- Emoji Skoru
- 581
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.041
canımgenelde artık folibiol yazıyor doktorlar ben kızımda folic plus kullanmıstım .düşen bebegimde de folibiol kullandım kac aydırda kullanıyorum b12 kullandım.coraspirin kullandım tabi benim kan pıhtılasma sorunum oldugu için zaten mecburum.ama doktor bi arkadastanda duydum folibiolu erkek bebek
Canim sagol sen naptin nasil Oldun bebikimiz nasil
gosterdimi seyini
Folibolmu forbiolmu? Tam ismi
kızlar günaydın diyeyim.valla rabbime sıgındım ve denedik dün akşam artık hayırlısı.gecen ayda bekledim umutla adet oldum şimdide denememiş gibi devam edicem artık rabbim nasip eder inş hepimize erkek evlat
angel denemen hayirli olsun.insallah gönlündeki olur.
canım folbiol 5 mg tablet
Slm kizlar amaliyatimi oldum cok sukur iyi huylu cikti tek tarafli tiroit alindi
Cuma kontrole gitcem insAllah hersey yolunda
Hepinizi opt
kizlar birsey soracam ben 3 aydan sonra folik asite gerek yok diye biliyodum o yüzden kafama göre 3 aydan sonra biraktim devam etsemiydim.
kızlar günaydın diyeyim.valla rabbime sıgındım ve denedik dün akşam artık hayırlısı.gecen ayda bekledim umutla adet oldum şimdide denememiş gibi devam edicem artık rabbim nasip eder inş hepimize erkek evlat
canımgenelde artık folibiol yazıyor doktorlar ben kızımda folic plus kullanmıstım .düşen bebegimde de folibiol kullandım kac aydırda kullanıyorum b12 kullandım.coraspirin kullandım tabi benim kan pıhtılasma sorunum oldugu için zaten mecburum.ama doktor bi arkadastanda duydum folibiolu erkek bebek
anam 2.cıyı dusunelı 1 yıl oldu daha gelecek..ben öyle 7 8 doğuramam kız 3 tane doğursam yeter hem çalış hem çocuk bak zor iş hemde yaş kemale erer 3 degör bak millet kaçar kaçar bakarım diyo,sen daha 2. yi düşünedur...
bacım bizmde olacak inşşşşkızlar çok moralim bozuk yaaa...mustafanın öldürülmesi çok etkiledi beni,atamıyorum aklımdan sahneyi...gitti fidan gibi oğlan...izlerken dedim,Allahım nolu benimde böyle yiğit bi şehzadem olsun....çok ağladım akşam çoookkk
ben kızımda 9 ay kullandım ama multıvıtamın tabletıydı içinde folik te vardıkizlar birsey soracam ben 3 aydan sonra folik asite gerek yok diye biliyodum o yüzden kafama göre 3 aydan sonra biraktim devam etsemiydim.
Hayırlısı inşallah erkegi tutturmussundur vajinal duş yaptinmi
Simdi 7 gece yusuf suresini oku
hayırlı olsun oğlusun göbüşüne konsun
olacağı varsa her türlü oluyor sen takma kafana şimdi dualrını et rabbime sığın....
öyle canım artık rabbim hayırlısını saglıklısını versin bide bi düşük yaptıktan sonra eşim zaten bu konuda abartıyorsun takma bu kadar kafana kaderimizde erkek evlat varsa olur diyor dün gecede nöbet degiştirince oldu deneme kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?