Sünnet sonrası içine gömük pipi

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
479
117
24
Merhaba arkadaşlar oğlum (5 ay 6 gün)
19 nisan da 2 ay 18 günlük iken sünnet etik pipisi gömük tamamen acaba sorun olır mu ilerde düzelir mı endişe ediyorum gerçekten neden böyle oldu bilmiyorum randevu aldım gidicem ama varsa bu konuda tecrübeli anneler bana bilgi verir misiniz geçer mı acba yani tamemen gömük şekilde

Bizimkide öyle 2 buçuk aylık iken yaptırdık şimdi 4 aylık büyüdükçe esas şeklini alır dedi doktorumuz . Kilolu bebek olunca daha içeri gömülü duruyomuş

Bizimkide öyle 2 buçuk aylık iken yaptırdık şimdi 4 aylık büyüdükçe esas şeklini alır dedi doktorumuz . Kilolu bebek olunca daha içeri gömülü duruyomuş
Evt biraz kilo var yanı çok aşırı değil ama ben o şekilde olunca korktum yanı tamamen gömük hiç bir şekilde yok dışarı çıkarıyorum bazen elım ile yine kaçıyor

Ya 6 ay olmak üzere ama umarım düzelir ne zaman düzelir acab
20 aylık normali bu demek bende 4 aylık yaptırdım kafama ozamn takiyordum eşime soruyordum doktara soruyordum normal diyordu. Fakat 1 yaşından sonra biraz daha iyi sürekli geri itin etrafından deriyi her alt açmada . çiş yapmaya yakına mi denk geliyor bilmiyorum fakat diklesiyor böyle sert oluyor bazen bezini açınca normal pipi gibi .

Canım onun masajı oluyor ben masajla o gömüklükten kurtardım yoksa yapışıklık olur bebiş çişini yapamaz

Yeğenime bu şekilde konuyu takibe aldım. Sünneti yapan doktor sıyırma islemi yapılması gerektiğini söylemiş kardeşim yapıyor bazen .ben kilosundan da kaynaklı olabilir diye düşünüyorum

Anladım yok daha küçük olduğu için öyle bir şey fark etmedim teşekkür ederim sağolun bakalim doktorumuza randevu aldım neler diycek merak ediyorum aslında Inter'e yazılan korkutuyor benı hatalı sünnet olunca öyle olur yazıyor du ve kendiliğinden geçmese cerrahi gerekiyor du yazıyor du şok oldum yoksa doktor da daha önce yanlış değilsem dedi bana düzelir diye ama hanı kendi o şekilde yaptı diye acba bna söylemedi mı diye de düşünüyorum yanlış mı yaptı acba

Çok şükür çiş yapıyor az yapıyor ama hata ben beslenmesınden kaynaklı sandım ama yinede hıc yapamıyor değil mesajı nasil bi'şey ki
Size özelden uygulamalı atim anlatmakla olmaz belki canım . Benim bebeğimde bir ay öncesi sünnet oldu içeri kaçmıştı pipi ucu ,onu masajla kurtardım

Size özelden uygulamalı atim anlatmakla olmaz belki canım . Benim bebeğimde bir ay öncesi sünnet oldu içeri kaçmıştı pipi ucu ,onu masajla kurtardım
Selam benimde oğlum suan 2 buçuk yaşında bizimde 6 aylıkken sünnet sonrası gömük pipi durumunu yaşadık herkes masaj diyo ama rica etsem masaj olayını banada atabilirmisiniz. Suan için gömüklüğü yok denecek kadar az ama ayaktayken bazen yine gömülü durabiliyor. Sizden mesaj bekliyorum teşekkür ediyorum şimdiden

Canım pipiler normal görüntü olarakta gömük durur , gömük durması çok normal yapışıklık yoksa sıkıntı yapmayın . Konu sahibinin bebişide normal mesela ama görüntü gömüktü

5 aylikken bizde yaptırdık şuan 6 aylik bizimde ucu içeri gömük doktora kac kez sorduysam normal diyo masajı banada atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…