- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.681
Suanda telden giriyorum ama yatin pc den atarim test yapip bu arada az once ph cubugu geldi hemen yaptim asidik mavilikten eser yokaslında buraya resim atabilseydin iyiydi
Mavi beyaz bir kutusu vardı adini hatırlamıyorum 7.5 liraydi galiba ama doğru olcmedi yada ben yapamadim
Bisey değil canim
Doktor ne icin gel dedi yumurta takibimi yapıyor
Evet yum takibi yAptırdım. Bana bu dr erkek bebek için takip yaptığını söylediler bende eski dr bıraktım buna gittim tuttu bebeğim tek ilişki ile ama 5+3. İken düştü.nasip değilmişCanimcım sen doktora yum takibi yaptirmistin demi tutmamisti sanirim
kızlar kafam çok karışık kanamam olduğu günden beri doktor doktor geziyorum olduğum muayenin haddi var hesabı yok
ilk gittiğim hastanede gebelik kesesini gördüğünü söylemişti doktor ultrason keğıdını vermemişdi bi kaç saat sonra gittiğim hastanede görmemiş büyük ihtimalle dış gebelik demişti ardından gittiğim medikalpark dahil tüm doktorlar dış gebelikten şüpheleniyor çünki kese yok beta sonucum sürekli yükseliyor rahim içinde dış gebelik olgusuda göremiyorlar rahim dışında gelişmiş olabilir acil müdahele dediler dış gebelik geçirenler beni bilgi,ilendirsin panik halindeyim şuan
hastanede yatmam gerekiyordu fakat duramadım çıkıp eve geldim sürekli muayene kan verme hastane ortamı da acayip bunaltı bunun yanı sıra şöyle bir gelişmede oldu ilk gittiğim 3 hastanede özelde dahil rahimde bişey görememişlerdi keseye ait dün gece saat 12 suları doplere girdim sağ yumurtalığım yakınında siyah bişey gördüler bozulmuş kese veya dış gebelik olabilir dendi bende daha önce bunu görmedikleri için ve beta sonucu sürekli yükseldiği için acaba bu bebekmi diyorum geç oluşmuş olabirmii ayy yardım edin bu konuda tecrübesi olan bacılar
gelişmek üzere olan bir bebeğe zarar verebilirim endişeside içerisindeyim kafam allak bullak oldu
kanamamda hala devam ediyor
canım tam emin değilim ama orkidemde durum farklı oldu diye hatırlıyorum.Çünkü testi yapmakta geç kalmıştı sanırım ö yüzden gülen yüzü gördüğü günün önceki gününde de testyapasaydı belki gülen yüzü görebilirdi...o yüzden 36 saat onun için geç olmuş olabilir bn geçmişte böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum orkidemle ilgili sen bir oku istersen....Sultan çok güzel anlattın. Bir arkadaş bana gülen yüz ilk çıktığı gibi yapıpta oğlu olanda çok olmuş dedi. Orkidem gülen yüzden 36 saat sonra yapmış ve kızı olmuş. Çok geç kaldım dedi. Oysa gülen yüz sabah çıktıysa akşam akşam çıktıysa sabah olması en idealmiş. Ama seninde dediğin gibi herkeste aynı olmuyor. Orkidem bana sadece tek testle kalma bir kaç tane birden al uygula bakalım aynı anda çakışacakmı dedi. Bende gülen yüzle birlikte diğer kitlerdende almayı düşünüyorum ve herzamanki gibi yine tam net karar vermiş değilim. Sizce çokmu abartmış olurum?
prenses cok geçmiş olsun tekrardan dış gebelikle ilgili maalesef bir bilgim yok...allh yrdmcn olsun bacımkızlar kafam çok karışık kanamam olduğu günden beri doktor doktor geziyorum olduğum muayenin haddi var hesabı yok
ilk gittiğim hastanede gebelik kesesini gördüğünü söylemişti doktor ultrason keğıdını vermemişdi bi kaç saat sonra gittiğim hastanede görmemiş büyük ihtimalle dış gebelik demişti ardından gittiğim medikalpark dahil tüm doktorlar dış gebelikten şüpheleniyor çünki kese yok beta sonucum sürekli yükseliyor rahim içinde dış gebelik olgusuda göremiyorlar rahim dışında gelişmiş olabilir acil müdahele dediler dış gebelik geçirenler beni bilgi,ilendirsin panik halindeyim şuan
hastanede yatmam gerekiyordu fakat duramadım çıkıp eve geldim sürekli muayene kan verme hastane ortamı da acayip bunaltı bunun yanı sıra şöyle bir gelişmede oldu ilk gittiğim 3 hastanede özelde dahil rahimde bişey görememişlerdi keseye ait dün gece saat 12 suları doplere girdim sağ yumurtalığım yakınında siyah bişey gördüler bozulmuş kese veya dış gebelik olabilir dendi bende daha önce bunu görmedikleri için ve beta sonucu sürekli yükseldiği için acaba bu bebekmi diyorum geç oluşmuş olabirmii ayy yardım edin bu konuda tecrübesi olan bacılar
gelişmek üzere olan bir bebeğe zarar verebilirim endişeside içerisindeyim kafam allak bullak oldu
kanamamda hala devam ediyor
yaptın mı test sibel durum ne?Bacilar testi yaptim silik ikinci ciktı çok net degil bilenler bi cvp yazsin diger testi ne zaman yapiyim kacirmakta istemiyorum. Dr yarin aksam uzeri gel dedi sabahtan gitsemmi acaba kendim sorup kendim cvpliyomusun gibi oldu biraz :) bi elatin bacilar deneyimlisiniz huhuu
gijnij yazdığını masal gibi okudumonlarca erkek aynı kız için savaşıyorlar ama kız sadece birine yüz veriyo...
aahh ahh benim kız çok namuslu canım hiiiççç kimseciklere yüz vermiyo
Bence ovulasyon testini en az 3 ay önceden başlamak lazımki yumurta tam olarak nr zaman çatlıyor ne zaman akıntı geliyor çizgiler vs bunu çözmek için. Sen hiç yaptınmı önceden yaptıysan ve bilip değerlendirebiliyorsan yap.
canim iste problem orda.gülenyüz ekranda iki gün gözüküyo,bu iki gün icerisinde yumurta catliyo. ama bu kisiden kisiye degisiyor.iste cözemedigimiz olay bu gülenyüzden kac saat sonra yumurta catliyo.kimi gülenyüzü gördügü an iliski deniyo kimi 12 saat sonra kimi 24 kimi 36 saat.bu o ayki yumurtanin olgunluguna ve kisiye göre degisiyor bence.o yüzden testin üstünde iki gün iliski diyor cünkü gülenyüz hamile kalinabilecek en yüksek günleri gösteriyo.iste biz tam yumurta catlama anini yakalamaya calistigimiz icin zor.ben kac aydir catlamayi kacirdim hep 35-36 saat bekledim. megerse benim yumurta daha erken catliyomus o yüzden son ay iliskiyi erken yaptim tuttu.kiz erkek farketmez diyenler icin gülenyüz ciktigi andan itibaren hamile kalma ihtimali cok yüksek.
ben 7 ay falan kullandim.iki kizim var birde oglum olmasini istedigim icin hep ilk gülenyüzü gördükten sonra 35-36 saat bekledim ama her ay gec kaldigimi farkettim.son ay isi iyice ciddiye aldim hatta topikte ayrintili paylastim.son ay ilk gülenyüzden 24 saat sonra iliski oldu ama son ay iki iliski denedim ikinci iliski ilk gülenyüzden 33 saat sonra oldu.yumurtlamanin olgunlasma hizi her ay degisiyo belkide.benim son ay ilk iliskidemi yoksa ikinci iliskidemi tuttu bilmiyorum.en önemlisi gülenyüzün ilk ciktigi ani yakalamak.uzun anlattim bildiklerimi daha dogrusu yasadiklarimi paylasmak icin.
gijnij yazdığını masal gibi okudumonlarca erkek aynı kız için savaşıyorlar ama kız sadece birine yüz veriyo...
ooooo kimleri görüyorum,yalel hanımmmmm hoşgeldiniz efenim
nerdesin kız sen günlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?