Süper Anneler - 2011

Gijnij bana bi yardim et anliyosan face actim ama mesaj gonderemiyom face kullanabilmen icin önce emali kontrol et onayla spam klasorune bak diyo emaile bakiyom mesaj kutun bos diyo bilen varsa kizlar bana bir yol gosterin

Gereksiz kutusuna bak canım belki ordadır. Bende pek anlamıyorum

valla canım işte rabbim veriyorda deniyor alıyorda deniyor.o laf edenleride görüyor rabbim.bencede şükürler olsunki kızım var allah saglıklı hayırlı akıl sağlıgı yerinde evlatlar nasip etsin

Kızlarrrrr benim gittigiyordan aldığım laboquick marka ovulasyon testleri bozuk çıktı (( çok saçma sapan şekiller çıkıyor fotoğrafı sizlerlede paylaşacağım. birde ben ph kağıdıda aldım vajina phı 5 çıktı normal mi nasıl yükseltebilirim?

Son düzenleme:

kun fe yekun.........................

aynen canım...katılıyorum sana belkide bizim cabalarımız tamamen piskolojik...bu denemeleri yapıp kızı olan çok...insanoğlu umudun peşinden koşmayı sever...bizimkisi tünelin ucundaki ışık gibi ,birde ya tutarsa olayı .örneğin ben yaptım da olmadı dicem içimde küçücük bile olsa umudum kalmıyacak...3 kızım var bu benim için son şansım olduğu için nokta...!!!!!! senin minik kaç yaşında??arkadaşımın 3 kızı vardı hepsini isteyerek yaptı 4.ye korunurken kaldı...oda erkek ...ben böyle olaylara allahın armağanı diye bakıyorum...zaten istemeden olduğunda çevremdekilerde hep erkek doğuruyolar ...

hanzade benim iki arkadaşımda 2 kızdan sonra oglanı kazayla buldular.kuzeniminde bir kızı var oda eşi korunurken anlamışındır o işte yırtıkmış hamile kaldı erkek bebege

gerçekten çok zor sibel çok korkuyorum ya saglıklı olmazsa :18zaman bu vicdan azabıyla ölene kadar yaşarım

amin canim cumlemize insallah

Evet tatlım aynen oyle bunlar gibi daha nice örnekler var. Yengem ilahiyatcı ogretim uyesi oda erkek bebek için dua ediyordu birkaç sene once hocası var yasli bir prof ona sormustu o zaman hocam bu yontemleri denemek caizmi falan diye. Hocası, bilimden yararlan tabi ama saati dakikasina kadar ayrintiyi dusunup piskolojini bozma Allah'ın gucune gider demisti. Oda yontemleri bırakıp sadece dua ve namazla adetten sonra gun asiri iliskiyle hamile kaldi ve oglunu aldî kucagina... rabbim neylerse guzel eyler.

Geçmis olsun canim benim ilaclarini duzenli al ihmal etme iyileste oyle yap denemeyi

çok gecmış olsun ıyı olursun en kısa zamanda ınşallah....

Geçmiş olsun canım Allah başka problem vermesin

gecmiş olsun canım artık hayırlısı mart ayına da kalırsa hayırlısı böyleymiş inş düzelirsin en kısa zamanda

çok sağolun kızlar hasta olunca insan daha iyi anlıyor sağlığının değerini

dün bir akıntım geldi şaşırdım çoktan beri uzayan akıntım yoktuya dün çok koyu yumuşak değildi uzayan şeffaf birden geldi sabah kuruydum bakalım doktor yarın ne diyecek çatlamışmı bu akıntı yum.başlıyormu çatlama akıntısımı acaba

Canım benim de bazıları bozuk çıktı ama biri çıksa diğeri düzgün oluyor,aynı anda aynı i,drarla birden fazla test yap,doğruytu bulacaksın.Canım ph ın çok düşük demek ki yükseltmek için alkali diyet uygulamanı öneririm.Bİr de yumurtlamayı yakaladığında ph ın yüksek olduğunu görüyorsun.

hanzade benim iki arkadaşımda 2 kızdan sonra oglanı kazayla buldular.kuzeniminde bir kızı var oda eşi korunurken anlamışındır o işte yırtıkmış hamile kaldı erkek bebege

aynen böyle erkek doğuranlar çok..:)))))))napsak kaza süsümü versek :)))))bizden herşey beklenir:)))))

aynen böyle erkek doğuranlar çok..:)))))))napsak kaza süsümü versek :)))))bizden herşey beklenir:)))))

Aslında mantıklı kaza süsü vermek :) asıl ne biliyormusunuz elimizden geleni yapıp sebeplere takılmamak mesela yok şunu unuttum keşke yapsaydım yerine Rabbim isterse her şekilde verir demek daha güzel

Teknoloji gerektirmeyen ve kişilerin kendilerinin uygulayabileceği bir yöntem de 1989 yılında tanımlanmıştır. Bu sistemde de Y spermlerinin daha küçük ve hızlı olduğu varsayımından yola çıkılmakta ve ilişki zamanlaması ile istenilen cinsiyette bebek sahibi olmak için öneriler verilmektedir. Buna göre erkek bebek isteyen çiftler öncelikle yumurtlama anını saptamak için piyasada satılan kitleri günde 2 defa kullanmalı, testteki renk değişimine göre ovülasyonun 24 saat içinde olacağı saptandıktan sonra tek bir sefer ilişkde bulunmalı, bu ilişki renk değişiminden sonraki 24 saat içinde olmalı, ve derin penetrasyonu sağlayacak pozisyonlar tercih edilmelidir. Bu sayede hızlı yüzen Y spermleri daha çabuk tüplere varabilecektir. Kadının erkeğin boşalmasından önce orgazm olması da şansı arttıracaktır.Kadının orgazmı vajendeki pH dengesini alkali yönde değiştirerek sperm ile serviks salgılarının temasını güçlendirecektir. Ek olarak ilişkiden 1 saat önce kafein içeren içeceklerin alınması spermlerin hızını arttıracaktır. İlişkiden önce 3-4 gün süre ile erkeğin boşalmaması şarttır. Bu sayede erkeğin sperm sayısı yükselecektir. Kız isteyenler için de bunun tam tersini yapmak gerekmektedir. Ovülasyonkitine gerek yoktur ve adet kanaması sona erdikten sonra sık cinsel ilişkide bulunmak yeterlidir.

Ancak son zamanlarda yapılan çalışmalar bu yöntemin Tabiat Ana'nın verdiği olaslıklardan daha yüksek başarılar vermediğini ortaya koymuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…