Sünnet konusu (2)

İlk sunnet lokal anestezi ile oldu kısa kesmiş. İkincisi mecburen daha ıyı onarılması acısından genel anestezi altında oldu. Daha geri donusumuz yoktu yani Allaha sukurkı suan cokta guzel oldu ilk sunnetin resimlerini gorseydinız şoka girersiniz ınanın.

Anladım demekki ilk yapan doktor acemiydi
İşini bilen biri öyle bir hata yapmaz zaten🤔
Çok şükür ki atlatmışsınız tekrar geçmiş olsun😊

geçmiş olsun
şuan benimde oğlum 22 aylık
ne tavsiye edersiniz
ne zaman yaptırsak diye düşünüyoruz
şimdi mi sonra mı
özelde mi devlette mi

geçmiş olsun
ne tavsiye edersiniz
şimdi mi sonra mı
özelde mi devlette mi
Tesekkur ederim. Kesinlıkle özelde yaptırın lokal anestezi zor olabilir cocuk durmayabılır bebegım ilkinde lokal oldu on dakika surdu on dakika boyunca agladı. Sonrasında kucagımda uyuya kaldı yavrum. İkinci genel oldu oda cok zor. Ama bence biraz bekleyin aklı ersin. Bu sekılde aglıyo derdini anlatamıyor ama bebekken yaptırıncada ilk aksamı atlatınca gerisi kolay hemen ıyilesıyo.

geçmiş olsun
ne tavsiye edersiniz
şimdi mi sonra mı
özelde mi devlette mi
Biz 6 aylikken yaptirdik emekliyordu hatta yeni yeni ozelde yaptirdik lokal ile... dikis atmisti kestigi deriye cabucak iyilesti dikislerde kendiliginden dustu ozel derim bende

Tesekkur ederim. Kesinlıkle özelde yaptırın lokal anestezi zor olabilir cocuk durmayabılır bebegım ilkinde lokal oldu on dakika surdu on dakika boyunca agladı. Sonrasında kucagımda uyuya kaldı yavrum. İkinci genel oldu oda cok zor. Ama bence biraz bekleyin aklı ersin. Bu sekılde aglıyo derdini anlatamıyor ama bebekken yaptırıncada ilk aksamı atlatınca gerisi kolay hemen ıyilesıyo.
Narkoz değil de sedasyon olabilir mi genel anestezi
Çok küçükmüş daha

Geçmis olsun,neyseki atlatmışsınız,umarım iyidir miniğiniz şimdi.
Oğlum 45 günlükken oldu sünnet,çocuk cerrahı yaptı sünneti,özel hastanede ve lokal anestezi ile olmuştu.
Bize de geri itin dendi,yapışma olmasın diye,ben hala arada temizlerken iterim deriyi ,oğlum 11 aylık bu arada.

Arkadaşlar Bi bilgi olsun. Zart diye sünnet yağstrmayı. Gömük pipi diye bir durum var eger çocugunu o a sahipse az yada çok kesilebilir. Az kesilince tekrarlanır çok kesilirse geçmiş ola. Biz İyiji yağtrmamışz dedik pek çok Dr a götürdük ama üniv hastanesi devlete falan özele götürse para için hemn kederleri. Şimdi 6 yasından sonrayı beklicez olsun geç olsn güç olmasın.

Narkoz değil de sedasyon olabilir mi genel anestezi
Çok küçükmüş daha
yok hayır genel anestezi oldu ilk sunnet hatalı oldugu için Baska da sansımız olmadıgı ıcın mecburen genel oldu cunkı ilk sunnette kapanmıstı pipi başı rahatça acıp tekrar geri kesti. Yanı bı hatayı daha kaldıramıcaktık geri dönüşümüz yoktu

Benim oğlumda da aynı sorunu yaşadık ama geriye doğru sürekli çektik ve suya oturttuk sürekli, bir sorun yaşanmadı şükür. Verilen kremleri sadece surmeyin bir de derisini biraz oynatin.

Geçmis olsun,neyseki atlatmışsınız,umarım iyidir miniğiniz şimdi.
Oğlum 45 günlükken oldu sünnet,çocuk cerrahı yaptı sünneti,özel hastanede ve lokal anestezi ile olmuştu.
Bize de geri itin dendi,yapışma olmasın diye,ben hala arada temizlerken iterim deriyi ,oğlum 11 aylık bu arada.
Tesekkur ederim sımdı iyi çok şükür. İlk sunneti de lokal oldu ama kısa kestıgı ıcın kapandı. Özelden başka yeri kımse tercih etmesin zaten. Biz başta neden özele göturmedık kendimize kızıyoruz. Bizimkinide üroloji doktoru yaptı hatta once genel cerrahıye gösterdik, eşim bölüm doktoru olsun diye ürolojiyi sectık. Çokta güzel oldu.

Arkadaşlar Bi bilgi olsun. Zart diye sünnet yağstrmayı. Gömük pipi diye bir durum var eger çocugunu o a sahipse az yada çok kesilebilir. Az kesilince tekrarlanır çok kesilirse geçmiş ola. Biz İyiji yağtrmamışz dedik pek çok Dr a götürdük ama üniv hastanesi devlete falan özele götürse para için hemn kederleri. Şimdi 6 yasından sonrayı beklicez olsun geç olsn güç olmasın.
Evet gömük pipi durumu varmıs ama bizim doktorun beceriksizlıgınden ikinci sunneti yaptırmak zorunda kaldık. Çok iyi araştırmak lazım.

Benim oğlumda da aynı sorunu yaşadık ama geriye doğru sürekli çektik ve suya oturttuk sürekli, bir sorun yaşanmadı şükür. Verilen kremleri sadece surmeyin bir de derisini biraz oynatin.
Salı günü yaptırdık doktor bisey demedi ama yapıyım ben yine nolur nolmaz.

Benim oğlumda olmadı dr'muz özellikle tembihlemişti geriye doğru ittirim kremleyince diye.. Ancak kardeşimin oğlumda oldu Dr kontrolüne kadar yapışan deriyi kremleyip ittirdi ve yanlış hatırlamıyorsam 3.gün yapışıklığı açıldı. Dr'u kontrolde bir sorun yok demişti..

Benim oğlumda olmadı dr'muz özellikle tembihlemişti geriye doğru ittirim krenleyince diye.. Ancak kardeşimin oğlumda oldu Dr kontrolüne kadar yapışan deriyi kremleyip ittirdi ve yanlış hatırlamıyorsam 3.gün yapışıklığı açıldı. Dr'u kontrolde bir sorun yok demişti..
İyi en azından erken farkedilmiş ben bır ay gecınce farkettım. Oda dikişin olması yanılttı beni.

yok hayır genel anestezi oldu ilk sunnet hatalı oldugu için Baska da sansımız olmadıgı ıcın mecburen genel oldu cunkı ilk sunnette kapanmıstı pipi başı rahatça acıp tekrar geri kesti. Yanı bı hatayı daha kaldıramıcaktık geri dönüşümüz yoktu
Çok geçmiş olsun
Benim oğlum 13 aylık
İçim sızladı
Ben nasıl sünnet ettireceğim hiç bilmiyorum:KK42:

Kızlar gecen konu acmıstım bebegım sunnet oldu pipisi yapisti diye guncelleme yapamadım diger konuma anlamadığım için dün yaptırdığımız doktora gittik olmamış dedi. Hatta beni sucladı geri sıvazlamamıssın dedi. Halbuki iki tüp krem bitirmiştim. Bende kendime kızıyorum o ayrı. Tekrar olacak kısacası bu sabah 10-11 gıbı genel anestezi ile. Bu sefer özelde yaptırıcaz. Cocugumun iki defa canı yanacak. Buradaki doktorda kısa kesilmiş dedi deri için. Dualarınızı bekliyorum.

Güncelleme: kızlar salı gunu bebegımın ikinci sunneti özel bı hastanede üroloji doktor tarafından yapıldı suan cokta guzel oldu. İlk sunneti de devlette yine urolojı doktoru yapmıstı ama deriyi kısa kesmıs buda yapısmasına neden olmustu. Bebegımı genel anestezi ile ameliyathaneye aldılar. 45 dakika surdu. Asıl acı ondan sonra basladı el kadar bebek ameliyattan once 5.5 saat ac kaldı ameliyattan cıktı odaya getirdiler narkozu atmaya calisiyor atamıyo agladı canı yandı cok zordu Allah kımseye boyle seyler yasatmasın. Sımdı durumu ıyı cok sukur buda bı ornek olsun sunnet yaptırıcak Arkadaslara doktoru cok ıyı secmek lazım. Bizim canımız yandı. Sizler dikkat edin.
Cok geçmiş olsun cok üzüldüm. Allah acılarını gostermesin bebeklerimizin. Bence kendinizi de suclamayin hergun sunnet olan çocuk mu bakıyoruz sanki.
benim bebegimde 4.5 aylık bizde düşünüyoruz yaptırmayı bu olay hangi sehirde başınıza geldi ayni duruma düşmek istemem ama ozelde yaptırmayı düşünüyoruz bizde

Cok geçmiş olsun cok üzüldüm. Allah acılarını gostermesin bebeklerimizin. Bence kendinizi de suclamayin hergun sunnet olan çocuk mu bakıyoruz sanki.
benim bebegimde 4.5 aylık bizde düşünüyoruz yaptırmayı bu olay hangi sehirde başınıza geldi ayni duruma düşmek istemem ama ozelde yaptırmayı düşünüyoruz bizde
tesekkurler çok sagolun. İstanbulda Anadolu yakasında eski bi hastanede yaptırdık aman diyim tövbe kımse gitmesin. Bızım canımız yandı baskasınınki yanmasın. En iyisi özelde yaptırmak.

X