Süper Anneler - 2011

Erkek Çocuk Diyet
1. meyve suyu (günde 3.5 bardak olmali, hazir kullanilacaksa %100 meyve olmalidir.

2. TUZ: yemeklerdeki tuz orani arttirilmali

3. ET: Hergün ögle ve aksam yemeklerinde et yemek gerekir
Arkadaslar cinsiyet belirlemede kadindaki testesteon hormonuda etkili.
Et asidik bi besin ama testesteronu yükseltici etkisi oldugundan erkek cocuk için kesinlikle önerilen bi besin.bu konuyada aciklik getirmis olduk.hep kafamizi karistiriyordu cünkü.

4. magnezyum veya kalsiyum kiz bebek için gecerli biliyorsunuz.erkek bebek içinde kalsiyum veya magnezyum alinabiliyor .tek sarti asidik katki birakmicak besinler tercih edilecek
Mesela maden suyundaki kalsiyum asidik etki birakmiyor içilebilir
Ama süt ve ürünleri asidik atik birakiyor o nednele tüketilmicek.

6. Günlük alinmasi gereekn mineral miktarlari
Na + + (Sodyum) 5000-6000 mg / gün
K + (Potasyum) 4,000-5,000 mg / gün
Ca (kalsiyum) 250-400 mg / gün
Mg (Magnezyum) 120-200 mg / gün
Burada dikkat edilecek sey fazla sodyum potasyum düsüge neden olabailir.o nedenle folik asiti ihmal etmeyin lütfen
Mümkünse folibiol kullanin.onun 1 tableti 5 mg.folik plusin mg si düsük. !

Içecekler:
1.Portakal suyu
2.Limon suyu yada limonata.tatlandirici olarakta stevia olursa ii olur.
3.günde en az 2 litre su
4.Karbonatli su.
5. Domates suyu:Çok yüksek sodyum ve potasyuma sahip,düsük magnezyum kalsiyuma sahip
6.Maden suyu.daha cok kocalariniz tüketsin,sizde için
7.Ananas suyu %100 meyve olanindan
8.Elma suyu %100 meyve olanindan
9.içebildiginiz kadar ph si yüksek su içinn

Erkek Çocuk Diyet
1. meyve suyu (günde 3.5 bardak olmali, hazir kullanilacaksa %100 meyve olmalidir.

2. TUZ: yemeklerdeki tuz orani arttirilmali

3. ET: Hergün ögle ve aksam yemeklerinde et yemek gerekir
Arkadaslar cinsiyet belirlemede kadindaki testesteon hormonuda etkili.
Et asidik bi besin ama testesteronu yükseltici etkisi oldugundan erkek cocuk için kesinlikle önerilen bi besin.bu konuyada aciklik getirmis olduk.hep kafamizi karistiriyordu cünkü.

4. magnezyum veya kalsiyum kiz bebek için gecerli biliyorsunuz.erkek bebek içinde kalsiyum veya magnezyum alinabiliyor .tek sarti asidik katki birakmicak besinler tercih edilecek
Mesela maden suyundaki kalsiyum asidik etki birakmiyor içilebilir
Ama süt ve ürünleri asidik atik birakiyor o nednele tüketilmicek.

6. Günlük alinmasi gereekn mineral miktarlari
Na + + (Sodyum) 5000-6000 mg / gün
K + (Potasyum) 4,000-5,000 mg / gün
Ca (kalsiyum) 250-400 mg / gün
Mg (Magnezyum) 120-200 mg / gün
Burada dikkat edilecek sey fazla sodyum potasyum düsüge neden olabailir.o nedenle folik asiti ihmal etmeyin lütfen
Mümkünse folibiol kullanin.onun 1 tableti 5 mg.folik plusin mg si düsük. !

Içecekler:
1.Portakal suyu
2.Limon suyu yada limonata.tatlandirici olarakta stevia olursa ii olur.
3.günde en az 2 litre su
4.Karbonatli su.
5. Domates suyu:Çok yüksek sodyum ve potasyuma sahip,düsük magnezyum kalsiyuma sahip
6.Maden suyu.daha cok kocalariniz tüketsin,sizde için
7.Ananas suyu %100 meyve olanindan
8.Elma suyu %100 meyve olanindan
9.içebildiginiz kadar ph si yüksek su içinn

slm kızlar nasılsınız
nonis ben seni hatırlayamadım cnm ya kusura bakma tanışıyormuyduk senle :44:

hayır canım,tanışmıyoruz eski süper annelerdensen başta ki mesajımda da yazmıştım ben sadece takip ediyordum yazmamıştım hiç, diğer kızları isimlerinden hatırlıyorum
:)

Hazir Meyve sularinin içinde jelatin etkisi var.jelatin maddeside testesteronu yükseltmede cok etkili.

*patates hem potasyum ve sodyum bakimindan iyi bi kaynak,hemde testesterona etkili.sik tüketilmeli
*sicak gidalar ph düsürür,soguk gidalar ph yükseltir
*iliski esnasinda vajen phsi 7,.5-9.5 arasi olmali.bunun için kestirme yol yumurta aki ile vajinal dus öenriliyor.*karpuzu bol yiyebilriisniz ama cekirdeklerinde yüksek magnezyum var onlari yemeyin)

yesil cay bol tüketin.cayini içemeyenler yesil cay tableti kullanabilir
kari koca balik yagi kullansa iyi olur.vajinal siviyi arttiriyor,alkali yapiyor

çinko,l-arginine,ginseng,vitamin e takviyeleri testesteronu yükseltiyor.kari koca kullanabilirisniz.

Son düzenleme:
ph si ph metre alman gerek cnm yada kagit seklinde olanlari var netten siparis edebilirsin
bence acele etme bak iki kizin var
vajinal duslarin detayini yazicam matematik arkadasin yaptigi gibi :)

ph metre baktim nette ama hangisi alinmali bilmiyorum resmini vere bilirmisin cnm netten siparis vericem de detayli modeli falan yaza bilirmisin

rkadaslar burda alkalilik dereceleri yaziyor.potasyumdan zengin ve alkali bakimdan zengin gidalari dönüsümlü tüketirsiniz kafaniza göre

az asidik olanlarida cok sinirli miktarda tüketmeye gayret edin

ayrica keçi boynuzu kürünü lütfen eslerInize içirin.tahmin etmediginiz derecede önemli etkileri var.benim için en önemli etkisi sperm hizini arttirmasidir.sperm sayisi istediginiz kadar cok olsunn hizi yeterli degilsee erkek sansi düsükkk.
ayrica spermin hareketliligide cok önemli.yumurta hücresini dölleyebilmesi için harekettli olmasi lazimm.aksi takdirde hamile kalamazsiniz.
tüm bunlari keçiboynuzu kürüyle elde edebilriisnizz.gerekirse zorla içirin eslerinize
pekmezi ayni etkileri yapmiyorr ayricaa

bunun yaninda mutlaka zinco çinko hapi verin esinize günde 1 tane
folibiol günde 1 tane esinizve kendiniz içeceksiniz

ace plus selenyum diye bi takviye var ondanda verirseniz iyi olabilir.bu vitaminler spermler için önemli.

bide ben folibiol ile birlikte b12 vitamini aliyorum.folik asit emilimini arttiriyorr.esimede vercemm.onunda yorgunlugunu halsizligi alirr.bide cok unutkan

demir eksikliginiz varsa mutlaka simdiden takviye alin.ferro sanol gibi.

hamile kalamayan arkadaslar sorun sizde olmayabilir bunu unutmayin.spermleri güclendirmek için bu takviyeler sartt

ayrica yesil cayida tüketin bol boll.alkali bi içcekk ve cok faydalii

gec degil önce olmasinda sonra olsun an fazla yumurtayi kacirirsin :)

aydinkadin gumledi yawwwwwww:KK43:
:KK4::KK22::KK20:

anam nire gidiyoz dugunemiiiii heeeeeeee:KK53:

pardon sen kimdunnnnnnnn giiii:26:

hosgeldin giiiiii

bende deli gibi diğer sayfaya yaziim bende geldiim kızlaar..Gurbet gıı benim yımırtlamada bitti bu ay azmı yımırtladım ne çabuk bitti..:KK9:
Mimoza cinsiyet sayfasına yazdıkalrıma bakarmısıııın bidaha buraya yazmiiim noluull...

BUNLAR DENENDI önce dua ve namaz ama sürekli namaz.kocalariniz 40 gün boyunca gün asiri 1 VEYA 2 soda ve tatli gidalar tüketecek.
bayanlar kirk gün veya sürekli sag tarafina yatmali neden?sag trafa yatinca kalp daha rahat çalisiyor.rahat çalisan kalp ile kan hücreleri daha akiskan oluyor. oksijen yükü fazla oluyor.
çabuk ölen y sag tarafa yatan anne adayinin yumurtasina daha çabuk tutunuyor.çünkü önde kosan y çabuk yorulan da y
.iliskiden sonra saga bir iki saat yatma ile olmuyor.süreklilik lazim.siz kisa rüreli yatarak yaniliyorsunuz.
ben sürekli sola yatiyordum.kiz için süerkli sola yattim.oldu.
kadinlar yogun limon ve tatli tükeymeli stresten uzak leraks vaziyette olmali.
ayrica adet kani takibi yapti komsum. iki oglu ve bir kizi var. adet kaniniz koyu ve agrisiz ise o ay erkek adet kaniniz açik kirmizi ve agrili ise o ay kiziniz olacak demektir.
bununla birlikte yumurtanin çatladigi gün veya sonraki gün,soda limaon tatli diyet.erkek bebek duasi ile bu is tamam.
biz bunlarin tersini yaptik kizimiz oldu.bilimsel olarak da kiz yapmak daha zormus.kiz %49 erkek %51ve düsük olan bebeklerin %80 i erkek bunu biliyormuydunuz.
bunu doktor yigenim söyledi.bu mu diye sasirmayin lütfe

sağol canım,şu adet kanı olayını bende düşünüyordum inan ki soracaktım arkadaşlara alakalı mıdır diye ,sen yazdın allahtan:))gerçektende her ay adetin şekli yoğunluğu bir değil.. bir ay sanki daha çok gibi geliyor,diğer ay biraz az gibi oluyor :)))

sağol canım,şu adet kanı olayını bende düşünüyordum inan ki soracaktım arkadaşlara alakalı mıdır diye ,sen yazdın allahtan:))gerçektende her ay adetin şekli yoğunluğu bir değil.. bir ay sanki daha çok gibi geliyor,diğer ay biraz az gibi oluyor :)))

evet demekki varmis bi hikmeti cnm senide hep takip ediyodum cnm
maasallah cok yardimsevere benziyosun allah gonlundekini versin sana:KK71:

askolsun benı nıye beklemıosun ??
buarada benı tanımayanlara tanıtım kendımı 27 yasında 2 kız annesı ucuncuyu tasıyan bı hatunum ınsallh muradıma ererım yusufumuda alırım kucagımna ende vajınal dus bıkarbonatla ve takvıyeler yaptım ınsallh olur

inşallah canım:))bende bir oğlum olursa ahmet yusuf takacağım adını:))

ay benim kanamam pede olmaz silersem gorurum ancak o kaddar az yani 5 gun surer bakalim simdi ne kadar suracek bebegimi kaybettikten sonra ilk adetim

cok saol cnm peki nasil kullanilir onu da bilmiyorum.Sizi de yordum ama yardimci olurmusun alirsam kullana bilecekmiyim?

hayirdir canim sirtimda tas mi cektim ne yorulmasindan bahsediyosun
seve seve eger bi allah razi olsun duasini alicaksam
bu kagit olanin fiati daha uygun
maddi acidan ne olsa ayni islevi goruyor
digerleride var ama bu bir parca kopariyosun elinle akintindan aliyosun yani parmaginla derinden
kagiti degdiriyosun ona
renk deisimine girecektir
resimdeki renk sikalalarina gore deisim verecektir ona gore yorum yapiliyo
7 notrdur
7nin alti asidik
7 nin uzeri alkalindir
bize gerekli olan 7 hatta 8 ve uzeri

3 çay kasigi sodyum bi karbonat (3696mg eder)1 bardak suda eritilir.(tamamen erittiginizden emin olun.parça kalirsa ülsere neden olur).
kesinlikle fazlasini kullanmayin.
erkek te kadinda içmeli.kadin bunu yapiyorsa mutlaka folic asid almalinedenini daha önce açiklamistim.

ayrica vajen ph si için eger sodali dusu vajinaya sikmak size zor geliyor ise bazi kadinlar bir miktr karbonati ellerini hafif islatarak elleri ile de vajinaya yerlestiriyorlar mis.

Ama unutmayin vajinal uslar(yanlis olmasin ama )ancak 7.5 e yükseltiyor ph.yi.....Benim size verecegim dedigim tarife gelince size garip gelebilir ama ben yumurta beyazi ile yapacagim P.h yükseltmeisini.....onu daha öncede anlat mistim.bulup kopyaliyimKafaniza yatarsa uygulyin.Yumurta beyazi 9 un üstüne çikariyor Ph yi tek seferde.....

yumurta akini da söyle anlatmaya çalisiyim:
2-3 adet yumurtanin kabuklari sabun ve su ile güzelce yikanir.daha sonra bu yumurtalar buzdolabinda 2 hafta bekletilir.2 hafta sonra yumurtalar sperm dostu bir yapiskan sivi üretir.buzdolabindan yumurtalar çikarilir. oda sicakliginda bir saat bekletildikten sonra ilskiden hemen önce yumurta kirilir,aki ayrilir.akinin ph i ölçülür.Eger ph i 9 dan düsükse bize yaramaz.9 ise yumurta aki vajinaya yerlestirilir. 10 ise yine olmaz spermleri oldurur 9.9 a kadar yolu var ayrica;kirilan yumurta agzi açik 5 dk dan fazla beklememeli......oda isisinda olmali DIKKAT ciktiktan sonra

evet simdi yumurtadan bakteri kapacagini düsünen arkadaslar(salmonella gibi) bildigim kadariyla yumurtanin kabugunda var bakteriler;içinde degil....

ayrica bunu yinde tehlikeli görüyorsaniz,pastorize yumurtalar satiliyor(ben istanbulda carrefour da görmüstüm.artik büyük marketlerin hepsinde var.onunla da ayni islemi yapbilirsiniz)

umarim açiklayici olmustur...

Son düzenleme:
bunlarin hic birini ben arastirmadim kimsede arastirmadi
emegi gecen ve bizimle paylasan tek kisi varsa oda matematik adli uyedir
o yuzden emege saygisizlik olmamasi adina bu notu dusmek istedim
ben sadece cinsiyet bolumundeki
butuunn yazilanlari bir araya getirdim
ki herkesin dualarini alarak ve butun bunlari uygulayarak tosun pasasi oglu kucaginda suan :)))

cnm ph nerede ve nasil olculur?
vajinal dus nasil yapilir ?

sevilciğim,matematik ph ı havuzcu veya sucularda olan(o havuzcudan almış)ph ölçerle ölçtüğünü yazmıştı.senin ve eşinin ph 8.5-9 olmalıymış..in gender cins.belirleme sitesinde'' hannah''diye bir marka tavsiye ediliyor internette satılıyor..

X