- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.521
Babam öldüğü zaman kimse bize sahip çıkmadı günlerce aç yattık kardeşlerimle annem kahr olurdu komşularından dinlenirdibir parça eekmek bulabilmek için. Ama biz yinede çok mutluyduk çünkü annem vardı ona güveniyorduk her ne olursa olsun o bizi korurdu. Dedem ona çocuklarını bırak gel sana bakarım demişti ama annem bizi bırakmadı. Kaynı ile evlenmek zorunda kaldı yinede bırakmadı ki onlar babamla severek evlenmişlee. Ben annem gibi olamasam olurmu? Valla çok çaresizim helede sırf bir erkek çocuk için hayatımın en büyük bölümünün ona bağlı olması beni hepten bitiriyor.
Kizlar simdi geldik saatlerdir bekledik mahvolduk dr durmadan doguma girdi 16 kisi bukadar saat bekledi dr isyan etti artik 13deki hasta 5 bucukta muayene oldu dusunun... cinsiyet ayni degisim yok dedi biz hic sormadik herseyi gayet normal 16+5 haftalik...boy 16cm 163 gr... bebek gostermedi acmadi dedi ama gormedigin icinmi kiz diyosun dedim gormedigim seyi soylemem dedi kesin yani... erkek muhabbeti de burda kapanmis oluyor... kizim bize okey isareti yapti yumrugunu acti kapadi bas parmak acik.. yeter dedi yani :)) bizden bukadar arkadaslarim... bide dun aksam ruyamda elimde kocaman bicak gordum... psikolojik degil cunku gidecegimizi bilmiyodum... bide kizim kardesin ne diye soruldugunda kiz derdi... simdi erkek demeye basladi bismillahhh....herseyin hayirlisi.... rabbim bana kiz nasip etmis...dr diyoki eger spastik olsaydi parmaklarini acamazdi dedi daha neler neler... sukurler olsunki saglikli... optum sizi bacilar...
yzdıkların yaşadıkların beni cidden çok üzdü gözlerim doldu okurken rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Kizlar simdi geldik saatlerdir bekledik mahvolduk dr durmadan doguma girdi 16 kisi bukadar saat bekledi dr isyan etti artik 13deki hasta 5 bucukta muayene oldu dusunun... cinsiyet ayni degisim yok dedi biz hic sormadik herseyi gayet normal 16+5 haftalik...boy 16cm 163 gr... bebek gostermedi acmadi dedi ama gormedigin icinmi kiz diyosun dedim gormedigim seyi soylemem dedi kesin yani... erkek muhabbeti de burda kapanmis oluyor... kizim bize okey isareti yapti yumrugunu acti kapadi bas parmak acik.. yeter dedi yani :)) bizden bukadar arkadaslarim... bide dun aksam ruyamda elimde kocaman bicak gordum... psikolojik degil cunku gidecegimizi bilmiyodum... bide kizim kardesin ne diye soruldugunda kiz derdi... simdi erkek demeye basladi bismillahhh....herseyin hayirlisi.... rabbim bana kiz nasip etmis...dr diyoki eger spastik olsaydi parmaklarini acamazdi dedi daha neler neler... sukurler olsunki saglikli... optum sizi bacilar...
Babam öldüğü zaman kimse bize sahip çıkmadı günlerce aç yattık kardeşlerimle annem kahr olurdu komşularından dinlenirdibir parça eekmek bulabilmek için. Ama biz yinede çok mutluyduk çünkü annem vardı ona güveniyorduk her ne olursa olsun o bizi korurdu. Dedem ona çocuklarını bırak gel sana bakarım demişti ama annem bizi bırakmadı. Kaynı ile evlenmek zorunda kaldı yinede bırakmadı ki onlar babamla severek evlenmişlee. Ben annem gibi olamasam olurmu? Valla çok çaresizim helede sırf bir erkek çocuk için hayatımın en büyük bölümünün ona bağlı olması beni hepten bitiriyor.
Canım benim her nekadar boş ver desekte boş veremiyoruz illa kafaya takıyoruz. Ama eskisi gibi değil çocuklar büyüdükçe bana destek olmaya başladıkça benimde kendime olan güvenim geliyor. Eltin içinde çok sevindim. Rabbim inşallah bizlerede nasip etsinde buraya gelip bu seferde onların yaramazlıklarını anlatırız.cnm benım gecmışı okudum en son yazdıklarını çok uzuldum..hangı kaynana gelınını düşünmüşkü senınkı düşünsün..boşver onu kafaya takmıycan sana ne ıyı gelıyosa onu yapıcaksın boyle uzulmeye dvm edersen hem sen hem cocukların hemde eşini üzmüş olursun kaynanada bu durumdan hoşnut olur...sankı sen cocuklarını bırakıp gitsen uzulenmı olur ınan olan bı sana bırde cocuklarına olur...onun için accan muzık sesını haydi lililili yarrrr dıycen keyfıne bakcan...oğluşun ıcın dua etcen...herşey yuce rabbımden...eltimin 5 kızı oldu en son gecen ay bır oğlu oldu veysel karanıye gıtmıştı başka neler uyguladı bılmıyorum isminide veysel koydular...ama çok şeker bişey valla....allah ısteyen herkese nasip etsin inşallah...
apranx sen bu kafayla bu ay kesin hamişsin bacım....sancı mancı kalmadı kızlar,kuru sayılırım, ben halvet yapayım bu gece yine....sanırım gelişme sancısıydı bu...değilse de canı sağolsun oğluşumun,sık ilişkiyle gelecek anneciğine demekki
kız sen subatta regl olursun mart nerden çıkardın moralını bozmaya yer aramaBenim sanırım bu sefer biom tutmayacak birde ne zaman adet olacağım belli değil tahminimce martın ortalarına gelir. Birde 3 şubat doğum günümya birde ondan sonra bakarız hani yıl değişir belki diye
canım allh kabul etsın dualarını o kadr sorunun arasında bizleri de düşündüğün için rabbim sana kat kat fazlasını versin inş...,Canım ya Allah razı olsun Vanlıyım ben. Birde bizimkiler zaten öyle hemen evlenme durumunda maddiyatlarına güveniyorlar. Eşimin 3 dayısı 3 evli amcası 2 evli birde evlenenlee erkek için değil zaten onlarda normal olduğu için evlendi. HeHe oda birşeymi benim bir dedem 3 bir dedemde 4 evli 7 tane nenem var. Bazen diyorum Allah'ım benim duamı kabul etmesende bana dua eden okadar çok kişi varki onların duasını kabul et. İnşallah inanarak dua edelim ben her duamda size yer veriyorum. Rabbim peygamber dili ile yaPılmış gibi dergahında kabul etsin inşallah. Bu arada 12 şubatta bir arkadaşım umreye gidecek. Bin tane buğdaya bin ihlas okuyup umrede arafat dağında kuşlara atarsan kuşlar yerse dualar kabul oluyormuş. Ben gittiğimde bir arkadaşım bebeği olmuyordu okudu bana verdi gittim attık dönüşte öğrendim kız hamile. Bende bizim için hepinize tek tek okuycam yolluycam inşallah Rabbim kabul eder.
apranak gecmıs olsun canım kızlar ben gıjnıj arkadası anlıyorum cunku soyledıklerını bırebır sahıt oldugum ıcın hepımızın oglusu olur gıfnıs ıkz oglu olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nub tesorisindeki arkadaşlarda burdamı acaba facebookta melike mina kayar mesela
Hayır canım o burada değil ona faceden ulaşabilirsin
zeynebim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnapranak gecmıs olsun canım kızlar ben gıjnıj arkadası anlıyorum cunku soyledıklerını bırebır sahıt oldugum ıcın hepımızın oglusu olur gıfnıs ıkz oglu olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
apranx sen bu kafayla bu ay kesin hamişsin bacım....
ocak canım şimdilik
kübracım,o otu doğum sancıların başalyınca su dolu bi leğene koyuyosun,bi yakının ona yasin okuyo,ama bu kişi evde biri olmalı yani hastanede değil,kendi evindede okuyabilir...asıl nokta şu,doğum yapar yapmaz ot sudan çıkmalı,yoksa rahim toparlanamazmış ve kanama kesilmezmiş...bizim burda yıllardır uygulanır bu...ben 2. kızımda yapmıştım,mübarek ot kuruyken el kadar suya koyunca bi açılıyo karpuz kadar....o büyüyüp açıldıkça rahimde açılıyomuş...ben şöyle söyliyeyim,ilk doğumum feciydi...akıllara zarar....çok zordu...ikincide bu otu duyup yaptık,sabah 4:20 de su geldi evde,banyo bilmem ne derken hastaneye varış 5:20...6:20 de bebek kucağımdaydı çok şükür....inşallah hayırlı kolay doğumların olur kübram...bi avazda inşallah
sağol canım benim.deneyeceğim inş.dua edin.fazla zamanım kalmadı hayırlısıyla doğursaydım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?