- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.321
Ay apranxx çok güldüm.gerçekten ders için olsa nedir senin şu fen derslerinden çektiğin diycektim.önceki fen ödevi geldide aklıma
ben yine geldim koca horul horul uyuyor ya olmadı sabah olur ne yapalım
günaydın caniko
bizim kız 8. sınıfta..fen derslerinde işlediği konular bizimle birebir..yeni konuları ph...valla bak,bana diyo ki geçen akşam "anne limon alkali mi,çeşme suyunun ph ı kaçtır" dedim kızım ben ne bilirim unuttum gitti,kaç yıl geçti..amadedim şu çekmecelerden birinde ph metre vardı al da ölç,defterine yazarsın...çocuk şokkksanki mezura veriyorum çocuğa,her evde bulunması gereken bişeymiş gibi...
sonra araştırmaya devam ederken dediki,kireçte alkaliymiş,benim gözler parladıacaba içsek mi
yok yok ya ben doğurup kurtulaym,ya da benim kızı fen dersinden muaf tutsunlar,anasının bilgisi yeter diye
kız kaldıraydın yaa acık dürtüp
günaydın..hamiş oldunmu kız..
daha bende bişi yok..zaten bu ay hiçbişe yapamadık..hoş gecen ay klomenler her hafta dr kontrolu 3 yımırta oldu ama yine fos çıktım..
şahsultanın cinsiyet öğrendimi..
apranax kreç alkali olabilir bak ben elazığda yaşıyorum suları kreçli hamile kalan arkadaşlarımda benm de oğlum oldu
Ya ben içemiyorum o karbonatı çok kötü tadı var. Bende nette önce kaynar su ile çözün sonra soğuk su ile karıştırın için diye okumuştum birde öyle deneyeyim. Yoksa vaz geçicem midem kalkıyor.
Bence 6 gün çok fazla çünkü çok fazlasıda spermin hareketini düşürüyor. Yinede son karar senin
Bir arkadaş var çat iğnesi vurmuş ama olmamış ikinci ay tekrar denemiş sonra onunla birlikte ovulasyon testi kullanmış bakmışki çat iğnesi rağmen o iğneden 5-6 saat sonra çatlıyormuş. Ben Dr ozaman dedim yapalım diye ne kadar doğal olursa bizim için okadar iyi. Hem yumdan bir gün öncede yapılırsa kız diyorlar
Acaba benimde igneden hemen sonrami catladi o yüzden kalmadim belkide
Az once acilden geldim kanlı ishal oldum sabah karnım agrıyor serum taktılar bir sürü ilaç verdi doktor iki taneside antibiyotik benim hamilelik marta kaldı ama iyi olursam pazartesi kadin dogumcudan randevu almıştım ya gideceğim yumlara baktıracagim
bizim kız 8. sınıfta..fen derslerinde işlediği konular bizimle birebir..yeni konuları ph...valla bak,bana diyo ki geçen akşam "anne limon alkali mi,çeşme suyunun ph ı kaçtır" dedim kızım ben ne bilirim unuttum gitti,kaç yıl geçti..amadedim şu çekmecelerden birinde ph metre vardı al da ölç,defterine yazarsın...çocuk şokkksanki mezura veriyorum çocuğa,her evde bulunması gereken bişeymiş gibi...
sonra araştırmaya devam ederken dediki,kireçte alkaliymiş,benim gözler parladıacaba içsek mi
yok yok ya ben doğurup kurtulaym,ya da benim kızı fen dersinden muaf tutsunlar,anasının bilgisi yeter diye
kız kaldıraydın yaa acık dürtüp
Geçmis olsun canim benim ilaclarini duzenli al ihmal etme iyileste oyle yap denemeyiAz once acilden geldim kanlı ishal oldum sabah karnım agrıyor serum taktılar bir sürü ilaç verdi doktor iki taneside antibiyotik benim hamilelik marta kaldı ama iyi olursam pazartesi kadin dogumcudan randevu almıştım ya gideceğim yumlara baktıracagim
Merhaba arkadaşlar, belki hatırlayan olur. Ben eskilerdenim. Kısaca deneyimlerimi anlatmak istiyorum.
İlk bebeğime adetin 17. Günü tek ilişki ile hamile kaldım. Bebeğim erkekti. Fakat doğmasına bir kaç gün kala karnımda kaybettim yavrumu. ( o zamanlar adet döngüm 31 günde bir idi )
2. Bebeğime adet bitimden itibaren gün aşırı ilişki ile hamile kaldım. Bebeğim kız ve çok şükür sağlıcakla kucağıma aldım.
3. Deneme için Kıbrıs'a gittim. Hani şu yüzde yüz dedikleri yöntem. 1 embriyo oluştu, erkek bebekti fakat bebeğim tutulamadı hamile kalamadım. Hiç bir şey yüzde yüz değil anlayacağınız.
4. Bebeğime adetin 12. Günü sabahı ve 14. Günü akşamı ilişki ile hamile kaldım. Ovülasyon testinde 12. Günü öğlen çift çizgi çıkmıştı. 13. Günü yaptığım testte yine aynı koyulukta çift çizgi vardı. 14. Günü akşama doğru yaptığım testte silikleşme başlamıştı. O akşamda ilişki oldu işte. Ve ben hamile kaldım o ay. Bebeğim erkek. ( adet döngüm 28 günde bir oluyordu o zaman )
Çok şükür ilk oğlumu kaybettikten sonra Allah bana 1kız 1 erkek bebek nasip etti. Ne kadar şükretsem azdır. Bana göre yöntem diye bir şey yok. Psikolojik olarak etkilendiğimiz için bazı yöntemler deniyoruz. Aslında hepimiz de biliyoruz ki Allah ne isterse o olacak.
Allah en kısa zaman da gönlünüzün muradını verir inşallah. Dua edeceğim sizler için. Sevgiler...
Ya bu evim sensin filmi nasıl bir filmmis çok ağladım kızlar.
Canim rabbim saglikli sihhatli vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Yakın bir arkadasim var 5 yil ugrastiktan sonra hamile kaldi oglu olacagini ogrendi havalara uçtu. Kocasi esimi arayip hava yapti hatta. Neyse cok sorunlu gebelik gecirdi. Oglu suan 1 yasinda ve 4 aylik bir bebek gibi.. cerrahpasa evleri oldu damak yarik bobrekler sorunlu idrar ve kalin bagirsak disarda ameliyat olmasi icin 10 kilo olmasi lazimmis daha 5 kilo yavrucak cok acı cekiyo ve beyinde de sorun var elinde oyuncak bile tutamiyor kari koca çok fena durumdalar. Yavrum cokta masum onu gordukce icim paramparca oluyor dua ediyorum iyilessin masum cocuk diye. Arkadasim bu aksam bizdeydi diyorki rabbim beni sinava tabi tuttu diyor o kadar ugrastim erkek bebek diye keske dorduz kizim olsaydi saglikli olsaydi diyor. Rabbime sukurler olsun saglikli evlatlarimiz var. Dogrumu yapiyoruz yanlistamiyiz bilemiyorum. Yuce mevlam hakkimizda hayirlisini versin dogru yoldan ayirmasin bizleri.kızlarrrrrr azönce bebek meselesini eşimle konuştum telden güldüüü heyecanlandım dediiiiiiiiii ama tabi şuan düşünmüyorum belki yaza olmadı diğer yaza ama yöntem falan denemiycem daha öncede yazmıştım.üçüncü kızımda herşey denemiştim bunda rahat olacam son şansım ALLAHIM sağlıklı hayırlı evlatsa nasip et degilse olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?