Süper Anneler - 2011

bugün apranaxın yumyum günü olması lazımdı..
ses soluk duyamadık kendisinden. ne iş ne ayak?

nerde bu gacı acep?
halvette midir? yumyum yakalanmış mıdır? neden bilgi vermemektedir acaba? :26:

Ayak mayak yok kiiiiiiz.aksam oldu halvet ama daha yumos catlamadi ne akinti var nede sanci.klomende bi halta yaramadi.sanciyi daha yogun hissetmis hep kullananlar ama bende tik yok baci neyse ettik duamizi kildik namazimizi girdik halvete.eger sanci olursa gene etcem

e günündü aslında, neden çatlamadı bu.
yarın da çatladığını hissetmezsen doktora git apranax, bi göster. kist mist olmasın allah korusn. haptan mı böyle oldun acaba
ya da çatladı da hissedemedin mi acaba?

bende gelicem sizinle uludaga yaa, bi ses edin 1 saate ordayim

gidioz hemen gel :)))

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?
şu topiği okuyordum az önce...

çift çizgiyi gördükten sonra, ertesi gün ve sonraki gün ilişki yapıp.... yani çift çizgiden sonraki günle ertesi gün, iki ilişkiyle hamile kalanlarda, genelde erkek bebek çıkmış ortaya.

canim sagol dualarin icin.

kizz bu gidisle sen bu ay hamile kalacan galiba.

Arkadaşlar nerdeyse 1 ay boyunca geçmişteydim ve okuyup bitirdim.Sizleri özledim tekrar aranızdayım:))Apranaxım nasılsın canım?DEneme olmadı sanırım?
Şahımsultanım bebişin cinsiyeti belli olmamış sanırım,hayırlısı olsun merakla bekliyoruz.
Diğer arkadaşlar henüz tanışmıyoruz sizlere de merhaba,Allah gönlünüzdekileri hayırlısıyla versin işallah amin.

merhaba basladinmi canim gülenyüze?

Bunu ben de duydum Yalelcim,hatta hatırlıyor musun eski konularda bilge adlı bir arkadaşımız vardı,o da söylemişti bunu...BU durumda erkeğe cinsel perhiz foss çıkmış oluyor canım.Mesela benim amcamın gelini evlendiği ay hamile kaldı,yine bazı tyanıdıklar öyle evlendiği ay hamile kaldı ve oğulları oldu.EE Yeni evliyken de sık sık ilişki olduğuna göre,bu tez de çok doğru değil.Ayrıca yaptığım bir araştırmada bir kaç günlük cinsel perhizin sperm sayısını artırdığını ama hızını yavaşlattığını öğrendim.Sayıdan çok hız önemliymiş erkek bebek için...Ayrıca perhizde sadece y ler çoğalmıyor ki x ler de çoğalıyor,sayıları eşit olduğuna göre perhiz çok da şans artırmıyor bence.

merhaba basladinmi canim gülenyüze?

Şahım ben 2.5 aylık diyet,eş ve kendime takviye sonrası 10 gün önce ilk denememi yaptım,bekliyorum.Gülenyüzün çıktığı ve çift çizginin hafif silikleşmeye başladığı gece oldu deneme...Pazar günü test günüm,eğer hamileysem sizinle paylaşacağım yaptıklarımı canım.
Apranaxım kasık ağrımla uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntım birlikte geldi,sen de neden olmadı acaba? Bana kaç yumun olduğunu ve mm olarak büyüklüklerini söyler m isin gülüm?

kızlar ben kaçtım.
akşama görüşürüz nasipse.
bugün, annemin doktor günü, hazırlanıp çıkmam lazım hemen. geç kaldım bile hatta.

öptüm hepinizi....
bnden bu ay geçti, yarışmadaki arkadaşlara başarılar dilerim :)
önümüzdeki ay, korkun benden. testler elinizde olacak, yorumsuz ve talimatsız bırakırsanız, küserim çok, ona göre.

haydi başbaş..... akşam görüşürüz

Sen al testlerini yardımcı oluruz canım elimizden geldiğince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…