Süper Anneler - 2011

yzdıkların yaşadıkların beni cidden çok üzdü gözlerim doldu okurken rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

RABBİM GECİKTİRİYORSA BİZİ DUYMADIĞINDAN DEĞİL YA YETERLİ LAYIĞI İLE YAKARAMADIĞIMIZDAN
YADA YALVARIŞLARINIZIN RABBIMIN HOŞUNA GİTMESİNDEN KAYNAKLIYMIŞ
bir sayfa buldum sizinlede paylaşmak istedim allah cc gönlümüzdekine kavuşmamıza sebep kılsın inşallah bu sayfayı amiin.

http://www.muhammed.gen.tr/cocuk-bebek-olmasi-icin-yapilacak-dua/

Çoçuk için okunacak Allah ccün sıfatları(Esmaül Hüsnadan)
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur

:amin: Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi ..
Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir.

:amin: Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

:amin: Furkan süresi 74. ayet
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

sayfanın yorumlar bölümünüde okuyun Meryem otu ile ilgili bilgiler yazıyor

Son düzenleme:
BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayibeten inneke semi ud-Dua'

BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr' :amin: :amin:

1.Duanın manası: Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
2.Duanın manası: Ey Rabbim işimi kolaylaştır , zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.

LÜTFEN BOL BOL OKUYUN ARKADAŞLAR.. ALLAH KABUL ETSİN :amin:

yetki sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun önemli değil ben bugün rüyamda 2ci oğlum oluyormuş oda doguyor down sendromlu allahım korusun okadar etkisinde kaldım ki belki düşüncelerime karşı bir işarettir çünkü ben kız ist,yorum ama korunmayı bırakmadım daha sadece araştırıyordum ama rüyam ne yaparsan yap rabbimin dediği olur diyor hakkımızda hayırlısı olsun

yzdıkların yaşadıkların beni cidden çok üzdü gözlerim doldu okurken rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Allah razı olsun canım. Ben çoğu şeye alıştım artık. Rabbim bana bunu nasip etmiş demekki. Tek dayanma gücü kızlarım. Rabbim onları başımdan eksik etmesin hayırlı evlatlar olsun inşallah. Tüm müslümanlarında evlatları hayırlı salih evlatlar olsun inşallah.

Canım Hakkında hayırlısı buymuş. Yinede dilerim Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah ve sağlıklı salih uzun ömürlü güzel bir evlat olsun.

cnm benım gecmışı okudum en son yazdıklarını çok uzuldum..hangı kaynana gelınını düşünmüşkü senınkı düşünsün..boşver onu kafaya takmıycan sana ne ıyı gelıyosa onu yapıcaksın boyle uzulmeye dvm edersen hem sen hem cocukların hemde eşini üzmüş olursun kaynanada bu durumdan hoşnut olur...sankı sen cocuklarını bırakıp gitsen uzulenmı olur ınan olan bı sana bırde cocuklarına olur...onun için accan muzık sesını haydi lililili yarrrr dıycen keyfıne bakcan...oğluşun ıcın dua etcen...herşey yuce rabbımden...eltimin 5 kızı oldu en son gecen ay bır oğlu oldu veysel karanıye gıtmıştı başka neler uyguladı bılmıyorum isminide veysel koydular...ama çok şeker bişey valla....allah ısteyen herkese nasip etsin inşallah...

Canım benim her nekadar boş ver desekte boş veremiyoruz illa kafaya takıyoruz. Ama eskisi gibi değil çocuklar büyüdükçe bana destek olmaya başladıkça benimde kendime olan güvenim geliyor. Eltin içinde çok sevindim. Rabbim inşallah bizlerede nasip etsinde buraya gelip bu seferde onların yaramazlıklarını anlatırız.

apranak gecmıs olsun canım kızlar ben gıjnıj arkadası anlıyorum cunku soyledıklerını bırebır sahıt oldugum ıcın hepımızın oglusu olur gıfnıs ıkz oglu olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

apranx sen bu kafayla bu ay kesin hamişsin bacım....
Benim sanırım bu sefer biom tutmayacak birde ne zaman adet olacağım belli değil tahminimce martın ortalarına gelir. Birde 3 şubat doğum günümya birde ondan sonra bakarız hani yıl değişir belki diye
kız sen subatta regl olursun mart nerden çıkardın moralını bozmaya yer arama
canım allh kabul etsın dualarını o kadr sorunun arasında bizleri de düşündüğün için rabbim sana kat kat fazlasını versin inş...,
sizin oralarda olan şeyler çok mantıklı değil zaten yazdıklarını okudum ama konuşup canını sıkmak istemiyorum...rabbim yar ve yardımcın olsun..

hayırlı ile gelsin kızın canım....vatana mıllete aılesine faydalı bir evlat olsun inş

İnşallah canım Allah razı olsun. Rabbim hepimize nasip etsin

Eylülüm canım benim sağol. İnanın beni anlamanız bana dua etmeniz bile beni okadar mutlu ediyorki anlatamam. Rabbim sizede benden çok daha fazlasını daha güzelini versin inşallah.

zeynebim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

apranx sen bu kafayla bu ay kesin hamişsin bacım....

amin bacım aminnn ama bu ay olmazsa da çok takmıyorum,saldım artık ne zaman istiyosa o zaman gelsin beyaaaaa

10.gün hafif göbüşümde sancı vardıya o gün son deneme oldu bizim,bugün 12. gün ama ben 2 gündür kuruyum,çatladımı acaba diyorum ama hiç o günde akıntı falan uygun değildi...dur bakalım eğer daha çatlamadıysa yakındır bekliycem 1-2 gün...bi de hani ben yazmıştım ya klomenden sonra dr 4 gün dinlenme veriyomuş diye,10.gün olan denemde feci canım yandı kasıklarım ağrıdı,acaba diyorum beklemek gerçekten şart mıydı?
1-2 güne belli olur herşey

canım hakkında hayırlı uğurlu olsun küçük prensesin....sana ve ailene bereket sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah.

..diycek bişey yok Allahın takdiri,ama seninle birlikte nub teorisine inancım da bitti benim

3.yü yaparız kız beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…