- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.021
sen türk kanalı izlemiyosun ya canım ondan....
şehzade mustafa yı diyorum,muhteşem yüzyıl...babası karısının dolduruşuyla oğlunu boğdurttu...içim yandı..gerçek yaşanmış olay...hem izledim hem ağladım
angel ve sibel naptiniz deneme oldumu?
erkeğin içeceği çinko var bildiğim...ya aslında karışık kimisi arginmax diyo,kimisi ayrı ayrı çinko e vitamini diyo...ben proxeed kullandım...benim yapacağımı söyliyeyim sana;yuma 1 hafta kala
sabak 1 çay kaşığı balla 1 çay kaşığı çakşır tozu,
öğlen proxeed,taze portakal suyuyla,
akşam keçiboynuzu suyu...
başka bişey yapmıycam çünkü biz bunlarla sperm hızını 25 ten 75 e çıkardık
günaydın cancağızımmmm
gribi atlatmaya calisiyorum.gece kücük kizim yüzünden rahat uyuyamiyorum gündüz pek sorun yok gece cocuk öksürmekten bitap düsüyo bazen öksürmekten kusuyo.ilac da veriyorum ama faydasi yok.kac gündür elma cayi papatya cayi hic fayda etmedi.dün gece artik kalktim taze zencefil rendeleyip keciboynuzu pekmeziyle verdim biraz uyuyabildi.birazda sabah verdim krese götürdüm.kötü üsüttü galiba.
Çok geçmiş olsun bu kuru öksürük uzun zaman geçmez. Ben sana çok basit birşey öneririm benim kızlara denediğimde mutlaka faydasını görüyorum. Bir yemek kaşığı bal içine yarım limon sık karıştır yedir bir kaç gün sabah akşam mutlaka faydasını görürsün
canim sagol.balida denedim olmadi.pekde kuru öksürük degil balgami cikaramadigi icin öksürürken kusuyo.ama gecer birkac güne.
kizlar birsey soracam ben 3 aydan sonra folik asite gerek yok diye biliyodum o yüzden kafama göre 3 aydan sonra biraktim devam etsemiydim.
Bir haftadamı bukadar yükseldi?
kızlar folicasit 2 çeşit biliyorsunuz...erkek bebek için folibol içilecek...folibol plus değil...çünkü onun içinde calsiyum var
Hadi bakalim allah insallah bir erkek bebek nasip eder ph dan cok yum.hazir bekliyorsa tuplerde ihtimal cok fazla bence iliski oncesi hafif bir duş yeterli bence cokta zorlamak dogrumu bilmem, herseyi yapayimda o gece olsun demek zor,biri olsa biri olmuyor phi yukselen yum.zamanını bulamiyor yok ritm tutmuyor yok koca yorgun falan hepsini denkgetirmek zor iş
hAklısın cnm hepımız ıcın hayırlısı...
çok gecmış olsun ii oklmana sevındım...
Geçmis olsun canim acil şifalar opuldun.
Geçmiş olsun gurbet. İyi olmana sevindim.
gurbetimmmm aldım faceden haberlerini,çok şükür atlatmışsın,ilaç bile kullanmayacakmışsıninşallah gerekte kalmaz...hadi bakalım toparlan 2-3 ay sonra yine yuvana dön deneme yapalım
gurbetim gecmis olsun iyi olmana cok sevindimhadi toparlanda gel aramiza.
canımgenelde artık folibiol yazıyor doktorlar ben kızımda folic plus kullanmıstım .düşen bebegimde de folibiol kullandım kac aydırda kullanıyorum b12 kullandım.coraspirin kullandım tabi benim kan pıhtılasma sorunum oldugu için zaten mecburum.ama doktor bi arkadastanda duydum folibiolu erkek bebekKız benimki baya folic asit beyaz kutuda o olmazmı?
Folik asit bir nevi vitamin özelliği taşır. Bebeğin sağlıklı doğası ve oluşabilecek sakatlık durumlarını engellemek amacıyla hamilelik sırasında yeterli miktarda alınmalıdır. Folik asit takviyesi döllenmeden 3-4 hafta kadar önce başlanırsa oldukça sağlıklı olacaktır. Folik asit kullanımını döllenmeyi takip eden 8 hafta boyunca kullanmalı ve bu dönemden sonra bırakmalısınız. Çünkü folik asit bebeğinizin beyin ve omuriliğinin bulunduğu nöral tüp adı verilen kanalın oluşması amacıyla alınır ve gebeliğin 8. haftasında bu oluşum tamamlanmış olacağından bu noktada kesmek doğru olacaktır.
gerek yok herhalde artık içmene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?