Süper Anneler - 2011

Yok kızlar yok içemiyorum ben şunu içmeye kalktım istifra ettim meyva suyuna kattım onuda içemedim ya ne yapıcam ben. Akıl verin lütfennn

canım, sen karbonatlı içme suyunu. limonlu iç.

bol limonlu soda,
portakal suyu,
limonata,
nar suyu,
domates ve domates suyu....
limonlu yeşil çay
falan filan iç.
illaki karbonatlı su içmeye gerek yok.
diğerlerini hazırlamaktansa, suya döküp karıştırmak bana kolay geliyor. ondan en çok karbonatlı su tüketiyoırum.
diğerleri de aynı şey.
hepsi alkali yapıyor vücudu

Son düzenleme:

Birde evde kurutulmuş elma armut ve kayısı var onlarıda kaynayıp meyva suyu niyetine içsem olurmu?

canım 10. gun geç değil i bu bacı için yumu 11.gün filan çatlıyor

evet evet 10 gün geçmiş yalel için şimdi seni okuyunca geçmişe baktım,hep 12. gün eminim diyo yalel bacı...

8. gün başlanabilir testlere ama yinede ilk pozitifi 10.günden önce göremezz gibi geliyo bana...

Yok kızlar yok içemiyorum ben şunu içmeye kalktım istifra ettim meyva suyuna kattım onuda içemedim ya ne yapıcam ben. Akıl verin lütfennn

basta banada kötü gelmisti ama yudum yudum icmektense dik kafana pesinden agzina bir lokma birsey at.muz ye kuru kayisi incir ye.

tamam tamam... henüz 2. günüm, 2 gün daha sürer kanamam. sonra biter.
ama 10. gün çok oluyor bana.
12. günde çatlıyor benim yumyum 2-3 aydır kesin eminim. çatladıktan sonra keşfediyorum, kaçırıyorum. bu ay kaçırmıcam nasipse.
demekki 8. günde mi 2 kere yapmam lazım...
9. günde 3 kere yapıcam.
10. günde 4 kere yapıcam.
11 günde 4 kere yapıcam.
12. günde 5 kere yapıcam :)
hazırım :)))

canım şimdiden güne göre test sayısı döylemek zor,8. gün yapsan o gün yorumlarız bi daha yapıp yapmayacağını...hele bismillah 8. gün gelsin

hadi bakalim kolay gelsin bu ay sana.

Kızlar bende hem gülen yüz hemde diğer teste ne zaman başlamam lazım

basta banada kötü gelmisti ama yudum yudum icmektense dik kafana pesinden agzina bir lokma birsey at.muz ye kuru kayisi incir ye.

Bir şekilde halletmem lazım. Bu arada hayırlıccumalar. Akşam namazına 45 dakikakala dua etmeye başlayın RRabbim inşallah duaları geri çevirmez.

kıyamam içemezsen zorlama kendini,böyle olmaz...başka türlü dene...evde olsaydım limonlu suyun ph ını ölçecektim be...fazla ph kağıdın varsa ölçsene bi limonlu su,limonlu soda ve karbonatlı suyu...eğer aynı gibiyse limonlu su ya da soda içersin....
yada burda okumuştum,kocası takviye içmeyen hatunlar,almışlar kapsüllü aferin gibi ilaçlardan,içini boşaltıp takviyeleri koymuuşlar...sende içlerine karbonat koy 2 şer 2 şer yut,üstüne 2 bardak su,bitti gitti

Kız limonlu suyun ph si 2 çıktı. Limon asidik normalde. Yanlışmı ölçtüm

gijinj sen kaçıncı gündesin bacım?ben çok çabuk unutuyorum yaa,kendi reglimi bile not etmesem unutuyorum...yalelle karışmasın günlerin...sen arada hatırlat bacım kaçıncı günde olduğunu

gijinj sen kaçıncı gündesin bacım?ben çok çabuk unutuyorum yaa,kendi reglimi bile not etmesem unutuyorum...yalelle karışmasın günlerin...sen arada hatırlat bacım kaçıncı günde olduğunu

tablo olmayinca böyle oluyo iste herkesin bilgilerini takip edemiyoruz

Kız limonlu suyun ph si 2 çıktı. Limon asidik normalde. Yanlışmı ölçtüm

evet bence yanlış ölçtün şekercim.
ve bence, kuru meyveleri, kaynatma boş yere... posalarıyla beraber kütür kütür ye. hem daha kolay hem daha faydalı.

şimdi oturdum,
1 kase... ceviz-fındık-badem-kayısı-incir-hurma... hazırladım. yedim.
üstüne de muz yedim.
yeşil çay içiyorum.
bütün gün yiyip içmekten, başka işe bakamıyoru m:) kiloları alıyorum. ben ne ediyim? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…