Süper Anneler - 2011

TERAVETCİM birde şunu sormak istiyorum eğer bebek tuttuysa akıntı devam ediyor diye duymuştum doğrumu acaba.yumurtlamadan sonra kuruluk başlıyorya normalde YANLIŞ BİLMİYORUM DİMİ

TERAVETCİM birde şunu sormak istiyorum eğer bebek tuttuysa akıntı devam ediyor diye duymuştum doğrumu acaba.yumurtlamadan sonra kuruluk başlıyorya normalde YANLIŞ BİLMİYORUM DİMİ

bence yanış.akıntıya güvenip yumurtladım sanmayın akıntıdanda gebe olduğunuz sonucunu çıkarmayın.bizzat kendimden çıkardığım sonuçtur.bu ay yumurtlamadan sonraki üç gün akıntım çok fazla oldu.kuru zamanımda neredeyse olmadı

4 ünde yumurtlaman olmuşsa 1 'inden sonra ilişki yasak olmalıydı.

18-19 eylül civarında yumurtlaman olur. sen 13 ünden sonra günde 2 defa kaliteli ovulasyon testi kullan. doktora takip yaptır.

Son düzenleme:

ovulasyondan 1 önceki gün ateş düşer. ovulasyon olduktan sonra yükselir. çünkü ovulasyondan sonra salgılanan progesteron hormonunun ateşi yükseltici etkisi vardır. ovulasyon testini günde 2 defa uygula. ama kaliteli olsun. persona veya clearblue kaliteli mesela.clearblue markada gülen yüz çıktıktan 36 saat sonra ilişki olmalı.silikleşmesini beklemiceksin yani. şunu hiçbir zaman unutmayalım ovulasyon testi 2 gün boyunca pozitif çıkar. 2. gün ovulasyon günüdür.

18-19 eylül civarında yumurtlaman olur. sen 13 ünden sonra günde 2 defa kaliteli ovulasyon testi kullan. doktora takip yaptır.

tesekkurler cnm
peki dogru sonuc ala bilmek icin yumurtlama testleri saat kac-da yapilmali sabah ve ya aksam?
cift cizgiyi gorunce de hemen iliskmi olmali?

bu arada yeni aklıma geldi ben bazen yumurtladığımı kasıklarımdaki sancıdan anlıyabiliyorum bazen sol bazen de sağ ağrıyor erkek bebekte bu sağdan yumurtlayınca oluyor bu doğru mu?​

o sancı yumurtlamadan önce de olabiliyor dikkat etmek lazım. sol veya sağ olmasının bir önemi yok.soldan da erkek olan var.

hiç alakası yok. ovulasyondan 1-2 gün sonrasına kadar akıntı devam edebilir. ayrıca geri dönen sperm kalıntıları da akıntı zannedilebilir. akıntı ile tutmasının alakası yok bacım.

tesekkurler cnm
peki dogru sonuc ala bilmek icin yumurtlama testleri saat kac-da yapilmali sabah ve ya aksam?
cift cizgiyi gorunce de hemen iliskmi olmali?

sabah 8-9 gibi ve akşama doğru 16-17 gibi yaparsın. testin fazlaysa günde 3 defa yap.
çift çizgi, gördüğün saatten 36 saat sonra ilişki olmalı.

canım bakabilirim dedigin için yazıyorum bakarsan sevinirim yaşım 29 adet döngüm 12 - 14- 15 agustos eylül deki muhtemel 16 eylül muhtemelen adet döngüm 32 düzenli 03.09.1982 doğumluyum iki kızım var ilaç kullanmıyorum şimdilik ekimde bişey çıkmazsa yumurtlama takibiyle planlıyorum zinco ve larginin mantıklı geliyor ama doktor sperm sayısı fazla oluncada ölür dedi vagina sıvım çok az ne yapmam lazım bilmiyorum fikri olan varsa paylaşsın

bacım 28 günden aşağı olursa bakabilirim ancak.
erkeğin çinko arginin takviyesi alması bence yararlı olur. ayrıca 5-6 günlük cinsel perhiz olmalı ilişki öncesinde. 1 haftadan fazla olmamalı ama bu cinsel perhiz.5 gün ideal bence.

slm kızlar
ben selcansın
az önce gülnisanın msj aldım burda old öğrendim.

kim var kim yok nasılsınız???

allah herkesin gönlüne göre versin
çok zor işler bunlar

eşlerinde inanması ve yardımı gerek

sık giremiyorum

çoğunu unuttum bile ama bende bazı şeyler yapmıştım

hatta karahan diğer sitenin doğan ilk erkek bebeği oldu allah bağışlarsa

ömürleri uzun mutlu olsun kız rekek hepsi aynı

çatlatma iğnesi vurdurdum
saolsun drum vurdu az buçuk keyif için
36 saat sonra tek ilişki
ilişkiden önce karbonatlu vajinal duş

eşime 1 saat önce türk kahvesi koyu

vede elişkiden hemen önce eşim soğuk duş yapmıştı
anlaşıldı umarım....

slm kızlar
ben selcansın
az önce gülnisanın msj aldım burda old öğrendim.

kim var kim yok nasılsınız???

aaaa kız beni hatırladın mı? nasılsın?
iyi ki geldin sana soracaklarım vardı. senin yumurta kaç mm idi iğne olduğunda? ve kaç saat sonra ilişki oldu? başka neler yapmıştın diyet vs?

pardon bacım yazmışsın alta.
neler yaptın ?
eskilerden birini gördümmü mutlu oluyorum ya!!

selcansın, yumurta kaç mm idi peki? doktorun sölemiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…