Süper Anneler - 2011

Kızlar doğru doktoru bulun ya zaten normal olarak zor hamile kalıyorsunuz bari iyi biri olsunda sizi yönlendirsin. Oldivo sen nerdesin kız dr bulalım sana

Ankaradayım canım zaten ilk bebişte de hamile kaldım 4. doktorda doğum yaptım normali beni bulmaz ki 1. doktor doç ti suratıma bakmayacak kadar ukalaydı nasıl doğum yaptırcak bakmadan diye düşünüp terkettim 2. doktorum prof tu bacağıma kramp giriyor diyodum cevap: araştırmalara göre hamilelikte bu durum normaldir yok şu sıkıntım var cevap: yapılan araştırmalara göre normaldir en sonunda bi gece 2 bacağıma birden kramp girdi yazacağı bir ilaç ama bizimki makale okumaktan araştırma yapmaktan akıl edemedi birde 2 li 3 lü test kötü çıktı iki gözüm iki çeşme ağlıyorum bu testşler güvenilir değil miş bebeğim sağlıklıdır demi doktor bey diyorum cevap : araştırmalara göre neyse 3. doktorumla baya iyi gidiyorduk doğumdan önce bi memlekete gidem dedim 4. doktorda doğum yaptım onuda değiştiricektimde bi baktım süre kalmamış değiştirmeye

Ne jeli o kız ne işe yarıyor?

biliyorum canım daha önce yaptırdım ama o alet yokmu ah o alet

canım tek istediğim ailen içinde madur duruma düşmemen.inşallah allah yardım eder muaffak olursun bu konuda.

çık aradan bursa :)
sen bana doktor bul gijnijcim benim erkek doğurmam lazım kayınbabam kızar yoksa ben çok takarım kendisinide

çıkamam aradan ankara :)

Tamam dr söyleyeyim bir ankaradan birde bursadan Dr bulsun.

hadi canım bi zahmet.

Ne jeli o kız ne işe yarıyor?

canım bu bi kayganlştırıcı, ama sperm dostuymuş. diğer jeller gibi öldürmüyormuş spermlerin çoğunu. aksine yaşamaları için uygun ortamı sağlıyormuş.
hamile kalmak için kullanıyormuş kadınlar.
bahsettiğim preseed topiğinde okuduklarım bunlar.
bir tüp alıyorsun, içinden bi şırınga çıkıyormuş, uygun miktarda çekip, ilişki öncesi vajene sıkıyormuşsun.
ama tam olarak ne işe yarıyor bilemedim gijnijcim.
hamile kalmak için kullanıldığını anladım bi doğru düzgün.
bir de hamile kalanların genelde erkek doğurduğu sonucun vardım. ama böyle bi istatistiki çalışmam yok elimde :)

biliyorum canım daha önce yaptırdım ama o alet yokmu ah o alet

kız sen çocuk doğurmuş kadınsın.
saçmalama allah aşkına.. o aletten de o işlemden de korkulmaz bacım. :)

bugün apranaxın yumyum günü olması lazımdı..
ses soluk duyamadık kendisinden. ne iş ne ayak?

nerde bu gacı acep?
halvette midir? yumyum yakalanmış mıdır? neden bilgi vermemektedir acaba? :26:

Ben bir sorayım Dr bakalım ne dicek. Birde facede bir grup varmış bi oğlum olsun diye. Oradada birçok yöntem varmış beni eklediler ama daha admin kabul etmesini bekliyorum.Kadın ddediki bizim grupta yumurta akı ve karbonatlı duşu yapanların hep oğlu oldu diye. Ekstradan değişik bişe yok henüz olursa yazıcam burayada

kızlar aldı beni bir panik şuan ellerim titriyor inşallah bu erkek olur ne olur dua edin kocamdan bile önce size haber veriyorum sanırım hamileyiiim testim poztf çıktı :18::18:

Yalelcim içine karbonat koyarak ph ı yükseltilebiliyormuş,önceki yıllarda orkidem söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…