- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.921
Ozel msj atamiyorum ben sibel bayoğlu yaz arat gizlim saklimmi var allah askina isteyen eklesin kizlar ağliyorun vallahi cok kotuyum suanOlur ekliyim ismini bilmiyorum. Özele yaz
Bacim mevlam biliyo kalbimi ben ona sığındım artık denicem insallah hakkimizda hayirlisi olsun off ağlıcam şu anda çok doluyum rabbim affetsin
Ozel msj atamiyorum ben sibel bayoğlu yaz arat gizlim saklimmi var allah askina isteyen eklesin kizlar ağliyorun vallahi cok kotuyum suan
kız senin dr un şeker gibiydi,hani 2 kere tahlil falan yaptıydı çatlamışmı diye,sen neden bıraktın ki onu...Yazdıklarınızı okuyamadım. Şimdi hastanedeyim erkek bebek istediğim için dr neredeyse dönecekti beni. Ya neden kimse kimsenin derdinden anlamıyor
eylülüm bunları hiç duymadım ama ben şu yusuf suresini diyorum yazsam da taşısam mı acaba diye,aklıma yatıyokızlar erkek bebek için yapılacak dualarla ilgili olarak şu sayfayı okuyun.daha önce bildiğiniz denenmiş olan varsa bizlere de söyleyin....
http://www.istikamet.eu/showthread....ASINI-İSTEYENLERİN-OKUYACAĞI-VE-YENİ-DOĞACAK-
ÇOCUKLARLA-ALAKALI-BAZI-DUALAR&p=298800
bacım senin çat olmuş geç kalmışsın,bence deneme,zaten tutmaz...kızlar cıldıracam yaa kocam nöbetci ve çizgi silikleşmeye basladı bi bakın kızlar şimdi kac saat sonra Eki Görüntüle 974807
sibelim yaa bitmiş olay...dün gece çatlamış bu yumoş,bu ayı es geç canım riske atma...hem kendini tanımış oldun bak...demekki 21 mm civarı çatlıyo seninki,dün kaçıncı günündüBacılarım acil bisey deyin drdaydim simdi ciktim catlama olmus dedi bu gece birlikte olun dedi dungece olmus buyuk ihtimal dedi. Ama ben emin degilim geç olmasın dr gitmeden öncede test yaptım çok silik bir cizgi var dun gece birliktelik olsa iyi olacaktı aslinda... kremsi akintim var ne diyosunuz
Sibel istanbuldaysan benim dr gel benim dr çok kişiye erkek bebek denemiş tutmuş. Bahçelievlerde dr düşünürsen bana haber ver.
kız senin dr un şeker gibiydi,hani 2 kere tahlil falan yaptıydı çatlamışmı diye,sen neden bıraktın ki onu...
eylülüm bunları hiç duymadım ama ben şu yusuf suresini diyorum yazsam da taşısam mı acaba diye,aklıma yatıyo
bacım senin çat olmuş geç kalmışsın,bence deneme,zaten tutmaz...
sibelim yaa bitmiş olay...dün gece çatlamış bu yumoş,bu ayı es geç canım riske atma...hem kendini tanımış oldun bak...demekki 21 mm civarı çatlıyo seninki,dün kaçıncı günündü
ve siklusun kaç
hee işte bu dr u diyorum,ne işin var başka dr daaa
Canim ekle simdi gizliligi kaldirdim arabada bir foto var profil fotosuSibel faceye gel bakım
Canım gittiğim yer özel zaten. Demekki özel olmazsa kimbilir ne dicekti. Medipol mega birde duydunmu hiç? Şuan en çok ilgi görülen hastane sözde ama ben değil bugün için öncedende gittiğim hiçbirşeyden memnun kalmadım, sırf yakın diye gidiyorum
Canim ekle simdi gizliligi kaldirdim arabada bir foto var profil fotosu
Bacım o kadın dr idi bu üroloji hani gidecektimya demiştim. Ne çabuk unuttun
Canim bende sali gunu oraya gidecegim nagihan hanima sen hangi doktora gittin neden memnun kalmadin bilgi verebilir misin canim?
Bos yere denemiyim bacim 0+12 olayina girdim zaten benim son adet tarihim 30 ocak bacim 12.gun saat 12 de 18mm olmustu iste dun gece dedim ya silik cizgi cikti diye demekki dun sabah bile olmus olabilir benim catlamaarkadaşlar,testle deneme yapacağınız ay,regl bitiminde haber verin,siklusu,kaç gün regl olduğunuzu,önceki aylarda kaçıncı gün çatlama olduğunu...hep beraber hesaplarız bakarız,14. günse çatlama mesela,11. gün teste başlayın hergün aynı saatte atın buraya ki öncesi sonrası yorumlayabilelim...mesela angelin pikten önceki eşitlikmi yoksa sonramı bilemedik,sonra bi daha yapmış ve silik...demekki çat dün gece olmuş...eğer 2 gün önce başlasaydık yorumlamaya bugün kaçmazdı,sibelinde öyle...
şahsen ben yumu kaçırdığım aylarda,tutmadığı aydan daha çok üzülüyorum...boş boş beklemek çok zor oluyo
Bos yere denemiyim bacim 0+12 olayina girdim zaten benim son adet tarihim 30 ocak bacim 12.gun saat 12 de 18mm olmustu iste dun gece dedim ya silik cizgi cikti diye demekki dun sabah bile olmus olabilir benim catlama
haaaaa valla bende diyom bu ne diyoayy çok mu kızdı ürolog :18: sende neden dedinki adama erkek bebek diye,çocuk olmuyo diycektin,sanki erkek bebeğe faydası olacak üroloğun...bi de niye terslerler hiç anlamam,bi saygı duyun dimi...neyse kabul ettimi evde testi
Ekledim mesaj da yazdım. Başkası çokarsa ayıp olacak
evet canim 28gunolabilir canım çünkü testin silikti..ama işte öncesini bilmediğimiz için yum yaklaşıyor sandık...ama kaçmış(( üzülme her işte bi hayır vardır unutma...önümüzdeki aya bomba gibi hazırlan....
bu gün 14. gün,21 mm de falan çatlamış bacım...senin siklus 28 gün mü
arkadaşlar,testle deneme yapacağınız ay,regl bitiminde haber verin,siklusu,kaç gün regl olduğunuzu,önceki aylarda kaçıncı gün çatlama olduğunu...hep beraber hesaplarız bakarız,14. günse çatlama mesela,11. gün teste başlayın hergün aynı saatte atın buraya ki öncesi sonrası yorumlayabilelim...mesela angelin pikten önceki eşitlikmi yoksa sonramı bilemedik,sonra bi daha yapmış ve silik...demekki çat dün gece olmuş...eğer 2 gün önce başlasaydık yorumlamaya bugün kaçmazdı,sibelinde öyle...
şahsen ben yumu kaçırdığım aylarda,tutmadığı aydan daha çok üzülüyorum...boş boş beklemek çok zor oluyo
Medipol megayamı geleceksin defnem Nagihan kadın dr mu
amanınnKız dedim durumu anlattım bizim embriyolar vs düşükler derken eski dr bana senin eşininerkek aspermleri kalitesiz olma ihtimali düşük demişti. Adam dediki yok öyle birşey normal yoldan 3 çocuğunuz olmuşsa bunu demek çok saçma olur. Zaten dedi sadece y spermi kalitesiz desek ozaman sperm kalitesi düşeceğinden normal kız bebek olmasında çok güç olur. Bunum sadece bir kısmını öğrenmek için tahlil var kan tahlili onda ise sadece y sperminde bazı hastalıkların olduğunu bulabiliriz. Tam olarak bakmak için bir bebek olacak onun üzerinden genetik çalışma olacak ozaman anlaşılır. Bana göre gerek yok ama içiniz rahat olsun diye yaptırın sperm testide istedim cinsel perhiz olması lazım cumartesi götürürüm ama oda koltuk altında vücut ısınında olmalı diye. Tabi bu kadar konuştuktan sonra erkek bebeğe neden ısrar ediyorsunuz ne güZel kızınız var türkiyede cinsiyet belirleme neden yasak hiç düşündünüzmü acaba. Yaw dedim türkiyede kerhaneler yasak değil ama erkek yada kız için tedavi görmek yasak bumu adalet ama içimden dedim. Sizde kusura bakmayın çok moralim bozuldu
Allah Allah kimlerden acabaaaaaMsj gelmedi canim 2 istek geldi ama :)
angelim senin 15. gün olmuş çatlama..ama saatini tek testle söyleyemeyiz...Allah büyük bu gece yapsan tutar belki ama risk olurmu dersen olur derim...ah işte neden atmazsın şu testleri 2 gün önceden...kısmetse öbür aya artık..canım ben 11 günden itibaren yaptım.dünkü testim cok koyuydu.bugünde sabah 11 de yaptım yine koyuydu sonra 3 de yaptım silikleşmeye baslamıstı zaten ondan öncekiler hep silikti.Eki Görüntüle 975051 Eki Görüntüle 975052 Eki Görüntüle 975053 29 gün üzerinden hesaplarsak gec kaldım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?