Süper Anneler - 2011

Ay apranxx çok güldüm.gerçekten ders için olsa nedir senin şu fen derslerinden çektiğin diycektim.önceki fen ödevi geldide aklıma

bizim kız 8. sınıfta..fen derslerinde işlediği konular bizimle birebir..yeni konuları ph...valla bak,bana diyo ki geçen akşam "anne limon alkali mi,çeşme suyunun ph ı kaçtır" dedim kızım ben ne bilirim unuttum gitti,kaç yıl geçti..amadedim şu çekmecelerden birinde ph metre vardı al da ölç,defterine yazarsın...çocuk şokkk sanki mezura veriyorum çocuğa,her evde bulunması gereken bişeymiş gibi...
sonra araştırmaya devam ederken dediki,kireçte alkaliymiş,benim gözler parladı acaba içsek mi
yok yok ya ben doğurup kurtulaym,ya da benim kızı fen dersinden muaf tutsunlar,anasının bilgisi yeter diye

ben yine geldim koca horul horul uyuyor ya olmadı sabah olur ne yapalım

kız kaldıraydın yaa acık dürtüp

apranax kreç alkali olabilir bak ben elazığda yaşıyorum suları kreçli hamile kalan arkadaşlarımda benm de oğlum oldu

cıkkks hamile değilim,benim klomende fos çıktı bacısı...sultanın bebeği gizemini koruyo

apranax kreç alkali olabilir bak ben elazığda yaşıyorum suları kreçli hamile kalan arkadaşlarımda benm de oğlum oldu

ne diyosuunnn,elazığa mı taşınsam acabaaa :44:

Acaba benimde igneden hemen sonrami catladi o yüzden kalmadim belkide

Sultan Allah mutlulugunuzu oğlan la taçlandirsin afiyet olsun maşallah
Bizde böyle seyler hiç kutlanmaz ancak basinin etini yersem hadi bi yemek yiyelim der oda sizinki gibi muzikli özel mekanlar olmaz bizim yerimizede eglenseydin

Az once acilden geldim kanlı ishal oldum sabah karnım agrıyor serum taktılar bir sürü ilaç verdi doktor iki taneside antibiyotik benim hamilelik marta kaldı ama iyi olursam pazartesi kadin dogumcudan randevu almıştım ya gideceğim yumlara baktıracagim

Çok geçmiş olsun senin sağlığın daha önemli iyileş olmadı martta denersin

Bende sipariş verdiğimde bizim kredi kartı yok erkek kardeşimden rica etmiştim bende demiştim kızın fen dersinden istemişler diye. Dün gecede ovulasyon testi sipariş ettirdim Abla diyor odamı kızın fen dersi için :) utana sıkıla zaten istemiştim.

Geçmis olsun canim benim ilaclarini duzenli al ihmal etme iyileste oyle yap denemeyi

Merhaba canim allaha sukur yavrularini sag salim kucagina almissin :) allah bizede nasip etsin. Sen hangi marka ovulasyon testini kullandin?

kızlarrrrrr azönce bebek meselesini eşimle konuştum telden güldüüü heyecanlandım dediiiiiiiiii ama tabi şuan düşünmüyorum belki yaza olmadı diğer yaza ama yöntem falan denemiycem daha öncede yazmıştım.üçüncü kızımda herşey denemiştim bunda rahat olacam son şansım ALLAHIM sağlıklı hayırlı evlatsa nasip et degilse olmasın.

geçen arkadaşım geldi iki kızı olan yöntem falan hiçibirşeyden haberi yok kızın oda sanırsam rastgele yapacak

Canim rabbim saglikli sihhatli vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Yakın bir arkadasim var 5 yil ugrastiktan sonra hamile kaldi oglu olacagini ogrendi havalara uçtu. Kocasi esimi arayip hava yapti hatta. Neyse cok sorunlu gebelik gecirdi. Oglu suan 1 yasinda ve 4 aylik bir bebek gibi.. cerrahpasa evleri oldu damak yarik bobrekler sorunlu idrar ve kalin bagirsak disarda ameliyat olmasi icin 10 kilo olmasi lazimmis daha 5 kilo yavrucak cok acı cekiyo ve beyinde de sorun var elinde oyuncak bile tutamiyor kari koca çok fena durumdalar. Yavrum cokta masum onu gordukce icim paramparca oluyor dua ediyorum iyilessin masum cocuk diye. Arkadasim bu aksam bizdeydi diyorki rabbim beni sinava tabi tuttu diyor o kadar ugrastim erkek bebek diye keske dorduz kizim olsaydi saglikli olsaydi diyor. Rabbime sukurler olsun saglikli evlatlarimiz var. Dogrumu yapiyoruz yanlistamiyiz bilemiyorum. Yuce mevlam hakkimizda hayirlisini versin dogru yoldan ayirmasin bizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…