Süper Anneler - 2011

2013 sonu, 2014 başı..... berbat.
hep hasta hep hasta sıpam. bi türlü toparlayamadık kendimizi...
yavrum tiksindi artık ilaçlardan doğal olarak. ben de çok rahatsızım bu durumdan. yemekten çok ilaç aldı son aylarda sanki... üzülüyorum.

test almadım henüz, gg açık önümde.. ne alsam diye düşünüyorum. ne alayım bacım?

bak neye kızıyorum biliyomusun,sana değil sırf sözüm genele;
hem test yorumu istiyosun,sabah bakıyorum burdasın ama tek yorum yapmadan çıkıp gidiyosun..bi ses ver bacım,sabah test yaptın mı,akıntı ne durumda,dr a kaçta gideceksin...biz böyle yapmıyoruz yaa
bak sultan canlı yayın yapıyo dr dan,ben test atıyorum,eylül öyle,gijnijin raporları tam,herkes yaptığı şeyleri haber veriyo ama böyle olunca ister istemez kızıyorum..

yes I think so :)

Son düzenleme:
haha ben diyorum işte,bu oğlanlar doğsun gelinlere bi bilezik eksik takalım,manevi tazminat,bizi böyle üzdükleri beklettikleri için

valla ben, kızım doğduğunda kıyamadım pataklamaya..
oysa beni çok üzmüştü gelene kadar.

ama bu yeni gelecek olana kıyıcam valla.
bi gelsin sıpam, bi doğsun... ısırıktan geberticem o butlarını. hergün bi posta pataklıcam poposunu.

dediğin doğru, bi bilezik neki... bi set eksik takıcam geline :)

geldimmmmmm eee napiyoruz

ben hangi ov. testini almalıyım diye fikir alıyorum arkadaşım sizden..
gg açık önümde, seçmeye çalışıyorum.
bu ay sıkı çalışıcam nasipse.

bi de benim herifi göndericem sperm testine muhakkak.
regl olıyım bi, ertesi gün gidecek. gitmezse yatağa almıcam onu.

canim bazen beklemek gec kalmak demektir.doktora gidip doktorla ayrintili konusup cözüme ulassan daha saglikli olmazmi?

kk'da bugün bi sıkıntı mı var, bende mi bi sıkıntı var anlamadım. durup durup atıyor beni site dışına. sayfaları göremiyorum. bişeyler oluyor ama anlamadım ne olduğunu

apranaxxim profum ne güzel anlatmis eeee nerde test fotolari?

ya valla bana sorarsan laboquik zımbırtısı arada hatalı mal üretiyo...6-7 kere kullanmışlığım var..ilk3 ay falan iyiydi,tam tespit yapıyordu ama son aldığım 2 kutu bozuktu bence...50 li aldım 3.ve 4. denememi o 50 testle yaptım,hiç koyu çizgi yakalayamadım..2 ayda da...dedim herhalde yumoşlar kalitesiz...5.6. denemelerde 20 li 20 li başka sitelerden aldım aynı testi gayet iyiydi...son 2 ay için yine 50 li aldım ggden ama yine aynı sorunla karşılaştım...

bu durumda labo markası mı hatalı yoksa 50 li kutularda seri üretim hatası mı var çözemedim yaa

o zaman başka marka seçelim.
tükürükle yapılan testler nasıl sizce kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…