- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.841
Ayy canım çok sevindim inşallah bir erkek bebeğin olur ama önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat Allah evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah ovi.testi yapmistin dimi senkızlar aldı beni bir panik şuan ellerim titriyor inşallah bu erkek olur ne olur dua edin kocamdan bile önce size haber veriyorum sanırım hamileyiiim testim poztf çıktı:18: :18:
evet evet.
bizde akvaryum var, onun ph ölçeri var. onunla ölçmüştüm hemen hemen bulduğum her sodayı. en yüksek ph kızılaydaydı
benim kızım..
öğlende çatlamış olan yumurta ile, gece 23:00 gibi gerçekleşen ilişki neticesinde meydana geldi canım.
yumyumdan 11-12 saat sonraki ilişki.. yani.
ovulasyon+12 canım :)
yani ovulasyondan sonraki 12. saat..
yaa kafayı sıyırıcam ben yaaaaaaaaaaaaaa
kız apranax,siz demiyonuz mu? silkleşince, 24 saat sonra yumyum çatlar diye
allahım yarabbim.. kafayı yicem
önümüzdeki ay, ortadan kaybolma bak, yapışıcam yakana!
ilişki milişki olmadı şekercim, o+12 olmadı ama, O-30 olduysa, bilemiyorum. 30 saat evvelki sperm içerde çalışmaz heralde. artık yaşasa bile, sanmam işlevsel olacağını.
neyse... önümüzdeki aya kaldım ben
APRANAX ve ŞAH SULTAN... bana bakın kızlar... bi kaybolun bak, çok fena arar bulurum ben :)
şubatta, testler benden, yorumlar ve komutlar sizden.
çok geçmiş olsun gurbetçim
kız bende de yok akıntı. deli olcam ya...
teeee nerelerimden zorla alıp bakıyorum, bi mıncık kadar akıntıyı.
ben mayısa kadar denemedeyim, tutmazsa, bırakıyorum bu işleri.
mayıstan itibaren vazgeçiyorum beek mebek işlerinden. kalıcam tek çocukla.
ben de salmıştım, valla her geceyle devam ediyorduk ne güzel..
birden burda aklım karıştı... yumyum vaktimi kaçırdım kendi kendime...
ya ben salak mıyım neyim ya... tam vaktini göz göre göre kaçırdım ben ya...
ya sabır allahım ya....
canım geliyorum ama hep bu vakitler oluyor..temizlik işine giriştim ,evde oluncada kız var durmuyor birde inan ancak vaktım oluyor ama okuyorum sizleri....eylülüm karneleri verip tatile girdin tadini cikartiyosun degilmi?ugradigin yok topige.
Canım tebrik ederim. İnşallah Rabbim sağlıklı salih uzun ömürlü güzel bir erkek evlat olarak nasip etsin inşallah.kızlar aldı beni bir panik şuan ellerim titriyor inşallah bu erkek olur ne olur dua edin kocamdan bile önce size haber veriyorum sanırım hamileyiiim testim poztf çıktı:18: :18:
Canım ya çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim seninde bizimde hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bu arada söz çok güzelKizlar nasilsiniz... genellikle yazdiklarinizi iki dakka okuyorum ama yazamiyorum... hem telden zor oluyo pc yi acmak istemiyorum... hemde okadar Yazacagim sey oluyoki useniyorum galiba... nerden baslaasaaaammm... ilk once sultan insallah senin oglun olacak bunu yurekten diliyorum iki kizdan sonra bide oglusu tat arkadasim... ve prensesxx hayirli olsun insallah gonlundeki erkek evladina kavusursun... apranxxx bacim valla aklima her dustugunde dua ediyorum sanada... topac gibi bir oglun olur insaallahh.... gijnij en cokta sana dua ediyorum Rabbim erkek evlatla yuzunu guldursun insallah... ve yalel,defnem,eylul,olvido,hanzade... Allahim sizinde gonlunuzdekileri versin en hayirli zamanda... ben iyiyim bi yaramazlik yok kizimla evde oyalaniyoruz... arada kaynana anne var Allahtanda gidip kafa dagitiyoruz biraz... cocukta bunalmiyo evde... optum hepinizi arkadaslar Allah a emanet olun... bi sozle veda edeyim :)) YAPRAKSIZ KALDIN DIYE GOVDENI KESTIRME.. ZIRA BU ISIN BAHARI VAR.. HZ. PIR-I RUMI
kızlar aldı beni bir panik şuan ellerim titriyor inşallah bu erkek olur ne olur dua edin kocamdan bile önce size haber veriyorum sanırım hamileyiiim testim poztf çıktı:18: :18:
tebrikler prenses oğlusun gelsin inşşş
Kizlar nasilsiniz... genellikle yazdiklarinizi iki dakka okuyorum ama yazamiyorum... hem telden zor oluyo pc yi acmak istemiyorum... hemde okadar Yazacagim sey oluyoki useniyorum galiba... nerden baslaasaaaammm... ilk once sultan insallah senin oglun olacak bunu yurekten diliyorum iki kizdan sonra bide oglusu tat arkadasim... ve prensesxx hayirli olsun insallah gonlundeki erkek evladina kavusursun... apranxxx bacim valla aklima her dustugunde dua ediyorum sanada... topac gibi bir oglun olur insaallahh.... gijnij en cokta sana dua ediyorum Rabbim erkek evlatla yuzunu guldursun insallah... ve yalel,defnem,eylul,olvido,hanzade... Allahim sizinde gonlunuzdekileri versin en hayirli zamanda... ben iyiyim bi yaramazlik yok kizimla evde oyalaniyoruz... arada kaynana anne var Allahtanda gidip kafa dagitiyoruz biraz... cocukta bunalmiyo evde... optum hepinizi arkadaslar Allah a emanet olun... bi sozle veda edeyim :)) YAPRAKSIZ KALDIN DIYE GOVDENI KESTIRME.. ZIRA BU ISIN BAHARI VAR.. HZ. PIR-I RUMI
Ayy canım çok sevindim inşallah bir erkek bebeğin olur ama önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat Allah evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah ovi.testi yapmistin dimi sen
Canım tebrik ederim. İnşallah Rabbim sağlıklı salih uzun ömürlü güzel bir erkek evlat olarak nasip etsin inşallah.
Ben bir sorayım Dr bakalım ne dicek. Birde facede bir grup varmış bi oğlum olsun diye. Oradada birçok yöntem varmış beni eklediler ama daha admin kabul etmesini bekliyorum.Kadın ddediki bizim grupta yumurta akı ve karbonatlı duşu yapanların hep oğlu oldu diye. Ekstradan değişik bişe yok henüz olursa yazıcam burayada
hadi hayırlısı bakalım prenses, allah gönlündekini kucağına versin.kızlar aldı beni bir panik şuan ellerim titriyor inşallah bu erkek olur ne olur dua edin kocamdan bile önce size haber veriyorum sanırım hamileyiiim testim poztf çıktı:18: :18:
Yalelcim içine karbonat koyarak ph ı yükseltilebiliyormuş,önceki yıllarda orkidem söylemişti.
bacım stest silikleşince çatlamış oluyor allhtan bu ay bu yöntemle hamiş olmadın kızı alırdın kucağına :)
test pik olduktan sonra açılmaya başlayacak anlakı o zmn çatladı ok...benı istememişsin ama neyse bende geliirm yum vaktı yardıma
amiiiin allah razı olsun canım
evt ov testi yaptım hatta yılmıştım uğraşmaktan tutmasaydı 1 kaç ay ara verecektim ama tutmuş demekki yarın bi doktora gidip kan testide yapım kesinleşsin
Valla hanzade bende çok isterim bende hepinizi okadar çok sevdimki görmeyi çok isterim. Nasipte varsa olur inşallah birgünhepinize hayırlı geceler kızlar hepinizi çok seviyorum...keşke sizlerle bir noktada buluşsak da rahat rahat muhabbetin belini kırsak ...bizi bizden başka kimse halimizi anlamaz dertleşsek içimizi döksek hayatın bir sayfada birleştirdiği güzel kankileeeer....herkez uyudu ben yine bu saatte hortladım ....dualarımızda buluşmak üzre....allaha emanet olun....
ben hamileyken 2010 ocak anneleri grubundaydım. hamişken de görüştük istanbulda sürekli... doğurunca da bebeklerle görüştük uzun süre. evlerde toplaştık çocuklar birlikte sosyalleştiler...
sonra ben bursaya taşındım, ama istanbul takımı hala görüşüyorlar. telefonlaşıyoruz hepsiyle. hatta bir tanesi, sağolsun, geçen sene kızımın d.gününe geldi oğluyla birlikte.
Yalel bacım bende anlamıyorum şu ph meselesini yumurta değilde vajinanın ph yüksek olması lazım o yüzden karbonatlı duşu yapıyorlar onunlada gebelik geç oluşuyor 7 -8 ay deneyenler var. Benim ölüyorum hiç yükselmedi
İstanbula gelirsen görüşürüz kız. Bende bursaya çok geliyorum seninle olmazsa bir uludağa çıkar ordan phsi yüksek su içeriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?