Süper Anneler - 2011

dr gidiyorum bakalım yumurtlama zamanını söylicek testte yapıcam tek ilişki denicem canım hayırlısı diyorum artık bu ay tutmazsa zaten bir daha dr gitmem verdiğim paralara yazık vallahi üzülüyorum artık kendim test yapıp bakıcam

Dr ort değer verio mesela 17mm dio 2 gün sonra çatlar dio ama ya seninki geç büyüyosa ovu testiyle destekle emin ol öyle dene

Kızlar ben bir takvim indirdim telefonuma.adetin baçlangıcını ve son gününü ateş ölçüyorsan onu vb.bilgiler giriyorsun.muhtemel günleri hesaplıyor.onu indirebilirsiniz.
Kız erkek demiyor ama.kız için başlangıç gününden yumdan bir önceki güne kadar yapabilirsin poisonous.erkek için de o gün ve ertesi gün olabilir.hayırlısı.

Adı ne indirelim

Period calendar diye bir program.pembe bir not defteri görünümünde.
Sibelderin söylediğin gibi olacak olursa yum.gününe bakmıyor.ben 2 kızımda da 4 5 ay sürekli denemeyle anca hamile kaldım.tek denemeyle falan olmuyor bende:) şansım az yani.

canım o takvimden bendede var telefonumda güzel bir hesaplayıcı. bu arada bende tek ilişkiyle hamile kalamıyorum canım zor benim gebe kalmam

Senin olur inşallah sibel.benim zor biraz .aslında sancım çok oluyor.hatta bir keresinde apandistim patlıyor diye gittim sağ kasıkta ağrıyla.tahlilden sonra doktor kadin doğuma git dedi utandı:)) iyi çatlıyorum ama olmuyor hayırlısı.
Poisonous sen hemşire miydin?

kızlar eşimin spor hocası youplus önermiş eşimde yarın alacak vitamin bende gynou ... fitil ve folbiol içeceğim...aslında bu ay deneme yapmak istiyorum ama bu takviyeler birde d.kontrol yeni kestim her şey bi duzene girsin istiyorum önce bir kendimi takip edeyim diyorum testlerle eşimde 15 tatilden sonra deneyelim diyor hayırlısı artık...

bu gidişle genetik mühendisi olup atomu parçalıycaz az kaldı
arkadaş diyorki biraz önce jinekolok kadın sen bu konuda baya uzmansın gaz sancısı var bebek düşünüyor rezene içsem gebeliğe zararı olurmu yok dedim bende bana ilmihalde sen benden iyisin diyosun sende bu konunlarda benden iyisin diyo biz imam hatip + ilahiyat mezunyuz o hoca oldu ben ev hanımlığına devam... :)

sence ozaman benim fitil işe yararmı :)
arkadaşım labaratuar teknikeri ondan aldığım phı nötr olan bir sıvıyla piyasada en çok kullanılan vajinal fitilleri eritip ph ölçüyoruz çünkü bir çok şehir efsanesi var bu fitillerle ilgili bu konuyu bir aydınlatayım dedim :) şimdiye kadar yaptıklarımız neo penetron, biokadin, tiogyn,nizoral ve agen bunlar yüksek phlı arkadaşlar. isim yazdım böyle açık açık umarım uyarı falan yemem.
ketoral, macmıror, donaxyl, gyno lomeksin bunlarda asidik kız bebek isteyenler bunları kullanabilir daha devam ediyorum arkadaşlar etken maddeleri araştırıp ona göre test yapmak lazım çünkü ilaç etken maddeleri genelde benzer olabiliyo

inanmıyorum benim fitil çöpemi gitti şimdi..

O program bende var 8.9 aydır kullanıom ona göre yarın yumurtlama günüm

Evet canım hemşireyim.şu an ağrıdan duramıom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…