Sünnet Sünnet sonrası gorunum

Sibelus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
407
0
96
44
İstanbul
Arkadaşlar merhaba oğlumu tam 1 hafta önce sünnet ettirdim. Pipisi yapışık ve dardı doktor geç iyileşir biraz dedi. Orda sıkıntı yok ama pipisinin bi tarafında sanki deri aşağıda. Tam arkayada gelmiyo yan tarafta gibi hafif arkaya doğru olan bölgede deri aşağıda biraz. Bi zamanla düzelir mi acaba Dr a sordum telefonla normal dedi ama bi kaç arkadaşım bizimki dümdüz kesikti dedi. Biraz telaslandim açıkçası tecrübeli anneler başından geçen varmi aranizda. Çok kafama taktim. İnanılmaz geriyo bu durum beni.

hayırlı 0olsun arkadş.
ben de oğluma sunnet yaptırdım ,10 gun oluyor ama hala kabuk bi de sararmış kabuk var, kafam çok karışık. niye boyle oldu?? acaba sunnetın iyileşmesını çok mu suruyor??nasıl bı bakım olması lazım?
lutfen yardımcı olun

klips takmadılarsa normal, pipi ucunun derisini almak için o bölgeyi keserler, sucuk soymak gibi düşün
o yüzden pipi sapında derinin yeri farklılık gösterebilir

Sunnet sonrasi sislik ne kadar suruyor peki klamp yontemi ile yaptirdim bir ay du hala sis
Merhaba bende 4 gün önce klips yöntemi ile yaptırdım pipinin tam kesilen kısmında halka gibi şişlik var siz tecrubelosoniz geçiyor mu çok kötü hissediyorum kendimi bu arada oğlum 9 aylık

Ben sırf bunlar için çoçuğumu sünnet ettirmemeye karar verdim ne istiyoruz el kadar bebelerin pipisinden. Hiç bir zaman sünnet ettirmeyeceğim çok araştırdım islamiyette olmayan yahudilikten bulaşmış gereksiz bir uygulama kuranda yer almıyor el alem ne der diye çoçuğumun canını acıtamam. Benim gibi düşünen anneler çoğalsın istiyorum bebeğim sünnetsiz diye dışlanmaz böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…