- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.501
İm senin sat nezamandi denemen nezaman oldu?hayrli olsun kavusmussun istedigine.Rabbim bizede nasip etsin ins.sayfaya uzun zamandır bakamıyorum. güzel haberler okudum biraz eskilere gidince. bebek bekleyenler, denemelere başlayanlar... benim de geçen hafta kontrolüm vardı.bebeğimizin erkek olduğunu söyledi doktorumuz. burada olumlu olumsuz herşeyin paylaşılması, birbirini tanımayan insanların birbiri için dua etmesi, destek olması, yeri geldiğinde moral vermesi çok güzel. bu haberi de paylaşmak istedim buradaki herkesle. İsteyen dileyen herkese de Allah hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin.
Hazal ateş ölçme topiği var aç oku orayı oradakilerin gün aşırı ilişki ile hemen hemen hepsinin oğlu oldu hatta geçen demişler topiğin adını değiştirip erkek anaları yapacaz diye
tam ismi topiğin böylemi yani ateşidemi takip etmek önemli dr ateşde takip et dedi bana pek etkili olacak gibi gelmedi.ya bunlar hep nasip kısmet hep diyorum demekki iki kız vereckmiş Rabbim iyikide vermiş 2.kızımda 8 ay olmadı gebelik o ekiz ay boyunca hiçim yum günüme denk gelmedi tabi hoş benim yum geç çatlıyor y lerde çok yaşamıyorsa kız oluma ihtimali çoğalıyor 16.günde çatladığını 2 kere farkettim br geçen ay birde geçen sene d.kontrol içtiğim halde çünkü bende pko var geç yum oluyor dr a da geçen yıl 17 .günü gittğimde yum çatlamış demişti bir önceki gece çatlamıştı ben hisstettim kanda tahliilde çıktı dr yaptı test ondan biliyorum.0+12 denilen olay yum çatlar çatlamaz ilk 12 saat erkek yani yum çatlarsa ilişkide olursa hemen erkek çünkü erkek bebek için idael yum çatladığında ilk 1 2 saat önemli diyorlar akıntı açısındanda..16. Gun catladigini testlerdenmi biliyosun
ilk çocuğumu olacak sibel..üst kat komşum bebeğinin cinsiyetini öğrenicek bugün bakalım merak ediyorum bende . adetten sonra gün aşırı ilişkiyle hamile kaldı 28 günde bir düzenli adet görüyordu kız hissediyorum diyor
Ovu testi kullansana silikleştikten sonra 24 36 saat arası yapıolarSenaserracim senin iliski 29-30 haziranda olmus galiba astrolojide bu gunlerde aslan burcunda ve seninkinin erkek olmasi gerekiyordu fakat kiz sanirim .alevim ben ilaci dedigin gibi goturdum geri verdim,RABBİM ruh aleminde kimle eslediyse o olur,hersey kader cok sükür eger hamileysem kiz olur suphesiyle ilac kullansaydim tekrar denemek istedigimde ne yapacaktim dimi,bekliyorum simdilik canlarim ayin 7-9 unda belli olur hamile olup olmadigim,hayrlisi artk,ben kzlarda tek iliskiyle 12. Gun kalmstim,bu 13.14 e baglayan sabaha karsi oldu,ayrlisi artik
silikleştikten sonramı 24 36 saat yoksa koyulaştıktan sonramı 24 36 arası ben koyulaştıktan sonra biliyorum canım...Ovu testi kullansana silikleştikten sonra 24 36 saat arası yapıolar
Erkek bebek için doğru koyulaştıktan sonra bunun sebebi koyu olunca 12.36 saat arası çatşıcak demek sonra silikleşince çatladı demek 24 saat vaktin var demek silikleştikten sonra o gece falan yapıolar die biliyorum y spermleri hızlı olduğundansilikleştikten sonramı 24 36 saat yoksa koyulaştıktan sonramı 24 36 arası ben koyulaştıktan sonra biliyorum canım...
Erkek bebek için doğru koyulaştıktan sonra bunun sebebi koyu olunca 12.36 saat arası çatşıcak demek sonra silikleşince çatladı demek 24 saat vaktin var demek silikleştikten sonra o gece falan yapıolar die biliyorum y spermleri hızlı olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?