• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet sünnetten sonra...

maviterlik

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
1.493
3.380
333
arkadaşlar oğlumu 2 aylıkken sünnet ettirdim rahat bir sünnet oldu hiçbir sıkıntı yaşamadık. şu an oğlum 4 aylık pipisi tamamen iyileşti fakat pipinin alt kısmındaki deri toplanmış gibi duruyor yani pipisinin alt kısmı düz değil bu durumu yaşayan var mı çok aklıma takılıyor sanki derisi orda bi düğüm yapmış gibi şiş :(

Doktora neden götürmüyorsunuz ?
İhmal etmeyin bence, umarım bir sorun yoktur.

arkadaşlar oğlumu 2 aylıkken sünnet ettirdim rahat bir sünnet oldu hiçbir sıkıntı yaşamadık. şu an oğlum 4 aylık pipisi tamamen iyileşti fakat pipinin alt kısmındaki deri toplanmış gibi duruyor yani pipisinin alt kısmı düz değil bu durumu yaşayan var mı çok aklıma takılıyor sanki derisi orda bi düğüm yapmış gibi şiş :(

bebeğinizi doktora götürdünüz mü umarım bir sorun yoktur yeni mesaj yazmayınca merak ettim.. durumunuzu..
bende bebeğim doğunca yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum şlimidik araştırıyorum bakalım.. sonra kararım değişirmi bilmiyorum..
:nazar:

bebeğinizi doktora götürdünüz mü umarım bir sorun yoktur yeni mesaj yazmayınca merak ettim.. durumunuzu..
bende bebeğim doğunca yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum şlimidik araştırıyorum bakalım.. sonra kararım değişirmi bilmiyorum..
:nazar:

geç oldu galiba uzun zamandır ancak girebildim. evet doktora götürdük o zaman hiçbir problem olmadığını söyledi doktorumuz hatta füze gibi olmuş dedi:) şimdi çok rahatım iyi ki yaptırmışım sünnetini idrar yolu enfeksiyonu kapma ihtimali artık yok denecek kadar az bu yüzden.size de tavsiye ederim bir an önce yaptırırsanız gerçekten bebeğiniz için çok iyi olur.

Back