- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.401
spermlerin phi genelde o civarda. vajen icinde hangi ph kagidini kullaniyorsun? bu sari olanlardansa 5 normal zaten. korkacak bir sey yok, kadinlarin vajen ph normal. asitik veya alkali degil. oyle olmazsa mantar, enfeksiyon vs basliyor.
velhasil korkacak bir sey yok, normal sinirlardasin.
cok gecmis olsun, umarim simdi iyisindir.
defne vaktin varsa su dogum gunlerinin boritmine bakar misin?
kadin: 22/11/1975
erkek: 20/04/1965
kadin 10/11/1984
erkek 02/03/1980
subat ve mart aylari icin lazim. simdiden tesekkurler
catladiktan ne kadar sonra hemen su halinde geliyor, onu bilmiyorum. ama bence oglunda yaptiklarinin tam tersini yap. zamanlama, iliski bicimi, yatis sekli vs. hepsi tersi olsun. bende oyle yapacagim.
e ama alkali olmam lazım canım nasıl yükselecek bu ph?
tabi canım hemen bakıyorum
şubat için bioritmin: 1-9 kıza yatkın, 10- 21 erkeğe yatkın 22 ve sonrası kıza yatkın
mart ayı için: 1-5 kıza yatkın, 6-15 erkeğe yatkın 16-27 kıza yatkın 28 ve sonrası erkeğe yatkın canım
Teknoloji gerektirmeyen ve kişilerin kendilerinin uygulayabileceği bir yöntem de 1989 yılında tanımlanmıştır. Bu sistemde de Y spermlerinin daha küçük ve hızlı olduğu varsayımından yola çıkılmakta ve ilişki zamanlaması ile istenilen cinsiyette bebek sahibi olmak için öneriler verilmektedir. Buna göre erkek bebek isteyen çiftler öncelikle yumurtlama anını saptamak için piyasada satılan kitleri günde 2 defa kullanmalı, testteki renk değişimine göre ovülasyonun 24 saat içinde olacağı saptandıktan sonra tek bir sefer ilişkde bulunmalı, bu ilişki renk değişiminden sonraki 24 saat içinde olmalı, ve derin penetrasyonu sağlayacak pozisyonlar tercih edilmelidir. Bu sayede hızlı yüzen Y spermleri daha çabuk tüplere varabilecektir. Kadının erkeğin boşalmasından önce orgazm olması da şansı arttıracaktır.Kadının orgazmı vajendeki pH dengesini alkali yönde değiştirerek sperm ile serviks salgılarının temasını güçlendirecektir. Ek olarak ilişkiden 1 saat önce kafein içeren içeceklerin alınması spermlerin hızını arttıracaktır. İlişkiden önce 3-4 gün süre ile erkeğin boşalmaması şarttır. Bu sayede erkeğin sperm sayısı yükselecektir. Kız isteyenler için de bunun tam tersini yapmak gerekmektedir. Ovülasyonkitine gerek yoktur ve adet kanaması sona erdikten sonra sık cinsel ilişkide bulunmak yeterlidir.
Ancak son zamanlarda yapılan çalışmalar bu yöntemin Tabiat Ana'nın verdiği olaslıklardan daha yüksek başarılar vermediğini ortaya koymuştur.
ben diyet islerine acikcasi pek inanmiyorum. bu sekilde yukselmesi cok zor. kizlar vajinal dus yapiyorlar, onu deneyebilirsin.
orada 2 dogum tarihi var. hangisi bu sekerim?
gerçekten çok zor sibel çok korkuyorum ya saglıklı olmazsa :18zaman bu vicdan azabıyla ölene kadar yaşarım
Tebrik ederim canim gozun aydin kesin hamilesin. Silik çıkmis işte hayirlı ugurlu olsun :))canim yaaaa hamilemiyimm :) galiba silik cizgi cikti yaninda pembe sekilde ama sevinemiyorum ki bir turlu cok heyecanliyim yanilabilir cunku off yarin kan testi yaptircam artik bakalimm
http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif
kızlar ne yazıkkı regly oldum....
kızlar ne yazıkkı regly oldum....
yaaaahafta sonu aniden bursaya gittik,soramadım da sana...diyodum eylülden güzel haberler alıcam
ne diyeyim bacım yaa bekliycez,vaktimizi saatimizi bekliycez...aylar geçtikçe söyleyecek söz bulamıyorum,hakkımızda hayırlısı demekten başka
aynen canım 50 li testler bozuk çıkıyor bencede,çözemedim ama bana kalırsa 50 li de sorun yaşanıyo ve çatlamayı tam olarak vermiyo...Kızlar işte benim bozuk ovülasyon teslerim. Laboquik marka 50li aldım apranaxın dediği gibi 50li paketlerde bozuk oluyor dedi bozuk çıktı şimdi ben napacağım???
Eki Görüntüle 980205 Eki Görüntüle 980206
kübradan haber varmı kızlar bılen varsa yazsın ne olur
canım mbildigim kadarıyla 6-7 aydır deniyorsunuz dr gittinizmi belki yumurtlar tembel çalışıyordur apranax birde bu ay klomen kullanmıştın kendi kafana göre kullanmuıştın kist yapmadı dimi çatlama ignesi kullanmayınca kist yapıyor diyorlar
cok gecmis olsun, umarim simdi iyisindir.
defne vaktin varsa su dogum gunlerinin boritmine bakar misin?
kadin: 22/11/1975
erkek: 20/04/1965
kadin 10/11/1984
erkek 02/03/1980
subat ve mart aylari icin lazim. simdiden tesekkurler
catladiktan ne kadar sonra hemen su halinde geliyor, onu bilmiyorum. ama bence oglunda yaptiklarinin tam tersini yap. zamanlama, iliski bicimi, yatis sekli vs. hepsi tersi olsun. bende oyle yapacagim.
gurbetçim geçmişler olsun. özledik seni, muhabbetini.Allah razi Oldun Kizler Burgund kontere gittim drum Herseyin Guzel gittigini
Basardigimi direncli bayan oldugumu Soledi
Siimdllik Ilac almiycam 11 Marta Kontrolum Var tiroit nasil calisiyor bakilacak
yetersizse Ilac alcam degilse almiycam
Bebek dusunursen ihtiyacin olur Ilac alirsin dedi
geçmiş olsun canım.Az once acilden geldim kanlı ishal oldum sabah karnım agrıyor serum taktılar bir sürü ilaç verdi doktor iki taneside antibiyotik benim hamilelik marta kaldı ama iyi olursam pazartesi kadin dogumcudan randevu almıştım ya gideceğim yumlara baktıracagim
aynen, Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...kızlarrrrrr azönce bebek meselesini eşimle konuştum telden güldüüü heyecanlandım dediiiiiiiiii ama tabi şuan düşünmüyorum belki yaza olmadı diğer yaza ama yöntem falan denemiycem daha öncede yazmıştım.üçüncü kızımda herşey denemiştim bunda rahat olacam son şansım ALLAHIM sağlıklı hayırlı evlatsa nasip et degilse olmasın.
inanma kuzum, yöntem möntem bişeyden haber olmayanlardan kork. asıl enteresan yöntemler onlarda bence.geçen arkadaşım geldi iki kızı olan yöntem falan hiçibirşeyden haberi yok kızın oda sanırsam rastgele yapacak
dün bir akıntım geldi şaşırdım çoktan beri uzayan akıntım yoktuya dün çok koyu yumuşak değildi uzayan şeffaf birden geldi sabah kuruydum bakalım doktor yarın ne diyecek çatlamışmı bu akıntı yum.başlıyormu çatlama akıntısımı acaba
aynen böyle erkek doğuranlar çok..:)))))))napsak kaza süsümü versek :)))))bizden herşey beklenir:)))))
ay eylül yaaaa
şimdi açtım, geçmişe bakamadan, ilk bu mesajını gördüm.
üzüldüm arkadaşım
umutluydum ben bu ay senden.
neyse, üzülmek de yok, umutsuzluk da yok.. karamsarlık hiç yok.
bu ay, topluca hamiş olucaz :)
yaaaahafta sonu aniden bursaya gittik,soramadım da sana...diyodum eylülden güzel haberler alıcam
ne diyeyim bacım yaa bekliycez,vaktimizi saatimizi bekliycez...aylar geçtikçe söyleyecek söz bulamıyorum,hakkımızda hayırlısı demekten başka
aynen canım 50 li testler bozuk çıkıyor bencede,çözemedim ama bana kalırsa 50 li de sorun yaşanıyo ve çatlamayı tam olarak vermiyo...
Merhaba arkadaşlar, belki hatırlayan olur. Ben eskilerdenim. Kısaca deneyimlerimi anlatmak istiyorum.
İlk bebeğime adetin 17. Günü tek ilişki ile hamile kaldım. Bebeğim erkekti. Fakat doğmasına bir kaç gün kala karnımda kaybettim yavrumu. ( o zamanlar adet döngüm 31 günde bir idi )
2. Bebeğime adet bitimden itibaren gün aşırı ilişki ile hamile kaldım. Bebeğim kız ve çok şükür sağlıcakla kucağıma aldım.
3. Deneme için Kıbrıs'a gittim. Hani şu yüzde yüz dedikleri yöntem. 1 embriyo oluştu, erkek bebekti fakat bebeğim tutulamadı hamile kalamadım. Hiç bir şey yüzde yüz değil anlayacağınız.
4. Bebeğime adetin 12. Günü sabahı ve 14. Günü akşamı ilişki ile hamile kaldım. Ovülasyon testinde 12. Günü öğlen çift çizgi çıkmıştı. 13. Günü yaptığım testte yine aynı koyulukta çift çizgi vardı. 14. Günü akşama doğru yaptığım testte silikleşme başlamıştı. O akşamda ilişki oldu işte. Ve ben hamile kaldım o ay. Bebeğim erkek. ( adet döngüm 28 günde bir oluyordu o zaman )
Çok şükür ilk oğlumu kaybettikten sonra Allah bana 1kız 1 erkek bebek nasip etti. Ne kadar şükretsem azdır. Bana göre yöntem diye bir şey yok. Psikolojik olarak etkilendiğimiz için bazı yöntemler deniyoruz. Aslında hepimiz de biliyoruz ki Allah ne isterse o olacak.
Allah en kısa zaman da gönlünüzün muradını verir inşallah. Dua edeceğim sizler için. Sevgiler...
üzülmedim desem yalan olur hani denemede tesadüf olmuştu ama insan her ay umutlanıyor...ne yapalım kısmet artık ama benim umudum da kalmadı yöntemlere inancımda bu ne arkadaş 7 aydır deniyoruz olmuyor tek ilşki ile denemesem mi artık diye düşünmeye başladım
hamile olduğum ay kazara olmuştu hamişlik tutmuştu hemn....offff sıkıldım artık
naptınız bursada? haber verseydin ya bacım...
dediğin gibi apranax, aylar geçtikçe söyleyecek söz bulamıyorum ben de..
ilk aylarda kolaydı.. önümüzde zaman boldu hep.... nedense süre uzadıkça, zaman daralıyor kafamda.. umudum eksiliyor sanki.
tuhafım bu aralar çok.
ben de 20li sipariş ettim bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?