- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.861
bugün apranaxın yumyum günü olması lazımdı..
ses soluk duyamadık kendisinden. ne iş ne ayak?
nerde bu gacı acep?
halvette midir? yumyum yakalanmış mıdır? neden bilgi vermemektedir acaba? :26:
bende gelicem sizinle uludaga yaa, bi ses edin 1 saate ordayimİstanbula gelirsen görüşürüz kız. Bende bursaya çok geliyorum seninle olmazsa bir uludağa çıkar ordan phsi yüksek su içeriz :))
Ayak mayak yok kiiiiiiz.aksam oldu halvet ama daha yumos catlamadi ne akinti var nede sanci.klomende bi halta yaramadi.sanciyi daha yogun hissetmis hep kullananlar ama bende tik yok bacineyse ettik duamizi kildik namazimizi girdik halvete.eger sanci olursa gene etcem
bende gelicem sizinle uludaga yaa, bi ses edin 1 saate ordayim
kızlar aldı beni bir panik şuan ellerim titriyor inşallah bu erkek olur ne olur dua edin kocamdan bile önce size haber veriyorum sanırım hamileyiiim testim poztf çıktı:18: :18:
Kizlar nasilsiniz... genellikle yazdiklarinizi iki dakka okuyorum ama yazamiyorum... hem telden zor oluyo pc yi acmak istemiyorum... hemde okadar Yazacagim sey oluyoki useniyorum galiba... nerden baslaasaaaammm... ilk once sultan insallah senin oglun olacak bunu yurekten diliyorum iki kizdan sonra bide oglusu tat arkadasim... ve prensesxx hayirli olsun insallah gonlundeki erkek evladina kavusursun... apranxxx bacim valla aklima her dustugunde dua ediyorum sanada... topac gibi bir oglun olur insaallahh.... gijnij en cokta sana dua ediyorum Rabbim erkek evlatla yuzunu guldursun insallah... ve yalel,defnem,eylul,olvido,hanzade... Allahim sizinde gonlunuzdekileri versin en hayirli zamanda... ben iyiyim bi yaramazlik yok kizimla evde oyalaniyoruz... arada kaynana anne var Allahtanda gidip kafa dagitiyoruz biraz... cocukta bunalmiyo evde... optum hepinizi arkadaslar Allah a emanet olun... bi sozle veda edeyim :)) YAPRAKSIZ KALDIN DIYE GOVDENI KESTIRME.. ZIRA BU ISIN BAHARI VAR.. HZ. PIR-I RUMI
Ayak mayak yok kiiiiiiz.aksam oldu halvet ama daha yumos catlamadi ne akinti var nede sanci.klomende bi halta yaramadi.sanciyi daha yogun hissetmis hep kullananlar ama bende tik yok bacineyse ettik duamizi kildik namazimizi girdik halvete.eger sanci olursa gene etcem
bende gelicem sizinle uludaga yaa, bi ses edin 1 saate ordayim
Arkadaşlar nerdeyse 1 ay boyunca geçmişteydim ve okuyup bitirdim.Sizleri özledim tekrar aranızdayım:))Apranaxım nasılsın canım?DEneme olmadı sanırım?
Şahımsultanım bebişin cinsiyeti belli olmamış sanırım,hayırlısı olsun merakla bekliyoruz.
Diğer arkadaşlar henüz tanışmıyoruz sizlere de merhaba,Allah gönlünüzdekileri hayırlısıyla versin işallah amin.
Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?
şu topiği okuyordum az önce...
çift çizgiyi gördükten sonra, ertesi gün ve sonraki gün ilişki yapıp.... yani çift çizgiden sonraki günle ertesi gün, iki ilişkiyle hamile kalanlarda, genelde erkek bebek çıkmış ortaya.
yaaa ama bu haksizlik yaaa bulusun,yeyin icin bakalim bizde burdadinleriz sizi.zaten sabah bulanti kusma oluyo bak kusarim baaaakkk
merhaba basladinmi canim gülenyüze?
merhaba basladinmi canim gülenyüze?
Geçmedi mi canım bulantıların???
hahahah kus kus..
keşke hamiş kalsak da biz de kussak...
kızlar ben kaçtım.
akşama görüşürüz nasipse.
bugün, annemin doktor günü, hazırlanıp çıkmam lazım hemen. geç kaldım bile hatta.
öptüm hepinizi....
bnden bu ay geçti, yarışmadaki arkadaşlara başarılar dilerim :)
önümüzdeki ay, korkun benden. testler elinizde olacak, yorumsuz ve talimatsız bırakırsanız, küserim çok, ona göre.
haydi başbaş..... akşam görüşürüz
gecti canim arada sabahlari kusuyorum bir kere sonra yine normal hayata devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?