- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 34
Biliyorum ben de buna güvenerek yapacak miyim diye sordum aldığım cevap oydu nemli bı karton falan dedi, zaten krem sürmek yeterli oluyor, olmasa herkese bardak kuralı koyarlardı diye düşünüyorum, ne bileyim her doktorun kendi işiBize doktor önerdi. Kesip etrafına koyuyorsunuz, beze değmiyor yalnızca. Yanlış bir şey yok ki bunda. Islak kalacak bir durum değil, sadece yükselti oluşuyor bezin içi
Bizde sünnet ettirdik 19 gün oluyor doktor kesinlikle sünnet kilodu bardak öneriyorum sonrasında hassasiyet oluyor çocuklar pijama giyemiyor dedi geniş pijamalarla atlattık biz bende çok korktum nasıl olacak nasıl iyileşecek diye ama sorunsuz geçti çok şükürKızlar selam
2aylık bebeğim için sünnet düşünüyoruz. Tecrübelerinizi bilmek istiyorum. Ne bileyim 2numara büyük bez dediler vs sizin tecrübeleriniz neler?
Sünneti nasıl yaptırdınız ?
Sünnet sonrası bakım nasıl oldu ?
Kimisi karton bardak diyor , kimisi sünnet kilodu diyor ?
Sizce ?
Bebeğinizin cildinin hassasiyetinde emin olun bende poposuna surmustum de atopik bı cildi var daha veter yapti yanık gibi olmuştu günlerce yıkayıp kurulayın açık tuttum kremledim mahvoldu, sonradan öğrendik ki cildinin toz çiçek bitkisel kremler hepsine herşeye alerjisi varAnladım dr ne yazarsa artık . Sarı kantoron yağı da diyorlar
Ben de tam 2 buçuk aylıkken yaptırdım o yüzden fikir verebilirim diye düşünyorum. Operasyondan sonra pipi ucu sargıdaydı. Doktoru 3. gün kontrole çağırmıştı. O güne kadar düşmezse ben çıkarırım demişti ama tam o sabah düştü. Çişten vs ıslanıp kendi çıkıtı. Her alt değiştirmede pipinin üstüne pastaya krema sıkar gibi bol bol bepantol pişik kremi sıktık. Doktor öyle tavsiye etti. 2 Beden büyük bez kullandık. İlk 48 saat su değdirmedik ama sonra her gün sabunsuz ılık suyla yıkadık (zaten akşamları öyle yıkardım.) O yaşta hareketsiz olduğu için sünnet küloduna, karton bardağa vs gerek olmadı.Kızlar selam
2aylık bebeğim için sünnet düşünüyoruz. Tecrübelerinizi bilmek istiyorum. Ne bileyim 2numara büyük bez dediler vs sizin tecrübeleriniz neler?
Sizce ?
Alt tarafı delik olacak ya öyle önerdilr Ama bilmiyorumKarton bardak kapttikca o ıslaklık daha geç iyileştirir böyle fikirlere kapılmayın enfeksiyon kapabilir demişti doktorum yine de siz bilirsiniz
2 gün oldu sünnet olalı . Doktor bize de dedi karton bardak ne kadar erken bırakırsanız o kadar iyi diye . Eşim bugünden itibaren koymalım dedi koymadık bakalım . Bugün iyiyizKarton bardak kapttikca o ıslaklık daha geç iyileştirir böyle fikirlere kapılmayın enfeksiyon kapabilir demişti doktorum yine de siz bilirsiniz
Lokal anestezi ile 4bucuk aylikken yaptirdikKızlar selam
Sizce ?
Olduk şükür . Kolay geçiyor . Tek sıkıntım sıyırmaLokal anestezi ile 4bucuk aylikken yaptirdik
Karton bardak koyduk 4 5 gun kantaron yagi ve doktorun verdigi bi merhem vardi onu kullandik
Sunnet sonrasi ilk idrarini yaparken cok ağladı. Sonrasinda hic sikinti yasamadik ilk gece calpol kullandim agrisi olur diye sonraki gunler. Normal gecti cok sukur kolay atlattik biz
Bikac gun olur oyle sonra geçer allahin izniyle. Hayirli olsun damatligini gormeyide nasip etsin rabbimOlduk şükür . Kolay geçiyor . Tek sıkıntım sıyırma
Amin tüm evlatlarımızın inşallahBikac gun olur oyle sonra geçer allahin izniyle. Hayirli olsun damatligini gormeyide nasip etsin rabbim
Rabbim damatligini göstersin, size bağışlasın inşallah, ömrü bahtı guzel olsun2 gün oldu sünnet olalı . Doktor bize de dedi karton bardak ne kadar erken bırakırsanız o kadar iyi diye . Eşim bugünden itibaren koymalım dedi koymadık bakalım . Bugün iyiyiz
AyRabbim damatligini göstersin, size bağışlasın inşallah, ömrü bahtı guzel olsun