- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.981
hAklısın cnm hepımız ıcın hayırlısı...Uzulme canim hayırlısı ben kac kere hazirlandim ve olmadi her seferinde diet yap doktora git igne ol bende biktim ama kismet diyelim vardir bundada bir hayir mevlam ne eylerse guzel eyler
Slm kizlar amaliyatimi oldum cok sukur iyi huylu cikti tek tarafli tiroit alindi
Cuma kontrole gitcem insAllah hersey yolunda
Hepinizi opt
İstanbulda olsam bende gelirdim:-D
O kadar para aliyolar bari duzgun davransalar
Bu arada face actim ama mail acamiyom boş zamanin olursa bana bi mail ac bacim cok ugrastim olmuyo hotmaili denedim gmaili denedim myneti denedim olmuyo artik yegenimin face den giricem
kızlar turnosal kağıdını nasıl kullancaz ve vucudun alkalı olduğunu nasıl anlıycaz...bılen varsa yazsın lutfen...
aynen canım birden karar vermek yanlis olur benin için gecmiste bir cok kisi beni gibi olup kizlari oldu psci orkidem mesela o yuzden daha iyihazirlanicam ve doktorada gitmicem kendim rakip etcem en guzeliSenin yerine ben rahatladim doktor bana catlamis hemen ilski dediği gün senin gibi yatana kadar icim icimi yedi acaba yapsammi diye ama en sonunda senin gibi risk almamaliyim dedim
Canim benim dene o zaman bakalim insallah olur bacimsın allah gonlune gore versin dua edicem senin icinkızlar ben cıkıyorum hakkımızda hayırlısı sibel görüşürüz yarın deneyecem artık kısmet rabbim anlıma yazdıysa erkek evlat olur.2 aydır zaten hamile kalamıyorum bakalım olacakmı hayırlısı dua edin kızlar
Geçmis olsun canim acil şifalar opuldun.Slm kizlar amaliyatimi oldum cok sukur iyi huylu cikti tek tarafli tiroit alindi
Hepinizi opt
Hadi bakalim allah insallah bir erkek bebek nasip eder ph dan cok yum.hazir bekliyorsa tuplerde ihtimal cok fazla bence iliski oncesi hafif bir duş yeterli bence cokta zorlamak dogrumu bilmem, herseyi yapayimda o gece olsun demek zor,biri olsa biri olmuyor phi yukselen yum.zamanını bulamiyor yok ritm tutmuyor yok koca yorgun falan hepsini denkgetirmek zor işvalla kısmet diyecem artık ben deneyecegim mecburen eşime nöbet degiştirdi bu yüzden bide ben gecen ay pikten sonra hemen yaptım tutmadı.düşük yaptıgımada siliklesince yaptım.artık yumurta catladıktan sonra 24 saat yasıyormusya belki y ler ulasır hemen artık rabbim büyük yoksa eşimle bozusacaz
Slm kizlar amaliyatimi oldum cok sukur iyi huylu cikti tek tarafli tiroit alindi
Hepinizi opt
Hepinizi opt
Genelde sağ canim kızımada sağdan kalmistim
konuyu açtım kızlar eşime birtanedaha bebişimiz olsunmu dedim adam resmen kükredierkek bebek sevdasından ölüp gidecem ben ya
angel sibel ne yaptınız kızlar??
Valla ben on tane doğuracak olsam eşim yok demez. Hani değil erkek için zaten çocuk olsun istiyor. Bazen diyorum bu sefer erkek olursa ta ilerde bizimle kalacak birde kız yaparız diye hatta ondan sonra yine bir erkek adam sevinçten göklere uçuyor. Gelde öldürme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?