Süper Anneler - 2011

Turnusol kağıdı aldım onunla ölüyorum. gg dan almıştım birtek orada bulabildim

Ya bir saat kahvaltıya gittim ne çok yazmışınız. Kız uludağa çıkarız valla ben çok seviyorum orayı ve tarihi çınarı. Bu arada ben şu vajinal kremi gece okudum biraz pek aklıma yatmadı. Genel olarak iyi şeyler yazmamışlar hatta kimisi son kullanma tarihi geçmiş leri satmışlar vs çok karışık bir durumdu.

Turnusol kağıdı aldım onunla ölüyorum. gg dan almıştım birtek orada bulabildim

gjnij hoş geldin canım,turnusol kağıdı yerine ph ölçen kağıtlardan alsan daha iyi olur canım.Ph ölçen kağıtlar sarı renkli oluyor ve kağıdın aldığı renge göre ph ın kaç olduğu gösteriliyor.Renk skalası ve ph değerleri var yanında.Tıurnusolla ölçersin ama ph değerini bilemezsin.gg de o da satılıyor ph kağıdı diye arasan bulursun canım.

Canım benim hoş bulduk. Rabbim inşallah seninde gönlüne göre versin. Ben ondanda aldım önüme gelen herşeyi ölçüyorum. Banada sarısı daha iyi geldi. Kırmızı olan sanki çok daha zor renk değişiyor yoksa banamı öyle geldi anlamadım.

Kesinlikle sarısı daha iyi canım.Bak ph yumurtlama döneminde ve orgazm olduğunda çok yükselir.Benim bu ayki denememde ph kağıdı yemyeşildi koyu yeşil 9 a yakındı...Yumurtlama akıntısını ölçtüğümfde.Diyetin çok etkisi var.Bol bol soğuk limonlu yeşil çay ve yüzde yüz elma sulaerından iç ph ı fırlatıyor.

Bizim arıtma suyu ph si 5 onu içmiyorum artık. Yeşil çay hiç içemiyorum tadı bana çok kötü geliyor. Soğukmu içsek daha iyi? Birde karbonatlı su içmeyin dedim o dahada kötü birşeydi şimdi ph si yüksek hazır su bulmamlazım. Saka baya yyüksekmiş dedilerde hangi markette var acaba?

hanımlar benim iki oğlum var ve sunu diyebilirim eşinizin neye daha yatkın olduğu çok önemli yani erkek bebeğe yatkınsa oğlunuzun olma olasılığı daha fazla kıza yatkınsa kızınızın olma olasılıgı birde stres erkeklerin yasamı sıkıntılı stresliyse ve zayıflarsa beslenmelerine dikkat etmiyorlarsa kızları olma olasılıgı fazla oluyor tabi bu olasılıgı arttırıyor yüzde yüz demiyorum.birde ben iki oğluma hamile kaldığımda da önce ben orgazım oldum sonra eşim bu tezde bende uyuyor...

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz neye göre erkeğin yatkın olması önemli canım? bir takvime vs mi?

genetik olarak mesela ailesinde erkek çocuk fazlaysa benim eşim üç erkek kardeş kaynımda benim gibi 2 oğlu var ailede kız cocuk çok az zaten benim ilk çocuğumda bile erkek olucağını hissetmiştim kızım olmasını çok isterdim kendimce yöntemlerde denedim ama sonuç yine erkek

Benim eşim 3 erkek abisi 3 erkek Kardeşi 2 erkek ama bizde 3 kız bizde neye tutmuyor bu tez. Yahu benimkinde niye kıza yatkın. Şansım olsa anamdan oğlan doğardım

ay ne güzeeelll keşke bizde toplanabilsek,süper bişey olurdu..günler sürerdi bizim sohbetimiz

bu ay gitmiycem dr a falan o kadar gıcık oldum herşeye...içimde neler olup bitiyo en küçük bi tahminim bile yok çatlasaydı en azından akıntı değişirdi,ne bileyim yaaa çatlamadı herhalde...ayrıca kist olsa adet gecikiyo ve sancı yapıyomuş,dr un vereceği şeyde ya beklemek 1 ay ya da doğum kontrol hapı...yalelcim bacım o kadar bıktım ki sıtkım sıyrıldı dr falan,bu ay gerçekten saldım,ne olcaksa olsun...

aslında bizde en başından diğerleri gibi şu testleri hergün aynı saatte bi tane yapsaydık yeterdi,saatini buldukta noldu sanki...ilk pozitifte değil ikincide yapmak mantıklı,benim kadın doğumcuda aynı şeyi söyledi iki gece üstüste diye..

kızlar,
preseed miydi neydi.. o jele karbonat karıştırıp kullanmak meselesine ne diyorsunuz?

kızzzz sakınnnn yakar kavurursun pupuşu Allah muhafaza lazım onlar bize daha

kizz bu gidisle sen bu ay hamile kalacan galiba.
sultanımmmmmm ağzın bal yesin, tosun oğlun gelsin inşaAllah emiiiiiiii

aybalam hoşgeldin,ay kaybolmayın artık yaa,bak ben kendi kendime depresyona gireyim dedim sokmadınız ağız tadıyla hemen çıktım,gitmeyin bi daha
deneme bu ay gün aşırı başladık 10. güne kadar.o gün çok sancım oldu deneme sırasında korktum ara verdim,hadi dedim ara vermişken perhiz olsun yumu bekliyeyim yum mum gelmedi dün gece 15. gün oldu son halvet...artık Allah ne verdiyse yarın akşam gene,regle kadar gün aşırı devam bacım

yaaa ama bu haksizlik yaaa bulusun,yeyin icin bakalim bizde burda dinleriz sizi.zaten sabah bulanti kusma oluyo bak kusarim baaaakkk
kusmaaa kıyamammm uludağdan sana geçeriz almanyaya

canım ne sen sor ne ben söylimm kimseden çekmedim şu dr lardan çektiğim kadar...birinde 3 yum vardı biri solda ikisi sağda,soldaki 19 mm de çatladı sağdakiler çatlamadı küçüldü,birinde tek yumurta solda yine 19mm de iğne yaptık 41 saat sonra deneme oldu tutmadı,benim yumoşlar öyle 20 lere kadar büyümüyo malesef

Apranaxx nerde ? özletti kendini...Gel bacım özlettin.

az önce burdaydi.

kızlar hiç karşılaşamıyoruz ama bu 15 tatil çok ,ev dolu,pc birinde tablet birinde...bana kalmıyo ki,hadi diyorum sıkmayayım çocukları ama yetti

kızlar sorum size; cevap yazan ilk oğlanı doğursun inşallah
bunca aydır hep bi belirti yaşadım,göğüs ağrısı,bel ağrısı,kasık batması vs vs...bu ilk defa başıma geliyo,göğüs uçları inanılmaz acıyo,iri iri oldular ama sadece uçları...klomenin yan etkisi mi bu,yumurtlama gününe yakın diyemi oluyo acaba kızlar,bornoza bile tahammül edemedim o derece acıyolar...bileniniz duyanınız var mı :119:

gijnij canım yeşilçayı soğuk ve bol limonlu içersen ph ı çok yülkseltir,saka su icmalisin bulamazsan karbonatlı su içmelisin canım,suyun içine eczaneden İngiliz karbonatı alıp onu atacaksın.SAkayı büyük marketlerin hepsinde bulursun canım,gerçi pınarın da ph ı yüksek 8.14 onun ph ı da,pınar da içebilirsin.

ApranaXIM AMİN DUAN İÇİN ,İLK BEN DOĞURAYIM İŞALLAH TABİ ŞAHSULTANDAN SONRA:))Canımcığım bewnim test günüm de pazar aynı belirtiler bende de var,hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok çok benziyormuş.Sabırla bekleyeceğiz canım.Klomen ve çat iğnesi de aynı belirtilere yol açabiliyor canım tecrübeyle sabittir...

Canım seni eski topiten tanıyorum,Allah evlatlarını bağışlasın.Canım benim eşimin 3 erkek 3 kız kardeşi var,ablalarının oğlu var bir ablasının 2 kız 1 oğlu var,diğer erkek kardeşlerişnin 2 oğlu var ,diğerinin bir kız bir erkek...bu durumda benim eşim neye yatkın oluyor? yarı yarıya mı?

Son düzenleme:

Apranaxım,kaybolmam canımcım artık bir aileyiz,gitmem bir yere hep desteğiz Rabbimin nizniyle.Geçmiş okumaya mecburdum canım kafama takılan bazı şeyleri aydınlatmam lazımdı,sonunda bitirdimnCanım 19 mm iken yumoşun çart iğnesinin o gün yapılıp 30 ile 38.saatler ararsı,yani en erken 30 en geç 38. saate kadar ilişki olması gerekiyor.Ama gülüm sen erkek istemiyor musun? neden sürekli deneme yaptın onu anlamadım.Çat iğnesinin ertesi gün ve onun ertesi gün ilişki yeter.Ya da ovalüsyon testinde çift çizgiyi gördüğün gün ve onun ertesi gün yeterli onu anlamadım neden sürekli deneme??

kız aybalam ne hep denemesi 9 aydır tek ilişki deniyorum ben,karışıklık oldu herhalde...ben özet geçtim sana...iğne olduğum ay 5-6 gün perhizle iğneden 41 saat sonra oldu deneme tek sefer,kociş yoktu mecbur o saate kaldı,ama 36 da çatlasa bile henüz 4-5 saatlik taze köy yumurtasıydı benimki ama kısmet değilmiş olmadı...
ovu testleriyle denedim nerdeyse her ay...ve hep silikleşmeden hemen sonra oldu deneme yine perhizle tek ilişki...akıntı ve sancıyla onaylamıştım hep çatlamayı ama yine olmadı...
ilk defa bu ay salladım yöntem işini görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…