Süper Anneler - 2011

Riseboz öyle bir yazmışsınki bir solukta okudum. Evet inan ihtimaller bile okadar insanı sevindiriyorki gerçeğini düşünemiyorum bile. Yine ne olursa olsun önce sağlıjlı sonrada Rabbim gönlümüze razı eylesin inşallah. Rabbim seninde gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı bir erkek evlattır inşallah. Bende daha bugün kalp atışını duymaya gitcem

Hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah. Evet öncelik sağlıklı sıhhatli olması. Cenabı Hak sana, daha iyisini, güzelini, yakışıklısını versin, şöyle tosuncuk, maviş miviş giyip gezen Salihlerden bir evlat olsun. .Amin.

Dopppleri açmadan göstersin doktor bari. Bana 10. haftada bile bebeğin kalbinin kalem ucu kadar olduğunu ve çok doppler uygulanırsa , kalbinin ısınabileceğini söylemişti. İlk kalp atışını ekranda görmüştüm. Pıt pıt yanıp sönen ateş böceği gibi.

ALLAH gönlündekini versin..
ben bir hafta oldu öğreneli oğlumun olacagını halen daha inanamıyom..
sen de yaşa aynı sevinci..

ALLAH gönlündekini versin..
ben bir hafta oldu öğreneli oğlumun olacagını halen daha inanamıyom..
sen de yaşa aynı sevinci..
İnşaAllah canım. Sağ olasın. Kızımın gebeliğinde başıma gelmeyen kalmamıştı. Doktorlar yanlış teşhis koydu ilk aylarda, iş yerinde büyük bir haksızlık ve adaletsizliğe uğradım (sonra Rabbim lehime çevirdi ama benim aylarım gitti), son aylarda aracımızın pert olduğu trafik kazası geçirdik. Doğum desen tam filmlere konu olacak şekil. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Senin hamilelik nasıl gidiyor?. Kızınkinden farklı mı gebeliğin? Kıyafet eşya felan aldın mı?

inşallah bu bebek öyle olmazz..benim hamilelik biraz tuhaf..miğde bulantım çok var verde şişkinlik..
kızımkinde yaşadığım hamilelikten farklı değil..ekşi yine canım istiyor...göbek biraz daha büyük belki ikinci gebelik diye..
kendime hamile pantolonu aldım okadar hiç bişey almıyacam bu bebişe..ablasının pembelerini giyisin..
zaten öyle diledim ALLAHTAN sağlıklı olsun oğlum olsun hiç bişey almıyacam..
almıyorumda..sağlıkla gelsin kıyafetimiz eksik olsun boşver..

canımmm cok sevindim anlatamam inşaALLAH değişmeyecek sonuç

riseboz inşalllah oğluştur ......ihtimali bile harika.....bende adetimi bekliyorum eğer olursam dr yumurta takibi yapacak ay inşallah hepimizn oğlıuşu olur bu sene erkerk senesi olur allahım hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder

çok sevindim canım erkekler belli eder önceden banada 13 de demişlerdi benziyor diye ve sonra netleşti hayırlısı canım Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallahbenimki büyüdü bile ve uykusu çok azaldı kucak istiyor sürekli teyzesi çok güzel bir duygu özlemişiz çocuk sevmeyi

canımmm cok sevindim anlatamam inşaALLAH değişmeyecek sonuç
Sağ olasın canımcım. İnşallah senin de gönlüne göre olsun. İnan benden çok istiyorum senin için. Rabbim dualarını boşa çıkarmasın. Hayırlı, sıhhatli, Salihlerden erkek bir evlat nasip etsin.
İnşaAllah canım. Rabbim! Kolaylaştırsın, zorlaştırmasın, hayırla sonuçlandırsın inşallah cümlemizi.
Öpe öpe bitire miyim acaba Onu!. Ben de çok özledim bebek kokusunu. Cenabı Hak kimseyi yoksun bırakmasın. Fıstığı olana fındık. Fındığı olana fıstık nasip etsin.

Ben kızım da pek bir şey almamıştım. Kıyafetlerini de dağıttım. Sadece bir kaç parça yeni doğanla, örgü olarak işlenenleri vermedim. İlk aylar için görümcem ve kayınvalide almıştı ve çeşitli hediyeler gelmişti. Sonra görümcemin kızı olunca ona verdim hepsini, o da işi bitince başka ihtiyaç sahiplerine vermiş. Bir beşik yaptırmıştık özel, kızım hiç kullanmadı. Atmak zorunda kaldım onu da. Park yatağını da 2. doğum günün de annemler aldı. Onu da pek kullanmadık. Bi tek o duruyor işte pembe olarak. Bakalım hayırlısı. Bebekler sağlıklı sıhhatli gelsin de, eşya, kıyafet hallolabilecek şeyler. Kısmetiyle geliyor zaten bebişler.

aynen öyle sağlıkla gelsinler diğer şeyler kolay hallolur...
daha öğrenmedinmi cinsiyetini

canım çok sevindim hadi bakalım inşallah rabbim ihtimali gerçeğe çevirsin inşaalah gönlüne göre versin...sonrada burda dileyen hepimize inşallah...

Canim gozun aydin insallah sonuc degismez oglunu kucagina alirsin cok sevindim senin icin bizede dua et. sen neler yapmistin erkek bebek icin??

Canim gözün aydın çokkkk sevindim bacim ,değişmez ins alırsın kucağına artık yegenimizi....ee ismine karar verdinmi annesi.?valla bebek kokusunu bende çok özlemişim burnumda tütüyor darısı başıma ve isteyen herkesin basina

Canlarim ben 25 aralik persembe gunune randevu aldim dualarinizi esirgemeyin sabirla beklicem insaAllah gonlumdekine kavuşurum kavuşuruz

Canlarim ben 25 aralik persembe gunune randevu aldim dualarinizi esirgemeyin sabirla beklicem insaAllah gonlumdekine kavuşurum kavuşuruz
Canım inşallah gönlünde ki olur da mutlu bir hamilelik yaşarsın kim ne derse desin istediğin cinsiyet olmayınca çok kötü oluyor sun inşallah çok mutlu olursun

Gijnijim hamilemisin hala şoktayım. Az önce okudum geçmişten. Canım istediğin ay hemen kaldınmı yoksa önceki aylarda denemelerin oldumu çünkü sen eylülde denicem diyordun eylüle kadar istirahat deydin, canımsın kader arkadaşım biz 3 kız analarıyız... ben ev aldım taşındım kötü günleri geçmişe bıraktım ,bu topigi okuyunca hevesleniyorum diğer türlü de çoçuk neme lazım zaten evde harp kopuyo herhalde 4.olsa kafayı yerim deyip geçiştiriyorum .canım zaten geçen sene mart da yaptığım düşükden sonra benim akıntı şeklim bozuldu artık uzayan akıntım hiç yok herzaman aynı sulu ve su gibi geliyo ,önceden akıntının şekline göre yumurtladığımı takip ederdim ,neden aylardır böyle bilmiyorum .belkide bu yüzden hamilelik fikrinden soğudum çünkü biliyosun tatlım ben 4.de kesinlikle yum anını ayarlamak istiyordum ,bazen diyorumki rabbim acaba hep olumsuzluklar karşıma çıkarıyor hakkımda hayırlı değilmi diye düşünüyorum. Neyse canım sen yum anı tek ilişkiyle mi yoksa gün aşırı düşünüyor dun eskiden bir ara taktik uygulamıyacam diyordun, hangi yolu denedin gijnijim Allahım yakışıklı oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

Geçmişte sultanın düzenlediği hamilelik Tablomuz vardı tekrar o tabloyu güncel leyen varmı, Tablomuz kız bebeklerle açılış yapmıştı şimdi biraz geçmişi okudum arkadaşlar hep erkek bebek ne oldu topik şenlendi oh oh.. Rabbim sen ne güzel sin... Kunfeyekun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…