- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.641
Sutten kesme annesi nasibini almaArkadaşlar benim de 3 kızım var bide oğlum olsun çok istiyorum. sırf hamile kalmak
için kızımı sütten kestim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Sutten kesme annesi nasibini alma
Hoşgeldin kader arkadaşım aramıza burda çok üç kız annesi kaç yaşlarında kızlar sonuncu çokmu küçük sütten kestin keşke kesmeseydin hemen hamile kalınmıyor zatenArkadaşlar benim de 3 kızım var bide oğlum olsun çok istiyorum. sırf hamile kalmak
için kızımı sütten kestim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
nekadarlık minikKestim valla belki böyle yaparak hem günaha girmiş oluyorum hemde belkide Allah bana zaman erkek evlat vermeyecek ama çok istiyorum.
Tekrar emzirmeye başla canım yazıktır hele hele sutun varsa hiç düşünme başla derimUtanarak söylüyorum ama Elif im 11 aylık daha. Ya bilmiyorum neden bu kadar çok istediğimi.
Hoşgeldin kader arkadaşım aramıza burda çok üç kız annesi kaç yaşlarında kızlar sonuncu çokmu küçük sütten kestin keşke kesmeseydin hemen hamile kalınmıyor zaten
kıyamam elifciğe canım keşke biraz daha anne sütü alsaydı..bu kadar erken ve çok isteme nedenin çevrenin sözleri hareketleri olabilir mi?sen kaç yaşındasın...Utanarak söylüyorum ama Elif im 11 aylık daha. Ya bilmiyorum neden bu kadar çok istediğimi.
Utanarak söylüyorum ama Elif im 11 aylık daha. Ya bilmiyorum neden bu kadar çok istediğimi.
Tekrar emzirmeye başla canım yazıktır hele hele sutun varsa hiç düşünme başla derim
Zaten bence bi ay sağ bi ay sol yumurta çatlar yani genelde öyle oluyor sen deneme yapmışmıydınBenim sol ağrıdı geçen ay sağ ağrıdı
Neden bu kadar acele ediyorsun kızların daha çok küçük bitane daha olursa nasıl uğraşıcaksın hepsiyleEn büyüğü 6, ortancasi 3, küçüğü de 11 aylık. çok aceleci bu yüzden olmuyor zaten. Ama yinede çok şükür.
kıyamam elifciğe canım keşke biraz daha anne sütü alsaydı..bu kadar erken ve çok isteme nedenin çevrenin sözleri hareketleri olabilir mi?sen kaç yaşındasın...
Neden bu kadar acele ediyorsun kızların daha çok küçük bitane daha olursa nasıl uğraşıcaksın hepsiyle
O derece yani canım benim bende çok istiyorum üstelik kocam kv forumcem hiçde anlayışlı değıl sürekli iğneleme laf of dokuz ayım mahvolacak yzulecem ağlayacam biliyorum ilkindede öyle yapmışlardı ama yinede bitarafım onlar cahil sen tevekkul et diyor ve bende elimden gelen bişey varsa yapıp tevekkul edecem çunku sonrası rabbime isyan olur haşaEşim çok anlayışlı hiç istemiyor. Ama çevremdeki herkes erkek çocuklarına çok düşkün. Oğlu olanlar benden cekiniyorlar, nazar edecegimden korkuyorlar.
Rabbim gönlüne göre versin...Gerçekten bilmiyorum. Hevesmidir nedir sabah akşam aklımda.
O derece yani canım benim bende çok istiyorum üstelik kocam kv forumcem hiçde anlayışlı değıl sürekli iğneleme laf of dokuz ayım mahvolacak yzulecem ağlayacam biliyorum ilkindede öyle yapmışlardı ama yinede bitarafım onlar cahil sen tevekkul et diyor ve bende elimden gelen bişey varsa yapıp tevekkul edecem çunku sonrası rabbime isyan olur haşa
Nedir bu cahillik ya senin için zor olmicaksın mı 4. çocuk canım peki sen kızlarında yumurta takibi falan yaptın mıEşim çok anlayışlı hiç istemiyor. Ama çevremdeki herkes erkek çocuklarına çok düşkün. Oğlu olanlar benden cekiniyorlar, nazar edecegimden korkuyorlar.
Allah yardımcın olsun inş olur hayırlısıylaGerçekten bilmiyorum. Hevesmidir nedir sabah akşam aklımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?