- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.821
Kızlar doğru doktoru bulun ya zaten normal olarak zor hamile kalıyorsunuz bari iyi biri olsunda sizi yönlendirsin. Oldivo sen nerdesin kız dr bulalım sana
smear testi mi en korktuğum sırf o korkudan doktora gidemiyorum
hani gijnij'cim..
bana bulamadın daha?
hani bursada kafamıza göre bi doktor bulacaktın bana sen?
:) bekliyorum
Ne jeli o kız ne işe yarıyor?kızlar,
preseed jel mi alsak?
az evvel denk geldim o topiğe... acaba bunun ph olayı nedir?
hamile kalıp oğlu olanlar var topikte. hatta okuduğum kadarıyla, çoğunlukla erkek olmuş, jelle kalınan hamileliklerin sonucu.
ne diyorsunuz?
defnem,
smear testi ile ilgili, rahim ağzından parça kopartılıyor... zannediyorsan yanılıyorsun bacım.
sadece, bir fırça ile, rahim ağzından döküntüleri topluyorlar. akıntı aşağı akıyor, akamayanlar orda kalıyor. kalanları topluyor doktor.
ağaçtan dökülen yaprakları toplayak ağaç hakkında veri elde etmeye çalışmak gibi yani.
rahim ağzındaki rahim döküntülerini toplayarak, rahim hakkında bilgi toplamaya çalışıyorlar.
çok basit ve ağrısız bi işlem, korkacak bi durum yok yani.
kızlar,
preseed jel mi alsak?
hamile kalıp oğlu olanlar var topikte. hatta okuduğum kadarıyla, çoğunlukla erkek olmuş, jelle kalınan hamileliklerin sonucu.
ne diyorsunuz?
o ne jeliymiş kızzz
kayganlaştırıcı jelmiş spermlerin hareketliliğini sağlamak için gg de 120 ye gördüm
Canım ben olayın detaylarını öğrendim. Sen söyledikten sonra şimdiki gittiğim Dr aradım lütfen benim için araştırın eğer öncekiler beni kandırmışsa en azından vicdanım rahatbir şekilde ssizi Allaha havale ediyorum diyebileyim çünkü hiçbirşey kanıylayamam kanıtlasam bile orada bize birçok belge imzalattırdılar zaten yapılan herşeyi kendi isteğimle yapıyorum diye. Şimdi bu mikrosort yöntemi ile önce spermler ayıklaanıyor sonra pgd yöntemi ile cinsiyet kesinleşiyor ozaman istenilen cinsiyette bebek sahibi olma şansı çok daha fazla yükseliyor. Yalnız bu şekilde dünyada sadece 3 yerde var biri amerika biri kıbrıs diğer yeri unuttum. Kıbrıstada sadece bir merkezde bu yapılıyor. Bu yapan merkezde ayıklama cihazını amerikadan kiralamışlar o şekilde yapıyorlarmış. Ve fiyatıda sormuş Dr burası her iki yöntem için 6000 euro alıyor bizim gittiğimiz merkez ise sadece pgd yöntemi için 6500 euro aldılar bizden. Ve ben ozaman oranın sahibi olan Dr dedim böyle bir yöntem varmış siz neden böyle yapmıyorsunuz bakın ben çok zor durumdayım hayır dedi dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey yok dedi. Şimdi vicdanım rahat bir şekilde sizi Allaha havale ediyorum diyorum. Rabbim çok daha iyi bilir nasıl muamele edeceğini. Bu arada Sanada çok teşekkür ederim sen olmasaydın hala uyuyor olacaktım.
canım tek istediğim ailen içinde madur duruma düşmemen.inşallah allah yardım eder muaffak olursun bu konuda.
çık aradan bursa :)
sen bana doktor bul gijnijcim benim erkek doğurmam lazım kayınbabam kızar yoksaben çok takarım kendisinide
Tamam dr söyleyeyim bir ankaradan birde bursadan Dr bulsun.
Ne jeli o kız ne işe yarıyor?
biliyorum canım daha önce yaptırdım ama o alet yokmu ah o alet
kızlar aldı beni bir panik şuan ellerim titriyor inşallah bu erkek olur ne olur dua edin kocamdan bile önce size haber veriyorum sanırım hamileyiiim testim poztf çıktı:18: :18:
kızlar aldı beni bir panik şuan ellerim titriyor inşallah bu erkek olur ne olur dua edin kocamdan bile önce size haber veriyorum sanırım hamileyiiim testim poztf çıktı:18: :18:
kızlar,
preseed jel mi alsak?
ne diyorsunuz?
tebrikler bacım,tosunun yoldadır inşallah.
ben niye orayi okuyacamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?