geç bile kalınmış benceMrb kizlar .. çocuğum bezleniyor .. şuana kadar sünnet ettirmemi eşim çok kez söylediyse de erken diye kabul etmedim.. arkadaşların çocukları bebekken olmuş hep .. çok hızlı tuvalet söylediklerine şahit oldum daha hızlı serpiliyorlar sanki.. ben de yaptırmak istiyorum .. herhangi bir sağlık sorunu yok acelesi yok mu diye düşünmeliyim yaptırsam daha mı uygun olur ? Ne dusunuyorsunuz
Ben de öyle düşünüyorum ama bilemedimBezliyken yaptırsanız mı acaba en azından o görmediği için korkmaz ellemez
Oyle duydum ben de demek ki doğruymuş bekleyeceğiz o zaman mecburenDogduklari ilk hafta ya da 6 7 yasinda diyor doktorlar.
Genel anestezi mi ne alaka .. ?? Ben 6-7 yaşında olanlara da uyusturup yapiyolar diye duydumGeç kalmışsınız. Şu an yaptırırsanız genel anestezi yapılacak ameliyathane görecek. 2-7 arası mecburiyet olmadıkça önerilmiyor. bu yaşta yaşadıklarını çocuk unutmuyor ama bunu neden yaşadığını algılayacak zekası da yok. O yüzden artık aklının ermesini beklemeniz lazım.
Genel anestezi mi ne alaka .. ?? Ben 6-7 yaşında olanlara da uyusturup yapiyolar diye duydum
Büyüdükçe zor olur ama siz bilirsiniz tabiiBen de öyle düşünüyorum ama bilemedim
Araştırdım. Doğru dedikleriniz genel anestezi kolay geliyor öyle yapıyorlar .. özelde olanların hepsinden lokal anestezi yapıldı diye duymuştum yaş farketmeksizin vardır bir farklı bilemem.. devlette bulunan doktor iyi bizim burada o halde 6 yaşı mecbur bekleyeceğim sanırım..3.5 yaşta lokal yapmıyorlar. 6-7 de yaparlar tabi dur dersin çocuk durur. Ama 3.5 yaşta çocuk durmayacağı için genel anestezi yapılıyor.
Daha yeni 3 aylık oğlumu sünnet ettirdim. 6 ay-6 yaş arası genel anestezi yapılır 6 aya kadar lokal dedi doktorumuz. O yüzden acele ettik.
Ayrıca sizin yaşınız anestezi haricinde tehlikeli psikolojik olarak. Biraz google da araştırın bence.
2-4 arası hiç tercih edilmemesi gereken dönem. Bence 6 yaşı bekleyin.
Araştırdım. Doğru dedikleriniz genel anestezi kolay geliyor öyle yapıyorlar .. özelde olanların hepsinden lokal anestezi yapıldı diye duymuştum yaş farketmeksizin vardır bir farklı bilemem.. devlette bulunan doktor iyi bizim burada o halde 6 yaşı mecbur bekleyeceğim sanırım..
Benim oğlum şuan 4 yaşında 3.üncü ayımızda sünnetimizi olduk ve cok rahat ettik olabildiğince erken olması sizin içinde onun içinde bence daha iyi daha cabuk iyileşior düzeliyor yine tabiki siz ve doktorunuzun kararıMrb kizlar .. çocuğum bezleniyor .. şuana kadar sünnet ettirmemi eşim çok kez söylediyse de erken diye kabul etmedim.. arkadaşların çocukları bebekken olmuş hep .. çok hızlı tuvalet söylediklerine şahit oldum daha hızlı serpiliyorlar sanki.. ben de yaptırmak istiyorum .. herhangi bir sağlık sorunu yok acelesi yok mu diye düşünmeliyim yaptırsam daha mı uygun olur ? Ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?