Süper Anneler - 2011

e ama alkali olmam lazım canım nasıl yükselecek bu ph?

tabi canım hemen bakıyorum

şubat için bioritmin: 1-9 kıza yatkın, 10- 21 erkeğe yatkın 22 ve sonrası kıza yatkın
mart ayı için: 1-5 kıza yatkın, 6-15 erkeğe yatkın 16-27 kıza yatkın 28 ve sonrası erkeğe yatkın canım

e ama alkali olmam lazım canım nasıl yükselecek bu ph?

ben diyet islerine acikcasi pek inanmiyorum. bu sekilde yukselmesi cok zor. kizlar vajinal dus yapiyorlar, onu deneyebilirsin.

orada 2 dogum tarihi var. hangisi bu sekerim?

Kızlar şimdi burda yazan bir şeyi pek anlamadım 2 test yapmanız gerek diyor renk değişiminden sonra 24 saat içinde Ovulasyon olacakmış ilişki ne zaman Olmalı diyor renk değişiminden sonra 2.testle renk siliklesmeye başlayınca mi siz ne anladınız he bu arada ben bayaa iyiyim

ben diyet islerine acikcasi pek inanmiyorum. bu sekilde yukselmesi cok zor. kizlar vajinal dus yapiyorlar, onu deneyebilirsin.

orada 2 dogum tarihi var. hangisi bu sekerim?

Senin dogum tarihine gore baktim canim eslerinkine gore bakinca zaten tutmuyor bioritimde onemli olan seninki o yuzden sadece sana baktim :)

kızlar ne yazıkkı regly oldum....

yaaaa hafta sonu aniden bursaya gittik,soramadım da sana...diyodum eylülden güzel haberler alıcam

ne diyeyim bacım yaa bekliycez,vaktimizi saatimizi bekliycez...aylar geçtikçe söyleyecek söz bulamıyorum,hakkımızda hayırlısı demekten başka

canım mbildigim kadarıyla 6-7 aydır deniyorsunuz dr gittinizmi belki yumurtlar tembel çalışıyordur apranax birde bu ay klomen kullanmıştın kendi kafana göre kullanmuıştın kist yapmadı dimi çatlama ignesi kullanmayınca kist yapıyor diyorlar

aynen canım 50 li testler bozuk çıkıyor bencede,çözemedim ama bana kalırsa 50 li de sorun yaşanıyo ve çatlamayı tam olarak vermiyo...

kübradan haber varmı kızlar bılen varsa yazsın ne olur

kübrayı bende çok merak ediyorum...haftası geldi yok ortalarda,inşallah sağlıcakla kucağına almıştır bebeğini...sonrasında problem diyordu,yani doğumdan sonra...inşallah iyidirler...

ay evet yaa kafama göre kullandım...eğer kist olsaydı sancı olurdu ama bende olmadı hem reglim erken geldi hemde ne sancı hiç birşey olmadı ve yeni yum yaklaşıyor herşey yolunda çok şükür ama bi daha içmem klomen falan...hiç yardımı olmadı
ayrıca 10. ayımdayım denemelerde dr a gitmem mi canım ya aylardır dr lardayım,yum takipleri çat iğneleri tahlil test aklına ne gelirse geçen ay saldım gitti,gün aşırı denedim nerdeyse ama yine olmadı,vakti saati var ne diyeyim

Ben ilk oglumda yaptıklarimin tam tersini yaptim ama ikincide erkek oldu sunu diyebilirim şeffaf uzayan akintin olduktan hemen sonra ilişkiye girme aksamina yada ertesi güne iliski olsun yanliz ilk geldiğinde gormen lazim akintiyi birde ilk sen orgazim olma hatta hic olma mümkünse öncesinde sik gün asidi korunmali ilişkin olsun birde avsiyem vücudunu iyi tabi yumurtlama gününü belirtilerini II tespit et benim gibi yanilma otomatik hesaplayicilara güvenme ovu. kiti kullan ben şeffaf akintiyi görür görmez ilişki yaptim bu yanlismis kiz için.BN krizi bulamadim inş sizin gönlünüzden gecen olur

gurbetçim geçmişler olsun. özledik seni, muhabbetini.
bebek düşünmeye sıra gelince, ilaç konusunu tekrar görüşürsün doktorunla.
şimdilik boşver, sıhhatli ol, keyfine bak. kafanı dinle azıcık. epeydir uğraşıyorsun sen... yoruldun. dinlen, iyileş.. bebek sonraki mesele arkadaşım.

geçmiş olsun canım.

aynen, Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bizimki, şımarıklık aslında.
bir de, şımarıklığı azıtıyoruz.... saat takibi yapıyoruz ilişki için, damızlık muamelesi yapıyoruz kendimize de eşimize de... sonra da, olmadı diye üzülüyoruz.
bırakalım gitsin bence de..... ne tutarsa başımızla beraber :)

geçen arkadaşım geldi iki kızı olan yöntem falan hiçibirşeyden haberi yok kızın oda sanırsam rastgele yapacak
inanma kuzum, yöntem möntem bişeyden haber olmayanlardan kork. asıl enteresan yöntemler onlarda bence.
söylemiyorlar, istemiyor havalarında doğuruyorlar :) sinsi takılıyorlar bence.

geçen sene, bizim köyde, süt aldığımız teyze takılmıştı bana. bebek çalışmalarımdan ve araştırmalarımdan tabiki haberi bile yoktu.
'napıyorsun, kızın üstüne oğlan almıyor musun sen daha?' dedi bana.
'nasıl yani, nerden biliyim erkek olacağını' dedim.
'aaa... sorsana madem büyüklerine sen. azıcık akıl fikir alsana kızanım' dedi bana :)
'git şimdi adet bitince, banyolanmadan evvel gör kocanı, sonra haftada 1 gör. bol bol et ye, süt içme. kocandan sonra, dön sağına yat' demişti bana...
teeeeee 80 yaşındaki sütçü teyze bunu söyleyen..
bugün, yöntem möntem bilmeyen denemeyen varsa, ben de elif değilim vballa :)))))

ahanda o işte.. kaçırmadın inşallah o arayıp bulamadığımız akıntıyı bacım :)

aynen böyle erkek doğuranlar çok..:)))))))napsak kaza süsümü versek :)))))bizden herşey beklenir:)))))

kaza süsü mü...
ben vericem.
ben herkese, kaza süsü verecem.
bi siz biliyorsunuz benim çabaladığımı valla. bi de doktorum. bi de eşim tabi. bu kadar yani...
anam bile bilmiyor..
hamile kalırsam, 'ya nerden çıktı şimdi' havası yapıcam. moda böyle :)))

üzülmedim desem yalan olur hani denemede tesadüf olmuştu ama insan her ay umutlanıyor...ne yapalım kısmet artık ama benim umudum da kalmadı yöntemlere inancımda bu ne arkadaş 7 aydır deniyoruz olmuyor tek ilşki ile denemesem mi artık diye düşünmeye başladım
hamile olduğum ay kazara olmuştu hamişlik tutmuştu hemn....offff sıkıldım artık

naptınız bursada? haber verseydin ya bacım...

dediğin gibi apranax, aylar geçtikçe söyleyecek söz bulamıyorum ben de..
ilk aylarda kolaydı.. önümüzde zaman boldu hep.... nedense süre uzadıkça, zaman daralıyor kafamda.. umudum eksiliyor sanki.
tuhafım bu aralar çok.

aynen canım 50 li testler bozuk çıkıyor bencede,çözemedim ama bana kalırsa 50 li de sorun yaşanıyo ve çatlamayı tam olarak vermiyo...

ben de 20li sipariş ettim bakalım hayırlısı...

Mrb canim nasilsin uzun zamandır gelmiyorsun buralara bende pek firsat bulamiyiyorum oğlumdan 9ayina girdi çok yaramaz senin oglus nasil.

haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık, ocak .. 8 ay bitti. 9. ayımdayım nasipse.. :18:

allahın bir bildiği vardır muhakkak, en hayırlı zamanı bekliyordur meleklerimizi göndermek için.

hem ticaret hem ziyaret diyelim

çok seslendim kız sana,yalel nerdesiiinn diye...nilüfer ve küçük metro civarında gezdik...metroda bakındım aha bu elif mi acaba diye,sonra dedim cıkss olamaz bunun oğlu var diye
süre beni de umutsuzluğa düşürüyor malesef...yaş aldı başını gidiyor ve aleyhimize işliyor...bebeğin cinsiyetinden çok sağlığı için endişeleniyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…