Kına Gecesi sünnet kına şarkısı ???

tempo_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
1.233
47
118
İstanbul
arkadaşlar, yakında oğluma düğün ve kına yapacağım,
sünnet çocuğuna kına sürerken hangi şarkı çalar? düşünüyorum fakat bulamıyorum,öneriniz varsa paylaşırmısınız?

gecen gece bir sünnet kınasındaydım... sünnet cocugu çıkarken mehter marşı caldı...kına yakılırkende zeybek caldı... gercekten cok güzel oldu..

gecen gece bir sünnet kınasındaydım... sünnet cocugu çıkarken mehter marşı caldı...kına yakılırkende zeybek caldı... gercekten cok güzel oldu..

sağol canım,bizde mehter marşıyla çıkaracağız kısmetse çıktıktan sonra pasta filan kesicek...
daha sonra kına sürücez ama şarkı bulamadım henüz ''kınayı getir aney''diye bir şarkı varmış..ama o şarkı bizim yani trakya yöresine uymaz..başka arıyorum bende..

kınayı getir aney..gelin kına gecesi içindir zaten..
zeybek kına yakılırken uygun olur..trakyaya uygun arıyorsan da..agam agamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2,benim agam yanlış yapmaz nasıl?yerimseniben

ben birkaç tane buldum ama hangisi daha uygun acaba?

1)yumurtanın sarısı
2)varın sorun babasına
3)kızılcıklar oldumu

kına sırasında ne yakılır bir önerim yok malesef ama
kına yakıldıktan sonra bence anne oğul sezen aksunun kınalı kuzum şarkısı eşliğinde dans edebilirsiniz
çok anlamlı ve hoş bir şarkı bence

bizim komşunun oğlunun sünet düğününde pasta kesilirken tuttuğu takımın marşı çalınmıştı bence en güzeli ;)

peki ya kınası sürülürken hangi parça çalınmıştı canım?

malesef hatırlamıyorum gs marşı çalmıştı bende gs'li olduğum için hatırlarım bence kına yakılırken de hareketli birşeyler çalın oğlunuz erkek oluyor sonuçta :)

malesef hatırlamıyorum gs marşı çalmıştı bende gs'li olduğum için hatırlarım bence kına yakılırken de hareketli birşeyler çalın oğlunuz erkek oluyor sonuçta :)

sağol hayatım ben de istiyorum ki,hani gelin kınası sürülürken yüksek yüksek tepelere kız vermesinler diye anlamlı ,yapılan eyleme uygun bir şarkı çalınıyorya, o yüzden bende böyle bir şarkı arıyorum.. ama yok :(
günlerdir araştırıyorum ,böyle durumlar için yapılmış bir şarkı yok, bu da, çok büyük bir eksiklik bence..belki ben bilmiyorumdur diye, araştırıyorum şimdilik :)a.s.

Back