- 5 Ağustos 2008
- 1.211
- 4
- 45
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.001
selam bacılar
petunya artık zamanı gelmiş sanırım
hadi hayırlısı
senin amacın sadece sağlıklı bir bebeğe sahip olman
sanıyorum cinsiyet tercihi yok şuan
hakkına hayırlısı olsun
tabiki ben hep söylüyorum
ilk bebekte asla kız/erkek denmemeli
ama ikinci ve sonralarda istenmesi de gayet doğal bana göre
inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
bize bilgi ver ama olur mu?
cennetgözlü
hadi seninde gönlünce olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
dularımız seninle bacım
süper ..detayları hatırıyormusun kaç günde ouyordu faan.28 altıydı oda gün verdiğine göre değilmikızlar demin bi mesaj aldım. çok duygulandım ya. sizinle de paylaşmak istedim:
canım merhaba
ben sana yumurtlama takıbı yaptırmıstım baska bır nıckle hem erek hemde kız bebek ıcın ama gonlumden gecen erkek tı tabı ılk bebegım olmasına ragmen cunku esımın aılesınde hıç erkek bebek yoktu
senın yardımın ve Allahımın ıstemesıyle oglumu kucagıma aldım suan 1 bucuk yasıan ona sarıldıkca hep dua edıyorum sana ınsallah rabbım senıden gonlundekını verır
sonra ıstemeyerek ıkıncı ogluma hamıle kaldım oda suan 1 aylık
3. ıstıyorum ama onuda kız:)
tabı zamanı gelınce
belkı bılmek ıstersın kımlerde tuttugunu dıye sana yazmak ıstedım
ınsallah rabbım gonlune gore saglıklı bır bebek nasıp eder
e hadi gurbetcim inşallahhhhh...ben bu ay eylül inşallahhhhhh tutarrrrrrrrrrrrrrrslm kizlarrrrr ne var ne yok
dr a gittim cok sukur hersey yolundaymis
bir adet daha bekliycem yumurtam vardi
degerlendireyim dedim yok dedi ikinci regl siddetli oldugu icin vucud toparlanmamis
bir adet daha bekle bundan sonra calismalara basla dedi
cok sukur rahim duzelmis
dr takviyeleri almaya basla dedi bende dedim birakmadimki tam gaz devam aliyom dedim o zaman dedi ikizlere hazirlik heeeee dedi gulustuk
mimoza mesaj kutunu temizle
inşallah gönlüne göre olur canım
hoş geldin canım,bunların yanında eşine çinko,e vitamin vs.takviyeleri de içirdin mi oğluşunu kucaklarsın inşallah:)))herşey gönlünce olsun..
kızar size bi sorum var..regl kanınız nasıl..
benim bu ay çok afedersiniz sürekli sümüksükıvamda geldi...anormallik varmı sizce....12.gün dra gitcem sorarım ama sürekli öle geldi bu ay...koyu kırmızı sümüksü ve pıhtılı
benim bu ay pihti seklinde geldi tapir tabir döküldü tertemiz kan seklindeydi kokusu bile yoktu artik ne var ne yok dusukten sonra cikti sanirim dr. da dedi zaten tertmeiz birsey kalmamis dedi sag kasigim agriyordu dedim yumurtama bakarmisin oda bakdi catlamak uzere dedi aman ben her zaman catlama aninna yakin akintim cogalirdi bu sefer olmadi ama yumurta var her ay demekki degisik oluyorkızar size bi sorum var..regl kanınız nasıl..
benim bu ay çok afedersiniz sürekli sümüksükıvamda geldi...anormallik varmı sizce....12.gün dra gitcem sorarım ama sürekli öle geldi bu ay...koyu kırmızı sümüksü ve pıhtılı
Allah omurlerini versin insarkadaşlar bende 2 kız çoçuk annesiyim ikinci kızıma tedavi ile hamile kaldım.yumurtlama gününü doktor tespit ettiği halde. bende çok inanmıştım bu yönteme ama olmadı.durumu iyi olan arkadaşları kıbrıs tüp bebek merkezlerini önere bilirim.garanti veriyorlar bende araştırıyorum bu sefer riske atmak istemiyorum.yazdıklarınızıda ilğiyle takip ediyorum
insAllah benim bu gidisle ekime sarkacak yada araliga bakalim kizimla ayni gun olsun istiyorum dogum gunleri :) ole ayarlarim sanirimsüper ..detayları hatırıyormusun kaç günde ouyordu faan.28 altıydı oda gün verdiğine göre değilmi
e hadi gurbetcim inşallahhhhh...ben bu ay eylül inşallahhhhhh tutarrrrrrrrrrrrrrr
temizledim teroşcum
amin amin ins herkesin gonlundeki olsun inshayırlısı olsun gurbet inşallah ikizlerin olur bir kız bir erkek :)
slm kizlarrrrr ne var ne yok
dr a gittim cok sukur hersey yolundaymis
bir adet daha bekliycem yumurtam vardi
degerlendireyim dedim yok dedi ikinci regl siddetli oldugu icin vucud toparlanmamis
bir adet daha bekle bundan sonra calismalara basla dedi
cok sukur rahim duzelmis
dr takviyeleri almaya basla dedi bende dedim birakmadimki tam gaz devam aliyom dedim o zaman dedi ikizlere hazirlik heeeee dedi gulustuk
slm gurbetcim nasılsın bacım