Sunnet gunu

Kuzum benim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
746
819
23
32
Mrb arkadaslar. Kisa ve oz hmn konuya girmek istiyorm. 8 gun sonra oglusumu sunnet yapircaz. Dugun degil hastanede olan. O gun oglum icin sehzade kiyafeti dusunuyorm. Esim ve ben sizce ne giyebiliriz. Cok abarti degil ama o gune ozel bisi. Dusunuyorm surekli ama aklima bisey gelmiyo. Sizce ne giyilebilir?

Mrb arkadaslar. Kisa ve oz hmn konuya girmek istiyorm. 8 gun sonra oglusumu sunnet yapircaz. Dugun degil hastanede olan. O gun oglum icin sehzade kiyafeti dusunuyorm. Esim ve ben sizce ne giyebiliriz. Cok abarti degil ama o gune ozel bisi. Dusunuyorm surekli ama aklima bisey gelmiyo. Sizce ne giyilebilir?
Lutfen hastaneye abiyeyle gitmeyin :KK53:

Adı sünnet de olsa oğlunuz bir operasyon geçirecek. Kim operasyona giderken şehzade kıyafeti giyiyor? Yani hastaneye gidip yaptırıp geleceksiniz. İsterseniz daha sonra mevlid filan okutup giydirin ama hastaneye giderken çocuğun şehzade kıyafeti giymesi bence çok saçma. Sizde normal günlük birşey giyin.

Abiye ile gitmeyi düşünmüyorsunuz herhalde

Hastanede organizasyon mu yapilacak? Fotograflarda hosunuza gidecek sekilde gunluk giyinirsiniz iste. Belki cocugun acisi olacak, ilk tuvaleti falan derken kiyafetiniz akliniza bile gelmez emin olun. Simdiden gecmis olsun.

Tabiki oyle bisey dusunmedim. Ne bilim yazili tsort fln yada bilmedigim baska biseyler olabilir.
Yakında bizde yaptıracağız ben dümdüz operasyon olarak bakıyorum :)
Sonra mevlüt okutacaksanız yada eğlence yapacaksanız özel giyinirsiniz
İkiside olamayacaksa oğlunuz iyileşince istediğiniz şekilde hazırlanır fotoğraf çektirirsiniz

Sünnetten önce mi sonra mı?
Yanlış anlamayın da günün özel bir tarafı yok, gereksiz olmaz mı, bir de ufak da olsa ameliyatlı olacak daraltmasın o kıyafetler sizi.

Heves kaçıran insanları sevmem ama öyle oldum.
Yani gunjn ozel olup olmadigi goreceli. Ama bnm icin cokkk onemli. Ya bide yanlis anlasildim sanirim. Ben abiye yada ozel dikim bi kiyafet fln demiuorm. Mesela esimle ben ayni mi giyinsem yoksa yazili bi tsort mu fln gibi...

Yakında bizde yaptıracağız ben dümdüz operasyon olarak bakıyorum :)
Sonra mevlüt okutacaksanız yada eğlence yapacaksanız özel giyinirsiniz
İkiside olamayacaksa oğlunuz iyileşince istediğiniz şekilde hazırlanır fotoğraf çektirirsiniz
Ya simdi eglence yada mevlut olmicak. Bebisim 10 aylik daha. Sadece ogun esimin ve bnm ailem olacak yemekte. Ve oldukca kalabaligiz. Herkezle ayni siradan bi gun gibi olmak iatemiuorm

Ama lütfen çocuğu şehzade kıyafetiyle götürmeyin sunnet günü. Rahat kıyafetler giydirin. Özellikle sünnet sonrası için bol şort tarzı şeyler iyi olur.

Ya simdi eglence yada mevlut olmicak. Bebisim 10 aylik daha. Sadece ogun esimin ve bnm ailem olacak yemekte. Ve oldukca kalabaligiz. Herkezle ayni siradan bi gun gibi olmak iatemiuorm
O gün çocuğa o kıyafeti giydiremezsiniz zaten işk gün ağrısı acısı çok olur
Siz yemeği bi hafta sonra yapın o zaman hazırlanın

Back
X