Süper Anneler - 2011

tamam simdi anladim bitmedimi daha o dizi yaa.

Bir haftadamı bukadar yükseldi?

Çok geçmiş olsun bu kuru öksürük uzun zaman geçmez. Ben sana çok basit birşey öneririm benim kızlara denediğimde mutlaka faydasını görüyorum. Bir yemek kaşığı bal içine yarım limon sık karıştır yedir bir kaç gün sabah akşam mutlaka faydasını görürsün

canim sagol.balida denedim olmadi.pekde kuru öksürük degil balgami cikaramadigi icin öksürürken kusuyo.ama gecer birkac güne.

kizlar birsey soracam ben 3 aydan sonra folik asite gerek yok diye biliyodum o yüzden kafama göre 3 aydan sonra biraktim devam etsemiydim.

Bir haftadamı bukadar yükseldi?

evet canım,sadece 1 hafta içti...test yaptırdık,sayı düşük çıktı...dr 1 ay sonra yine gelin dedi ama eşim ilaçları içmedi...yuma yakın yalvardım,nolur son hafta bari iç diye,7 gün içti...sonra teste gitti değer fırlamış..dr şok oldu...ondan 3 gün sonra bzizm denem oldu işte ama tutmadı

Folik asit bir nevi vitamin özelliği taşır. Bebeğin sağlıklı doğası ve oluşabilecek sakatlık durumlarını engellemek amacıyla hamilelik sırasında yeterli miktarda alınmalıdır. Folik asit takviyesi döllenmeden 3-4 hafta kadar önce başlanırsa oldukça sağlıklı olacaktır. Folik asit kullanımını döllenmeyi takip eden 8 hafta boyunca kullanmalı ve bu dönemden sonra bırakmalısınız. Çünkü folik asit bebeğinizin beyin ve omuriliğinin bulunduğu nöral tüp adı verilen kanalın oluşması amacıyla alınır ve gebeliğin 8. haftasında bu oluşum tamamlanmış olacağından bu noktada kesmek doğru olacaktır.

gerek yok herhalde artık içmene...

kızlar folicasit 2 çeşit biliyorsunuz...erkek bebek için folibol içilecek...folibol plus değil...çünkü onun içinde calsiyum var

Kızlar bu arada birşey öğrendim kaju fıstığı spermin hareketliliğini arttırıyormuş. Bizim içinde hareket çok önemli verin yesin kocalar. Benimki bir göbeklendi isyannn edecek en son

kızlar günaydın diyeyim.valla rabbime sıgındım ve denedik dün akşam artık hayırlısı.gecen ayda bekledim umutla adet oldum şimdide denememiş gibi devam edicem artık rabbim nasip eder inş hepimize erkek evlat

aynen öyle canım herseyi bi arada denk getirmek cok zor valla.artık bu ayda böyle 2 aydır hamile kalaıyorum şimdide belki dedim ama kısmet artık

hAklısın cnm hepımız ıcın hayırlısı...

çok gecmış olsun ii oklmana sevındım...

Geçmis olsun canim acil şifalar opuldun.

Geçmiş olsun gurbet. İyi olmana sevindim.

gurbetimmmm aldım faceden haberlerini,çok şükür atlatmışsın,ilaç bile kullanmayacakmışsın inşallah gerekte kalmaz...hadi bakalım toparlan 2-3 ay sonra yine yuvana dön deneme yapalım

Allah razi Olsen gonullerinizdeki kucaklarinizi doldursun insAllah

Kız benimki baya folic asit beyaz kutuda o olmazmı?
canımgenelde artık folibiol yazıyor doktorlar ben kızımda folic plus kullanmıstım .düşen bebegimde de folibiol kullandım kac aydırda kullanıyorum b12 kullandım.coraspirin kullandım tabi benim kan pıhtılasma sorunum oldugu için zaten mecburum.ama doktor bi arkadastanda duydum folibiolu erkek bebek

canim bende böyle biliyorum yinede kafama takilmisti iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…