- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.861
Bacilar dr acil ameliyata girmis 4 te gel dedi off yaa catlicak yumos hersey ters gidiyo bu ayı ws geciyorum ben
valla bir şeyi çözemedik gitti elde var sıfır az önce bir arkadaşı gördüm hamile erkekmiş bir şey denedinizmi dedim hayır dedi biz çatladığı saate kadar araştırıyoruz.BUNU ASLA ÖGRENEMEYECEĞİZ ÇÜNKÜ HER KADIN FARKLI....kimi diyor 14.gün kaldım (ovu testiyle tabi) kimi 15. şaşırdım okumadığım bakmadığım yer kalmadı ne yapacaz biz yaaaçatlamaz merak etme ama sen yinede ağrına odaklan bak bakalım şiddetli ağrın olursa ve dr catlamıs derse bilki o zmn çatladı ....
valla bir şeyi çözemedik gitti elde var sıfır az önce bir arkadaşı gördüm hamile erkekmiş bir şey denedinizmi dedim hayır dedi biz çatladığı saate kadar araştırıyoruz.BUNU ASLA ÖGRENEMEYECEĞİZ ÇÜNKÜ HER KADIN FARKLI....kimi diyor 14.gün kaldım (ovu testiyle tabi) kimi 15. şaşırdım okumadığım bakmadığım yer kalmadı ne yapacaz biz yaaa
canım kalınan gun sabıt degıl zaten mesela ben bu ay 21.gun ovulasyon oldu düşükten sonra düzen değişti.tabiki her kadın farklı o yüzden temel amacımız ovulasyon gününü bulmak ve çtlama anını yakalayabilmek.stres yapmayıp kendimiz dinleyeceğiz testlerle vajinal sıvı takıbıyle doğru zmanı bulmaya çalışacağız...sonrasında da dua ile oğluşlara kavusacagız
hehee yazması kolay canım uygulamsı biraz zor biliyosun rabbım yardımcımız olsun
Vajinal sıvı da yok kupkuruyum. Nasıl olcak bilemiyorum artik hayirlısi
benimde geçen ay öyle oldu ama sebebini anlamadım üsttede yazdım canım ph için orgazm diyorlar ve ilşkiden yarım saat önce sadece sırınga yardımıyla karbonatlı su ama 3 kezmiş 3defa sırıngaya çekip orayı yıkıyorsun ben 2.3 gün önce ara ara yıkıyordum hata yapmışım şimdi ingiliz karbonatı içecem bağırsaklarım bozuk diye başlamadım daha ...orgazm kısa süre phı yükseltiyormuş ne kadar doğru bilemem he birde parmakla yapılıyrmuş karbonat ama onu denemedim ...çatladığında değişirmi bilmiyorum ki
Bacilar dr acil ameliyata girmis 4 te gel dedi off yaa catlicak yumos hersey ters gidiyo bu ayı ws geciyorum ben
hosgeldin senın ovulasyon yakın görünüyor canım 4 saat sonra tekrarla testini akşama var gibi halvet çünkü piki dün görmüşsün...
kaybın için üzüldüm allh bir daha yaşatmasın...
Tatlim bende hastaneye gittim ama ayni muameleyi gordum malesef ugrasmak istemiyolar ozele git gidebiluyosan
Siliklesincede hamiş kalan var ama mutlak bu gece olması lazım şansını dene ne zaman pik çıktı testlerdehoşbulduk canım valla aynen öyle şimdide saat 3 de yaptıgımı ekledim bi bakarsınız kızlar bu aksam kesin olması lazım sanırım
Evet canım gec kalma bence bu gece birliktelik olsun ben geciktim sanirimhoşbulduk canım valla aynen öyle şimdide saat 3 de yaptıgımı ekledim bi bakarsınız kızlar bu aksam kesin olması lazım sanırım
Hastane olmasın işte ozel muaynaneye gitCanım gittiğim yer özel zaten. Demekki özel olmazsa kimbilir ne dicekti. Medipol mega birde duydunmu hiç? Şuan en çok ilgi görülen hastane sözde ama ben değil bugün için öncedende gittiğim hiçbirşeyden memnun kalmadım, sırf yakın diye gidiyorum
Siliklesincede hamiş kalan var ama mutlak bu gece olması lazım şansını dene ne zaman pik çıktı testlerde
Evet canım gec kalma bence bu gece birliktelik olsun ben geciktim sanirim
Erkek bebek için uğraşıyorsun galiba yumurtan tüplere indi demek 24 saat yaşadığı için şansın var ben kremsi olayını geçen ay yaşadım yum.zamanı ama kalamadim imkanın varsa geceyi bekleme esin erken gelirse anam vakti gelince adamları bulamıyoruz ortadaBacılarım acil bisey deyin drdaydim simdi ciktim catlama olmus dedi bu gece birlikte olun dedi dungece olmus buyuk ihtimal dedi. Ama ben emin degilim geç olmasın dr gitmeden öncede test yaptım çok silik bir cizgi var dun gece birliktelik olsa iyi olacaktı aslinda... kremsi akintim var ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?