu sabahta ovulasyon testi negatifti çok canım sıkkın psikolojik olarak bu aya kendimi hazırlamıştım ama olmayacak galiba bugün 16.günüm 27-28 günde regilim napacam bilemedim,siz ne dersiniz bu gece de yapayımmı,hep silik çıkıyor...şuan başım ağrıyor valla...13.gününden beridir yapıyorum..

Arkadaşlar benim de 3 kızım var bide oğlum olsun çok istiyorum. sırf hamile kalmak
için kızımı sütten kestim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Hoşgeldin kader arkadaşım aramıza burda çok üç kız annesi kaç yaşlarında kızlar sonuncu çokmu küçük sütten kestin keşke kesmeseydin hemen hamile kalınmıyor zaten

Utanarak söylüyorum ama Elif im 11 aylık daha. Ya bilmiyorum neden bu kadar çok istediğimi.

Hoşgeldin kader arkadaşım aramıza burda çok üç kız annesi kaç yaşlarında kızlar sonuncu çokmu küçük sütten kestin keşke kesmeseydin hemen hamile kalınmıyor zaten

En büyüğü 6, ortancasi 3, küçüğü de 11 aylık. çok aceleci bu yüzden olmuyor zaten. Ama yinede çok şükür.

Utanarak söylüyorum ama Elif im 11 aylık daha. Ya bilmiyorum neden bu kadar çok istediğimi.
kıyamam elifciğe canım keşke biraz daha anne sütü alsaydı..bu kadar erken ve çok isteme nedenin çevrenin sözleri hareketleri olabilir mi?sen kaç yaşındasın...

kıyamam elifciğe canım keşke biraz daha anne sütü alsaydı..bu kadar erken ve çok isteme nedenin çevrenin sözleri hareketleri olabilir mi?sen kaç yaşındasın...

Eşim çok anlayışlı hiç istemiyor. Ama çevremdeki herkes erkek çocuklarına çok düşkün. Oğlu olanlar benden cekiniyorlar, nazar edecegimden korkuyorlar.

Eşim çok anlayışlı hiç istemiyor. Ama çevremdeki herkes erkek çocuklarına çok düşkün. Oğlu olanlar benden cekiniyorlar, nazar edecegimden korkuyorlar.
O derece yani canım benim bende çok istiyorum üstelik kocam kv forumcem hiçde anlayışlı değıl sürekli iğneleme laf of dokuz ayım mahvolacak yzulecem ağlayacam biliyorum ilkindede öyle yapmışlardı ama yinede bitarafım onlar cahil sen tevekkul et diyor ve bende elimden gelen bişey varsa yapıp tevekkul edecem çunku sonrası rabbime isyan olur haşa

S

Simdi hamile misin canım? seninki kaçıncı?

Nedir bu cahillik ya senin için zor olmicaksın mı 4. çocuk canım peki sen kızlarında yumurta takibi falan yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…