- 27 Kasım 2017
- 701
- 2.379
- 33
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Bu kiyafetide cok arastirdim. Rahat alti. Baya bol.Ama lütfen çocuğu şehzade kıyafetiyle götürmeyin sunnet günü. Rahat kıyafetler giydirin. Özellikle sünnet sonrası için bol şort tarzı şeyler iyi olur.
Bebegim kotu durumda olursa zaten aaaa bgn binu giydirecektim diip sıkmam cocugu. Tabikide yedek kiyafet alicam. Ama giydirebilecegim bi durum olursada evet hevesim var. Sonucta zatten onu koruyacak bi bezi olacak.Şehzade kıyafeti mi ?
Konu şaka olmalı ...
O gün o bebek bi ameliyat geçirecek ;
Rahat bi kıyafet giydirin.
10 gün sonra iyileşir , bi yemek verirsiniz , orada ne istiyorsanız giydirirsiniz.
Dr bez ile alip bez ile vericez dedi. Yani bezden sonra da bi kiyafet giyebilecek. Bu esofman yada saten bi parca ne farkeder sizceSünnet çok zor bi şey şehzade kıyafeti filan giyemez oğlunuz alt tarafı zaten çıplak çıkacak sizde kiyafet dusunemezsiniz o anda cocuk ağladıkça salak gibi oluyor insan sonrasında küçük bi organizasyon yapabilirsiniz en az 1 hafta sonra oğlum geçen yaz sunnet oldu biz yakında evde mevlüt yapıcaz ınsallah
Bu heves için niye hastane ortamını seçiyorsunuz ki ? 10 gün sonra mis gibi aile yemeği yiyin.Bebegim kotu durumda olursa zaten aaaa bgn binu giydirecektim diip sıkmam cocugu. Tabikide yedek kiyafet alicam. Ama giydirebilecegim bi durum olursada evet hevesim var. Sonucta zatten onu koruyacak bi bezi olacak.
Bu kiyafetide cok arastirdim. Rahat alti. Baya bol.
Sunnet olunca direk bezini kapatamazsin ki canım biraz zaman gecmesi gerekiyor ayrıca bezine de dikkat et yapisinca kanıyorBebegim kotu durumda olursa zaten aaaa bgn binu giydirecektim diip sıkmam cocugu. Tabikide yedek kiyafet alicam. Ama giydirebilecegim bi durum olursada evet hevesim var. Sonucta zatten onu koruyacak bi bezi olacak.
Bizimde adetlerimiz var o gun ailece yemek yenir. Rahatsiz olursa bebegim giyemicek durumda olursa vicdansiz degilim oylr durduracak kadar. Ama sonucta bisey giyecek o bezin ustune ciplak kalmicak . Benimde hevesim var. Ozel olalim istiyorm ohunBu heves için niye hastane ortamını seçiyorsunuz ki ? 10 gün sonra mis gibi aile yemeği yiyin.
Yazık değil mi el kadar bebişe .
Yani gunjn ozel olup olmadigi goreceli. Ama bnm icin cokkk onemli. Ya bide yanlis anlasildim sanirim. Ben abiye yada ozel dikim bi kiyafet fln demiuorm. Mesela esimle ben ayni mi giyinsem yoksa yazili bi tsort mu fln gibi...
Bilmiyorm bn ilk bebegim. Dr un dedigiyle bu dusunceler deyim. Dr cok rahat konustu. Bezle alir bezle veririz fln deyince onjn icin planladim bunlari.Sunnet olunca direk bezini kapatamazsin ki canım biraz zaman gecmesi gerekiyor ayrıca bezine de dikkat et yapisinca kanıyor
Doktor bize de bez takabilirsiniz demisti ama bez yapıştı ve kanadı bu yüzden iyileşmesi gecikti sen bilirsin istersen gelin başı yaptır git herkes yaşayarak öğreniyor sonuçta bizler sadece kendi tecrubelerimizi paylaşıyoruzDr bez ile alip bez ile vericez dedi. Yani bezden sonra da bi kiyafet giyebilecek. Bu esofman yada saten bi parca ne farkeder sizce
Ben sizin bu dusuncenize saygi duyuyorm.ama buda bnm dusuncem.Sünnet çocuklarına neden o tarz kıyafetler giydirirler anlamam? Allah nasip ederse oğlum doğsun 5.günü sünnet yaptıracam oldu bitti. Bir pipi için düğün Mevlüt vs çok saçma geliyor. Hele çocukları öyle komik giydirmek tuhaf.
Siz de hastaneye öyle gitmeyin ya çok tuhaf. Normal giyinin gidin.
Bende sizin fikirlerini zi almak icin yazdim zaten buraya. Ama herkezin bu kadar tepkili olmasida sasirtmadi degil beni. Tmm planliuorm. Ama ogun ne yasariz bilemm. Ilk cocugum ve ilk tecrubem. Belki oyle alti acik getirecegm evime. Ama ortam musait olursa da yapmak ostediklerim var.Doktor bize de bez takabilirsiniz demisti ama bez yapıştı ve kanadı bu yüzden iyileşmesi gecikti sen bilirsin istersen gelin başı yaptır git herkes yaşayarak öğreniyor sonuçta bizler sadece kendi tecrubelerimizi paylaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?