Süper Anneler - 2011

abowwwww kız bu neeeee dayımın 1. karısı 2. karısı 3. karısı amcamın 1. 2. 3.
kız siz kaçar beşer evlenip doğuruyonuz
bacım valla şimdi daha bi ciddi geldi yazdıkların,hani kaynanam üstüme kuma alır dediydin ya inanmadıydım abartıyo diye
ay çok üzüldüm yaaaaaa Allahım en önce sana nasib etsin inşallah çift oğlanları,yemin ederim öyle yürekten istedim ki bi an senin için,hepimizden önce senin olsun inşallah

Ah apranaxx madem klomen kullanıyorsun ovulasyon testi neden kullanmıyorsun? Birde neden cinsel perhiz yapmıyorsun hani genelde 4 gün cinsel perhiz olması lazımdı?

İçimi yaktın apranaxx yine gözümden yaşlar geldi. İşte bizimkilerde evlilik okadar normalki. Zaten kaynanama düşük olmuş diyorum bana yok aslında sen hamile değildin kesin menopoza giriyorsun dedi. Şimdiden yol açıyor. Ne diyim sadece kızlarımı düşünüyorum bırakıp gitsem üvey anne elinde nasıl yapacaklar alıp gitsem bana vermezler. Kalsam eşimi bir başkası ile düşünmek bile istemiyorum. Artık düşün düşün kafayı yiyicem. Dayanacak gücüm yok artık. Sakın ola eşimi suçlamayın beni çok seviyor ama ailesi ile başa çıkamaz. Bazen uzaktan herşey çok daha kolay görünürya aslında öyle değildir işte benim durumumda öyle

Ah apranaxx madem klomen kullanıyorsun ovulasyon testi neden kullanmıyorsun? Birde neden cinsel perhiz yapmıyorsun hani genelde 4 gün cinsel perhiz olması lazımdı?

büyük konuşmayayım ama bir daha asla kullanmak istmiyorum o aptal testleri,psikolojimi bozdular klomeni eğlencesine kullandım ben bu ay bakalım nolcak diye diyorum ya sopalıkım ben bide böyle hamile kalıp kız diye duyarsam gelip dır dır başınızı şişiricem pişmanımmmmm diye
perhiz 3 gün oldu istemeyerek çünkü dün beyimiz yorgundu,bu akşamda annesi gelicek nasıl olcak bende bilmiyorum

Ovu.testi yaptım pozitif çıktıktan sonra şu değerli sıvı gelmedi hiç anlamadım yaaa hep krem gibi neden acaba onu araştırıyordum bende

canım ilişkiden önce çektikçe uzayan yumurta akı görünümlü akıntı gelmedimi senden...peki nasıl karar verdin birleşme zamanına...

Apranaxx inşallah Rabbim sana güzel sağlıklı uzun ömürlü salih bir erkek evladı versin umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın

Bu arada klomen ile tek yumurta olma ihtimali yüzde 90 çoğul olma ihtimali yüzde 10 yüzde o10 da bizi bulmaz herhalde ama yinede belli olmaz

canım tess kullanmıyorsan akıntının ph olç en azından ya da dr git lütfennnnnnn

Eylülüm çok sağol canım. Birde eylül şu facede nuba bakıyormusun kız şu melike diye biri var yaptığı tahminler hep doğru çıkıyor. Sultan ile gülizarında gösterdim ona ikisinede erkek dedi :)
inş tutar canım....
canım şimdilik cok az akıntım gelmeye başladı bakalım ne olacak...

canım gözün aydın kürtaja gerek bile kalmadı çok şükür...görürsün tatlım şubat ayı biz erkek isteyenlerin ayı olcak inşanlahhh...şenlik var şenlik...dün bir kitapta okudum umursamaz rahat vesvese yapmayan kadınların genelde oğlu oluyormuş ,beyin okumasındanda bahsetti,,,kandi beynimize bizim oğlumuz olcak fikrini yerleştirmemiz gerekiyormuş...telkinlere devam....kaynana adayları heheheyyyt....gelsin oğlişler ...

İkiz oğlum olacak inşallah. Onları umreye götürücem ihram giydiricem babası ile cumaya bayrama kurban kesmeye yolluycam inşallah. Benimki oldumu kızlar :)

şubat ayında hayırlı sağlıklı sıhhatli olan oğluşuma hayırlısı ile hamiş olacıgım :))) oldumu hanzade

süpeeeer harika....devam kızlar güzel güzel telkinlere devam ...hemde şubat ayında hamiş kalcaaan....yakışıklımı yakışıklı efendi herkazin gıpta edeceği bir oğlişin olcaaaaakkk...........

İkiz oğlum olacak inşallah. Onları umreye götürücem ihram giydiricem babası ile cumaya bayrama kurban kesmeye yolluycam inşallah. Benimki oldumu kızlar :)

inşanlaaah canım ...yaşlandığındada o yakışıklı oğlun altında son model arabasıyla seni ve eşinide herbir yerlere gezdirecek tatlım...

geçmiş olsun.

hanzade sende var mı hamilelik?

Ovu.testi yaptım pozitif çıktıktan sonra şu değerli sıvı gelmedi hiç anlamadım yaaa hep krem gibi neden acaba onu araştırıyordum bende

akıntılarla ilgili bir link eklemiştim, bulursam tekrar ekleyeyim

buldum nihayet akıntı linkini. buradan takip edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…