- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.461
Evet yalel benimde aklıma yattı gerçekten. Birde dr yaşı baya büyük tecrübeli. Mesela dedimki benim 3 Kızım var ve bundan yola çıkarsak ozaman benim eşim kkoza yatkın diyebilirmiyim. Hayır dedi hiç alakası yok. Her nekadar cinsiyeti erkek belirlese bile aslında vajenin durumuna göre yumurta hangisini istiyorsa onu çekiyor. Ama burda kadının rolü yok kadında bilemezki yumurtası neyi çekecek. O yüzden vajeni ve doğru zamanlamaya göre yumurta'nın çekeceği yum seçmesine yardımcı oluyoruz dedi. Bizim bir Dayı var ilk karısından 5 kızı var hiç oğlu yok. İkinci karısından ise 7 erkek var hiç kız yok. Üçüncü karısındada iki kız iki erkek var. Şimdi biz bu erkeğe daha ilk karısında kıza yatkın diyebilirmiyiz? Öyle olsaydı ikinci kadından 7 erkek olmazdı. Hatta benim kendi öz amcam ilk karısının 3 Kızı var ikinci karısıda 2 oğlu oldu hatta istemedi yapmak isteseydi belki yine olurdu. Yine bizim gelinin annesi 6 kız doğurmuş sonra 4 erkekte üst üste doğurdu. O yüzden bu kıza yatkın erkeğe yatkın bence bahane. Rabbim dilediğine dilediğini veriyor. O yüzden diyorum çok sebeplere takılmayın. Sadece doğru zamanı bulmak en önemlisi
bu arada kızlar klomen detayı vermeye devam edeyim size
bugün 10. günüm ve birkaç saattir göbekte sancım var çok değil ama hissedlir,oturup kalkarken özellikle sandalyeye batma var...ama daha şiddetli bi ağrı bekliyorum çatlama anında,bunu olgunlaşma olarak kabul ediyorum siz ne dersiniz ?bu kadar erken ççatlamaz dimi?
hep 14-15. günleri buldu son aylarda,bugün baktım sancı var yumoşuma yardım edeyim dedim havuç suyu içtim 1 bardak...şimdilik böyle bakalım dünde halvet olmadı zaten bugün yapsam mı bilemedim
eee tamam işte çatlatma iğnesi okey,hepsi aynı anda çatlar ama iğne kullanmadan çift yumurta ikizlerinine aynı anda çatlıyosa eğer nasıl biri kız biri erkek oluyo,çatlamadan sonra yapıldıysa ikiside erkek olmalı ya da önce yapıldıysa kız olmalı,nasıl aynı anda hem x hem y döllüyokız Allah iyiliğini versin,bi de oğluş versin sana emi. kelin ialcı olsa kendine sürer ayol...ilk klomen deneyimim bu ve daha ne halt edeceğimi ben bile bilmiyorumşöyle kalsam ve oğlum olsa çarşaf çarşaf yazıcam ama nerdeeeee,bu topikte örnek alacağın son kişi ben olmalıyım daha tık yok 9. deneme bu dr a gideceksin madem mutlaka sor klomeni
gijnij kürtajsız atlatmana çok sevindim...inşallah en kısa zamanda gelir oğlun...
ama yumurta olayına kesinlikle katılmıyorum,nasıl arkadan gelen kesinlikle döllenemez....çift yumurta ikizleri nasıl oluyo o zaman...iki yumurtası ayrı döllenenlerin yumoş büyüklükleri aynı olmaz ki,biri 18 mm de çatlar diğeri atıyorum 1 gün donra 22 mmde çatlar...bence kesinlikle yanlış bilgi dr.un verdiği...
Hayır apranaxx. Bak benim tüp bebekte 22 ml olan yumurtalar çatladı ve sadece onlar toplandı diğerleri çat iğnesinden sonra artık çatlamaz çift yumurta ikizi olanlarda aynı anda olup çatlıyor kimisi kız kimisi erkek kimisinde biri kız biri erkek dölleniyor. Eğer senin dediğin gibi olmuş olsaydı tüp bebekte yumurta'nın çok olması okadar önemliki ozaman iki üç gün üst üste yumurta toplarlar. Birde dr bir hastası var bu yöntemle 3 hamile üçüde erkek. Gonal kullanmış ona klomen vermemiş. Ve çat iğnesi eğer aynı anda çatlamamış olaydı üçününde erkek olma ihtimali varmıydı acaba?
abowwwwwkız bu neeeee dayımın 1. karısı 2. karısı 3. karısı amcamın 1. 2. 3.
kız siz kaçar beşer evlenip doğuruyonuz
bacım valla şimdi daha bi ciddi geldi yazdıkların,hani kaynanam üstüme kuma alır dediydin ya inanmadıydım abartıyo diye
ay çok üzüldüm yaaaaaaAllahım en önce sana nasib etsin inşallah çift oğlanları,yemin ederim öyle yürekten istedim ki bi an senin için,hepimizden önce senin olsun inşallah
eee tamam işte çatlatma iğnesi okey,hepsi aynı anda çatlar ama iğne kullanmadan çift yumurta ikizlerinine aynı anda çatlıyosa eğer nasıl biri kız biri erkek oluyo,çatlamadan sonra yapıldıysa ikiside erkek olmalı ya da önce yapıldıysa kız olmalı,nasıl aynı anda hem x hem y döllüyo
İşte sende iğne kullan bari diyorum. Lütfen bir Dr git yum baksın iğnenide al bu kadarda oluruna bırakma
Ah apranaxx madem klomen kullanıyorsun ovulasyon testi neden kullanmıyorsun? Birde neden cinsel perhiz yapmıyorsun hani genelde 4 gün cinsel perhiz olması lazımdı?
Ovu.testi yaptım pozitif çıktıktan sonra şu değerli sıvı gelmedi hiç anlamadım yaaa hep krem gibi neden acaba onu araştırıyordum bende
Apranaxx inşallah Rabbim sana güzel sağlıklı uzun ömürlü salih bir erkek evladı versin umutlarını emeklerini boşa çıkarmasınbüyük konuşmayayım ama bir daha asla kullanmak istmiyorum o aptal testleri,psikolojimi bozdularklomeni eğlencesine kullandım ben bu ay bakalım nolcak diye diyorum ya sopalıkım ben bide böyle hamile kalıp kız diye duyarsam gelip dır dır başınızı şişiricem pişmanımmmmm diye
perhiz 3 gün oldu istemeyerek çünkü dün beyimiz yorgundu,bu akşamda annesi gelicek nasıl olcak bende bilmiyorum
bu arada kızlar klomen detayı vermeye devam edeyim size
bugün 10. günüm ve birkaç saattir göbekte sancım var çok değil ama hissedlir,oturup kalkarken özellikle sandalyeye batma var...ama daha şiddetli bi ağrı bekliyorum çatlama anında,bunu olgunlaşma olarak kabul ediyorum siz ne dersiniz ?bu kadar erken ççatlamaz dimi?
hep 14-15. günleri buldu son aylarda,bugün baktım sancı var yumoşuma yardım edeyim dedim havuç suyu içtim 1 bardak...şimdilik böyle bakalım dünde halvet olmadı zaten bugün yapsam mı bilemedim
büyük konuşmayayım ama bir daha asla kullanmak istmiyorum o aptal testleri,psikolojimi bozdularklomeni eğlencesine kullandım ben bu ay bakalım nolcak diye diyorum ya sopalıkım ben bide böyle hamile kalıp kız diye duyarsam gelip dır dır başınızı şişiricem pişmanımmmmm diye
perhiz 3 gün oldu istemeyerek çünkü dün beyimiz yorgundu,bu akşamda annesi gelicek nasıl olcak bende bilmiyorum
inş tutar canım....Eylülüm çok sağol canım. Birde eylül şu facede nuba bakıyormusun kız şu melike diye biri var yaptığı tahminler hep doğru çıkıyor. Sultan ile gülizarında gösterdim ona ikisinede erkek dedi :)
canım şimdilik cok az akıntım gelmeye başladı bakalım ne olacak...kız Allah iyiliğini versin,bi de oğluş versin sana emi. kelin ialcı olsa kendine sürer ayol...ilk klomen deneyimim bu ve daha ne halt edeceğimi ben bile bilmiyorumşöyle kalsam ve oğlum olsa çarşaf çarşaf yazıcam ama nerdeeeee,bu topikte örnek alacağın son kişi ben olmalıyım daha tık yok 9. deneme bu dr a gideceksin madem mutlaka sor klomeni
gijnij kürtajsız atlatmana çok sevindim...inşallah en kısa zamanda gelir oğlun...
ama yumurta olayına kesinlikle katılmıyorum,nasıl arkadan gelen kesinlikle döllenemez....çift yumurta ikizleri nasıl oluyo o zaman...iki yumurtası ayrı döllenenlerin yumoş büyüklükleri aynı olmaz ki,biri 18 mm de çatlar diğeri atıyorum 1 gün donra 22 mmde çatlar...bence kesinlikle yanlış bilgi dr.un verdiği...
eylülüm Allah razı olsun canım,herşey üstüme üstüme geliyo artık yaaaaa ..
sende varmı yumurtlama belirtisi falan,düzenin bozulmaz inş canım
Kızlar Dr geldim kese mese herşey düşmüş hiçbirşey kalmamış. Dr dış gebelikten korkmuştum ama şükür değilmiş dedi. Bir dahaki aya adetin 3. Günü gel ne yapacağımıza karar veririz dedi. Şu klomen ile ilgili sordum hani bir yumurta önce bir yumurta sonra gelişirse arkadan gelen kız onu döller diye. Oda öyle birşey olmaz dedi zaten diyelim iki yumurta oluştu biri 19 biri 18. Şu 19 olan çatladı döllendi diğer 18 orada artık yok olur asla döllenmez vücudunyapısı böyle. Birde aaklıma şu geldi. Tüp bebek yaptığımız zaman 15 tane yumurta oluşuyordu Dr çat iğnesinden 36 saat sonra topluyordu yumları o 15 taneden sadece 4 tane alınıyordu çünkü diğerleri küçük olduğu için henüz çatlamamış oluyordu eğerki onlarında çatlama ihtimali olsaydı dr sonraki gün yada iki gün sonra o sonradan gelen yumurtalarıda toplardı. Demekki sonradan gelen yumurta'nın çatlama ve döllenme ihtimali yokmuş. İnşallah anlatabilmişimdir. Bakalım bir dahaki aya kadar ne karar vericem. Ben sadece ikiz istediğim için ilacı istiyorum yoksa doğal yoldan sadece bir defa denedik tuttu ama tamamına varmadı. Bir dahaki ay gidince yine tekrar konuşucaz. Birde dr diet falan hep bahane yılların tecrübesi ile konuşuyorum dedi. Tek inandığım ve takip ettiğim yumurta tam çatladığı an yapılınca zaten vajen her türlü erkek spermin geçmesine hazır hale geliyor ve kadının orgazm olması başka diğer şeyler bana mantıklı gelmiyor dedi. Ne bilim ya artık fazla düşünmekte istemiyorum
Canım incir erkek bebek diyetinde var mıydı?
şubat ayında hayırlı sağlıklı sıhhatli olan oğluşuma hayırlısı ile hamiş olacıgım :))) oldumu hanzade
İkiz oğlum olacak inşallah. Onları umreye götürücem ihram giydiricem babası ile cumaya bayrama kurban kesmeye yolluycam inşallah. Benimki oldumu kızlar :)
Eylül sendemi düşürdün bebeğini. Benim dün geceden baya başladı kanamam hemde aşırı derecede ağrımda çok var dr ilaç yazdı. Yarın gidicem muayeneye. Peki eylül tekrar ikinci adet ne zaman tekrar oluyor.
hayırlısı olsun tatlım ...herşey planladığın gibi oldumu?orgazm meseleside çok önemliymiş ,onuda uyguladınmı?şimdi heyecanlı bir bekleyiş ,hadi paşamız gelsin bakalım....gijnijin dr nun dediği gibi 6 saat sonrada tekrar denedinmi...
Ovu.testi yaptım pozitif çıktıktan sonra şu değerli sıvı gelmedi hiç anlamadım yaaa hep krem gibi neden acaba onu araştırıyordum bende
süpeeeer harika....devam kızlar güzel güzel telkinlere devam ...hemde şubat ayında hamiş kalcaaan....yakışıklımı yakışıklı efendi herkazin gıpta edeceği bir oğlişin olcaaaaakkk...........
What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter
ilk foto elinde cekmis oldugu, yumurta aki diye adlandirildigini cocuk yapmak icin en uygun zaman oldugunu soyluyor. cunku spermler rahat yuzebiliyor. gercekte de yumurta akina benziyormus ve elimizle tutup cektigimizde kopmamasi gerekiyormus.
2. foto bebek icin 2. onemli anmis. yumurta aki kivanmindaki akintidan sonra olurmus. spermler engellenmez ve hareket etmeleri hala kolaydir diyor. bu akintiyi gordugumuzda ic camasirimiza idrar kacirdigimizi hissedebiliriz. onun gibiymis. acik renk, damla seklidne sulu bir akinti. (sanirsam yumurta catladiktan sonra olan)
3. foto krem seklinde olan, ureme zordur diyor. cunku spermleri engelliyormus. beyaz veya kiminde kremsi sarimtirak olabilir diyor. ince bir akinti bas parmaginiza aldiginizda fotodaki gibi losyon gibidir diyor.
4. ve en son foto yapiskan- kotu olan akinti. kisa ve kalindir ( misal ben kendimde bu akintiyi hic farketmiyorum) spermin bu akintida ileriye gitmesi zordur. bildigimiz uhulara benzeyen bir akinti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?